Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, a devenit mamă pentru a doua oară, la 37 de ani: "Bun venit în această lume, micuțule!" 

 Oana Pantazi
.

Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, a devenit mamă pentru a doua oară, la 37 de ani. anunțul a fost făcut pe conturile de socializare de soțul ei, miliardarul Abhishek Verma, alături de care românca trăiește o viață de vis la New Delhi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anca Verma (Neacșu, pe numele de fată) este azi cea mai bogată româncă din lume, fiind inclusă în topul Forbes, cu o avere impresionantă, de peste trei miliarde de dolari. Recent, soția miliardarului indian Abhishek Verma a devenit mamă pentru a doua oară, dând naștere unui băiețel. Cei doi, care sunt împreună din anul 2006, au și o fiică, deja adolescentă, în vârstă de 17 ani.

Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, a devenit mamă pentru a doua oară

Bucurie mare în familia miliardarului Abhishek Verma, care are acum și un moștenitor de sex masculin, după ce soția lui, Anca Verma, a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului. Anunțul a fost dat chiar de către fericitul tată pe conturile de socializare, unde a postat mai multe fotografii.

Citește și: Marilu Dobrescu are un nou iubit, după despărțirea de Iustin Petrescu? Cine e bărbatul pe care l-a cunoscut recent: „Le bifează pe toate! Nu e mârlan, are respect pentru femei, e bun de pus la rană…’

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…’ / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

„Bun venit în această lume, micuțule! Suntem foarte bucuroși să anunțăm nașterea bebelușului nostru, un băiețel, născut astăzi, 6 iulie 2024 la ora 11:37. Inimile noastre sunt pline de dragoste și recunoștință în timp ce sărbătorim acest nou capitol din viața noastră.

Fiul nostru poartă spiritul bunicii sale regretate, #VeenaVerma, care ne-a părăsit pe 6 februarie 2024, și al bunicului său, #ShrikantVerma, care a murit în 1986. Moștenirea lor trăiește prin el. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și binecuvântările. Suntem încântați să pornim împreună în această călătorie frumoasă', a fost anunțul emoționant al lui Abhishek Verma.

1_rampogbmi2mmcjyli9f8xq-875×1024-11_rampogbmi2mmcjyli9f8xq-875×1024-1

Cum a devenit Anca Verma soție de miliardar și cea mai bogată femeie din lume

Născută pe 8 august 1987 la Galaţi, Anca Neacşu a plecat din sărăcie lucie şi a pus mâna pe averea unui lord al armelor. Până aici am putea spune că aceasta este o rețetă clasică de îmbogățire pentru Cenușăresele moderne. Însă drumul până la o avere de trei miliarde de dolari nu a fost unul ca-n povești.

Anca Neacșu a absolvit Universitatea din Galați cu o diplomă de master în domeniul ingineriei, iar după ce nu a mai cochetat cu modellingul, a lucrat la un furnizor de servicii de telefonie mobilă, fiind numită director general adjunct pentru operațiunile din București. Din lipsă de oportunități, fosta participantă la concursuri de miss a plecat să muncească recepționeră în străinătate, potrivit capital.ro. Într-un hotel l-a cunoscut pe miliardarul indian Abhishek Verma, în vârstă de 48 de ani, cu care s-a căsătorit în 2006.

Astfel, ea a devenit asociata soțului său în firma în care se ocupau cu vânzarea de armament. În 2011 a cumpărat 51% din firma SIG SAUER India, fiind numită director general al acesteia, un joint-venture cu mai multe multinaționale furnizoare de arme.
Socrii săi sunt oameni cunoscuți în India: tatăl soțului ei, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar, iar soacra Ancăi a fost timp de 14 ani parlamentar.

Anca Verma, o viață de film

Deși era o partidă bună pentru oricine și un bărbat foarte dorit în India, Abhishek Verma a ales-o pe Anca drept prima și singura lui soție și împreună au și un copil. La un moment dat, cei doi au fost acuzați de corupție și spălare de bani și fuseseră arestați de Biroul Central de Investigații al Indiei, totul din cauza unei presupuse mite dată oficialilor.

Pe 8 iunie 2012 amândoi au fost închiși în Închisoarea Tihar, Delhi. Anchetatorii au mai descoperit că acesta își ținea banii în offshore-uri din Lichtenstein, evitand astfel să plăteasca taxe statului indian.

În aprilie 2017, Verma a fost achitată de Curtea Specială a Biroului din New Delhi, care a renunțat la toate acuzațiile de corupție și spălare de bani, iar două cazuri împotriva Verma au fost respinse. În prezent, românca trăiește la New Dehli și se ocupa de afacerile soțului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton