"M-am simțit amenințată luni de zile". Anda Adam, despre momentul în care a fost abuzată

 Laciu Andreea
.

Anda Adam a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar unul dintre subiectele despre care a discutat artista cu prezentatoarea de la Kanal D este unul cel puțin sensibil. Se pare că artista a fost abuzată în trecut, iar coșmarul a durat timp de câteva luni de zile. În cele din urmă, bărbatul a înțeles că poate avea probleme cu legea și a lăsat-o în pace. Nu i-a fost deloc ușor, iar acum și-a amintit de clipele dificile prin care a trecut la acea vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Are o carieră impresionantă, iar acum este în culmea fericirii după ce s-a căsătorit pentru a doua oară. Pare să fie mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, dar a trecut și prin multe momente dificile în viața ei. Despre unul dintre acestea a povestit acum, în discuția cu Denise Rifai.

anda-adam-9-1anda-adam-9-1

Anda Adam, despre perioada în care a fost abuzată

Artista a mărturisit acum că a trecut printr-o perioadă de coșmar cu ani în urmă, din cauza unui fan obsedat de ea. Timp de multe luni, bărbatul a hărțuit-o constant și nu s-a oprit decât atunci când a realizat că va avea probleme cu Poliția în cazul în care nu încetează.

„Abuzul poate fi de mai multe feluri. Am fost victima unui abuz din partea unui fan, dar aș spune mai mult hărțuire. Într-adevăr făcuse o reală obsesie pentru mine și luni de zile m-am simțit amenințată. Mi-am dat seama că nu este un comportament de om normal. El a încetat în momentul în care a înțeles că lucrurile nu mai sunt o joacă și că Poliția îl va contacta, dacă nu se potolește', a dezvăluit Anda Adam, conform Unica.ro.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu: „Mi-a transmis recent că îi pare rău”

Citește și: De ce a divorțat Anda Adam de Sorin, tatăl fiicei sale: „Nu mai exista armonie între noi ca și cuplu…”

Citește și: De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu: „Mai bine mă trezesc fericită și îndrăgostită”

Citește și: De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav: „Decizia i-a aparținut. Am fost…”

Cum l-a cunoscut Anda Adam pe actualul ei soț

Cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar fetița artistei deja îl consideră ca pe un al doilea tată.

Ne-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite , fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunoscut fetița mea. (…)

Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic. Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere’, a declarat Anda Adam, conform protv.ro.

Cine este Yosif Mohaci, soțul Andei Adam

Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam, este din Arad, dar a locuit și în Elveţia şi în Franţa. În prezent, acesta are mai multe afaceri în România.

S-a născut la Paris, acolo unde a locuit până la vârsta de 18 ani. A fost școlit la Cambrige, în Marea Britanie, iar după studii Yosif s-a stabilit în Elveția, la Geneva, acolo unde a absolvit și un MBA și a lucrat în domeniul bancar privat. Părinții lui s-au stabilit la Arad. Anda Adam și soțul ei și-au deschis împreună și un club, în Cluj-Napoca.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton