Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele: „Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”

 Dumba Gabriela
.

Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele. Recent, Anda Adam a acceptat invitația lui Denise Rifai în emisiunea '40 de întrebări', de la Kanal D, unde a vorbit deschis despre momentele când a fost acuzată că își editează în exces fotografiile. Artista susține că nu a promovat niciodată „frumusețea trucată', însă apariția ei de la Kanal D i-a adus un nou val de critici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele. La un moment dat, în emisiune, Denise Rifai i-a adresat întrebarea roșie Andei Adam, catalogată drept una dintre cele mai incomode ale interviului, cu rolul de a atinge un subiect mai sensibil sau controversat din viața invitatului. Moderatoarea a întrebat-o pe invitata sa: 'De ce promovați frumusețea trucată?'.

11111111

Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele

Anda Adam susține că niciodată nu a promovat frumusețea trucată în online. Ba mai mult, spune că acuzațiile care i-au fost aduse de-a lungul timpului sunt false. Totuși, după apariția ei din emisiunea lui Denise Rifai, cântăreața s-a ales cu un nou val de critici, afișându-se cu riduri și cearcăne.

'Niciodată nu am promovat frumusețea trucată. Chiar îmi aduc aminte de știrea aceasta și de citatul care a fost preluat într-un articol din presă și țin să menționez că în acea perioadă am fost extrem de slabă, real.

Chiar m-am enervat la un moment dat, s-a făcut un astfel de articol și am făcut… o poză o truchezi, o prelucrezi, îți schimbi, nu știu, mai pui trei coaste și schimbi un nas, extrem vorbind.

Dar ce faci când faci un video? Când te filmezi real, într-un story pe Instagram sau faci un live, în același costum de baie sau în același body, că era un body negru, îmi aduc bine aminte despre ce ținută era vorba.

Cum poți atunci, în timp real, să mai subțiezi o talie sau o coapsă, sau un fund? Eu am făcut acest lucru pe contul meu de Instagram tocmai pentru a demonstra că într-o lună eu am vrut să mă definesc extrem de tare și am ținut un regim foarte drastic, și, într-adevăr, nu aveam pic de grăsime pe talie, asta nu înseamnă că poza era trucată', a dezvăluit Anda Adam la „40 de întrebări”.

Citește și: Cum arată Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, la 18 ani: „Nu mă consider extravagantă, doar mă îmbrac altfel'

Citește și: De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți: „Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?’

Citește și: Francisca Dulceanu, fostă concurentă X Factor, a slăbit 20 de kilograme în 4 luni!Cum arată acum artista

Ce sfaturi de îngrijire a primit Anda Adam, după ce a apărut în emisiunea lui Denise Rifai

Apariția Andei Adam în emisiunea lui Denise Rifai a fost intens discutată în spațiul public și s-au adus, din nou acuzații legate de editarea pozelor. Mai exact, imaginea cântăreței nu a fost una apreciată de unii și multă lume a comparat felul în care a arătat la Kanal D cu fotografiile de pe Instagram.

Un make-up artist cunoscut din România a clarificat că nu este vorba neapărat despre riduri, ci despre un machiaj încărcat și o lumină proastă și i-a dat Andei Adam câteva sfaturi de îngrijire a tenului.

„Aici cred că este vorba doar despre un machiaj prost făcut. Sau nu neapărat prost făcut, cât folosind produse de make-up necorespunzătoare. Se vede cu siguranță că a folosit un anticearcăn cu o putere mare de acoperire și un fond de ten cu o putere mare de acoperire. După o anumită vârstă, acest tip de make-up nu este recomandat, trebuie ceva ce hidratează și, în primul rând, trebuie umblat la sursa problemei, și anume deshidratarea tenului, în cazul de față, deshidratarea din jurul ochilor.

Recomandarea mea e să se folosească în fiecare seară vitamina E uleioasă, mai apoi cam de două trei ori pe săptămână, la început poate și mai mult, să se folosească vitamina A uleioasă în jurul ochilor și rezultatele nu vor întârzia să apară. Pielea de sub ochi va fi mult mai hidratată și, folosind un produs corespunzător, acesta nu va arăta atât de cakey (gros, vizibil), nu va rida mai mult decât este cazul zona sensibilă de sub ochi. Sper că vă ajută.

Am înțeles că Anda Adam are 42 de ani. Mie mi se pare că este o femeie foarte frumoasă. Cel puțin este o femeie foarte plăcută, așa o simt. Cred că este important să nu judecăm atât de aspru oamenii și, dacă putem să ajutăm cu un sfat, măcar…', a spus make-up artistul Monica Panait pe conturile ei de TikTok și de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton