Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci au închis clubul din Cluj. Solista și soțul ei investiseră peste 100.000 de euro în afacere

 Tudorache Simona
.

Anda Adam și soțul ei au închis clubul pe care l-au deschis la Cluj. Cei doi au scos spațiul la vânzare. Cântăreața și iubitul ei declarau la momentul inaugurării că și-au dorit un loc care să rivalizeze cu cele mai cunoscute cluburi din Europa, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, După doi ani, artista și partenerul de viață au renunțat la afacere, semn că nu le-a adus beneficiile dorite, conform Zcj.ro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci au investit peste 100.000 de euro în clubul cu pricina și sperau să ofere celor care le călcau pragul o experiență de neuitat. Și petrecerea de deschidere a fost una ieșită din tipare. O limuzină de lux a fost adusă special pentru oaspeți, care au fost întâmpinați pe covorul roșu, în pahare s-a servit cea mai vină șampanie, iar cei mai titrați DJ au energizat atmosfera.

anda-adam-43anda-adam-43

Ce problemă a întâmpinat Anda Adam după ce a deschis clubul din Cluj

Visul frumos s-a destrămat după doi ani. Acum. Anda Adam și soțul ei privesc către alte culmi. La un moment dat, Anda Adam recunoștea că oamenii din Cluj nu au apreciat că un artist a venit să își investească banii la ei în oraș.

„Oamenii de acolo din Cluj nu au apreciat că un artist din București a venit să își investească banii în Cluj pentru a deschide un club unde ei să se poată distra. Am făcut o investiție destul de mare. În schimb, m-au criticat foarte dur, pentru că mi-am permis o dată, o dată, să pun mașina timp de 10 minute pe un loc cu semn de handicap.

Respect foarte tare și ajut extrem de mult oamenii cu probleme. Însă, locul în care eu am parcat, și aici aș vrea să dau și o replică domnului Emil Boc, pentru că mă simt datoare și nu am avut ocazia să îi dau replica, este un loc într-un mod pe care îl cunosc foarte bine și unde există extrem de multe locuri pentru handicap. Primele trei rânduri ale acestui mall sunt numai locuri cu aceste însemne. O capacitate mult mai mare pentru oamenii cu handicap decât capacitatea efectivă a locurilor de parcare pentru acest mall.

Toți se vaietă. Au spus 'Domnule, ați făcut atâtea locuri pentru persoanele cu handicap și nici nu cred că avem atâția oamenii cu probleme care să vină să parcheze în același timp!'.

În ziua în care mi-a fost făcută acea poză, printre cele 100 de locuri de parcare cu însemne de handicap erau parcate mașini cu numere de Cluj, vreo 20 dintre ele, 80 rămânând libere. Era imposibil ca ele să se ocupe toate, având în vedere că timpul meu era limitat și eu avema nevoie numai de 10 minute pentru a cumpăra ceva din mall. Unde erau 20 de-ai lor parcați, mi-am permis să pun și eu mașina pentru 10 minute și am fost taxată foarte dur.

Dar îmi place Clujul și oamenii care vin la noi la Cluj și știu să se distreze', a spus Anda Adam, la emsiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D.

Citește și: Cine o înlocuiește pe Laura Nureldin la Observator 19 după ce a refuzat să prezinte știrile și și-a dat demisia: „Am emoții. Sunt foarte entuziasmată și…”

Citește și: Cum și-a descoperit Carmen Ionescu pasiunea pentru actorie, deși părinții aveau alte planuri privind profesia ei: „Dovadă că făceam un liceu cu profil economic…”/ Primul lucru pe care l-a făcut când a luat admiterea, după ce a dat de 8 la Teatru – EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Carmen Ionescu pasiunea pentru actorie, deși părinții aveau alte planuri privind profesia ei: „Dovadă că făceam un liceu cu profil economic…”/ Primul lucru pe care l-a făcut când a luat admiterea, după ce a dat de 8 la Teatru – EXCLUSIV

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Alexandra Stan la început de carieră: „A fost un debut cu multă muncă în spate. Chiar dacă multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid, pentru mine nu a fost așa. Doi ani…”. Care a fost cea mai emoționantă experiență pe scenă / EXCLUSIV

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci se pregătesc de nuntă

Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios peste două luni. Cei doi au făcut cununia civilă în urmă cu un an și jumătate, iar acum vor să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Anda Adam și Yosif Mohaci vor petrece alături de 500 de invitați, iar jumătate dintre ei vor veni din străinătate. Yosif Mohaci este născut la Paris și are rude acolo, dar multe persoane vor ajunge în România din Elveția. Anda Adam și Yosif Mohaci au stabilit data nunții și acum pun la punct ultimele detalii.

„Pe 29 iunie vrem să facem nunta. Și cununia religioasă, și petrecerea. Vreo 500 de persoane. Jumătate vin din străinătate, din partea soțului: Paris, Elveția… Noi de aia am fost așa indeciși, pentru că nu știam dacă să o facem aici sau să o facem în străinătate, pentru că el este născut la Paris, este francez și atunci toți invitații lui, 80%, vor veni de acolo. Restul sunt ai mei, de aici. Avem o echipă întreagă (n.r. pentru organizarea nunții), pentru că ar fi foarte complicat’, a declarat Anda Adam, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton