Anca Țurcașiu muncește toată vara. Susține concerte și predă cursuri pentru copii: ”Nu am fost în viața mea ahtiată după branduri, diamante și alte lucruri. Bogăția mare este în cu totul alte locuri”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anca Țurcașiu va munci toată vara. Ea se va afla și acum pe itoral, pentru al 23-lea an consecutiv, unde susține concerte. Vedeta își va petrece aici sezonul cald, până în luna septembrie. În paralel, ea va susține cursuri online, de arta conversației, destinate în majoritate copiilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu va munci toată vara. Vedeta cântă în fiecare an, pe tot parcursul sezonului estival, în cadrul unui resort de lux din Mamaia. Dar asta nu e singura ei activitate. Cântăreața ține și cursuri de arta conversației, în special pentru copii. Într-un interviu pentru viva.ro, Anca a vorbit despre toate planurile ei profesionale, dar și despre… subiecte destinate femeilor, în general, haine și bijuterii. Vedeta susține că nu are multe rochii în garderobă, dar are multe bijuterii, în schimb. Periodic, artista își strânge hainele și le donează.

304994271_3379170902327717_2669557945613085389_n304994271_3379170902327717_2669557945613085389_n

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 53 de ani: „Cred că nicicând nu am fost mai bine!”

Citește și: Anca Țurcașiu a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în tinerețe: „Ceva cumplit. M-au trimis acasă, că nu există remediu”. Cum s-a vindecat

Citește și: Parastas la 60 de ani de la moartea Mariei Tănase. Prietenii ei dezvăluie ultima dorință a artistei: „Și-a dorit să fie înmormântată pe…”

Citește și: De ce nu mai fac Vlăduța Lupău și Adi Rus petrecerea de nuntă: „În premieră spun. Aveam două rochii pregătite, însă…'. Cum a fost la cununia lor civilă / EXCLUSIV

Anca Țurcașiu va munci toată vara

Bună, Anca. Mă bucur să te revăd. Arăți ca la 20 de ani. Nu știu ce faci...

Mulțumesc. Am grijă de mine, muncesc mult, mă întrețin… Alerg mult. Sunt în plină activitate.

Urmează să pleci la mare?

Da, urmează să îmi petrec toată vara la mare, pe litoral, în locul în care sunt în fiecare an, gazda show-ului de entertainment la Phoenicia Holiday Resort. Și îi aștept pe toți prietenii noștri și care vor veni, să sperăm și din cei noi, așteptăm clienți noi.

De câți ani îți petreci vara la mare?

23 de ani.

Anca Țurcașiu predă cursuri pentru copii! Despre ce este vorba!

La Festivalul Mamaia, cumva participi?

Nu, nu, nu. Am ieșit demult din sfera aceasta. Nu mă interesează.

Sau Eurovision?

Nu, chiar nu. Am rămas pe teatru, pe musical.

Predai și niște cursuri pentru copii. Spune-ne despre ce este vorba?

Chiar în vara aceasta țin cursurile mele despre arta conversației și ținuta în societate, chiar imediat cum ajung la mare o să fac promovarea pentru curs.

Pe care le ții, cum?

Toată vara, online.

Ai un păr super. Îl îngrijești cu măști, ce faci?

Nu, nu. Chiar nu. Nu prea am grijă așa, în mod special. Sau nu știu, să am timp să îmi fac băi speciale sau crème speciale, sub nicio formă. Are prietena mea Oana, grijă de părul meu.

Rochia asta frumoasă cine ți-a făcut-o?

Rochia este creată de Andreea Veneciuc cu care colaborez de mai multă vreme, pentru că îmi place mult simplitatea ei, eleganța… Are multe atuu-ri.

Câte rochii ai în garderobă?

Puține, nu am multe. Pentru evenimente de obicei împrumut. Am câteva la care țin foarte mult, dar nu, chiar nu îmi umplu garderoba de lucruri.

Anca Țurcașiu: 'Cam o dată pe an, strâng multe ținute și…'

Mai dai din haine?

Da, dintotdeauna. Cam o dată pe an strâng multe dintre ținute și le dau.

Reîmprospătezi garderoba…

Da. Exact. Trebuie.

Cerceii aceștia de unde îi ai? Sunt foarte frumoși.

Nu știu. Habar nu am. Din cutia cu cerceluși. Am o mie de perechi. Eu nu sunt cu firmele, nu mă întrebați despre ele. Eu nu am fost în viața mea ahtiată după branduri, diamante și alte lucruri. Bogăția mare este în cu totul alte locuri.

Anca Țurcașiu: 'Fiul meu își dă examenul de licență'

Ce face fiul tău?

Este bine. Fiul meu își dă examenul de licență și vrea să continue master pe filozofie, să fie profesor de filozofie.

Nimic pe partea artistică, până acum?

Nu, doar atât. Mergem pe cărți, pe literatură.

Foto: VIVA, FAcebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton