Anda Adam și Yosif Mohaci fac nuntă cu 500 de invitați și mai multe perechi de nași. Când are loc evenimentul

 Tudorache Simona
.

Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios peste două luni. Cei doi au făcut cununia civilă în urmă cu un an și jumătate, iar acum vor să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam și Yosif Mohaci vor petrece alături de 500 de invitați, iar jumătate dintre ei vor veni din străinătate. Yosif Mohaci este născut la Paris și are rude acolo, dar multe persoane vor ajunge în România din Elveția.

anda-adam-36anda-adam-36

Anda Adam și Yosif Mohaci fac nuntă cu 500 de invitați

Anda Adam și Yosif Mohaci au stabilit data nunții și acum pun la punct ultimele detalii.„Pe 29 iunie vrem să facem nunta. Și cununia religioasă, și petrecerea. Vreo 500 de persoane. Jumătate vin din străinătate, din partea soțului: Paris, Elveția… Noi de aia am fost așa indeciși, pentru că nu știam dacă să o facem aici sau să o facem în străinătate, pentru că el este născut la Paris, este francez și atunci toți invitații lui, 80%, vor veni de acolo. Restul sunt ai mei, de aici. Avem o echipă întreagă (n.r. pentru organizarea nunții), pentru că ar fi foarte complicat', a declarat Anda Adam, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce probleme are Nicu Covaci, după operația pe creier: „Urmează o perioadă mai delicată, câteva luni cu asta va rămâne…'. Primele imagini după externare

Citește și: Andreea Berecleanu, despre demisia de la Antena 1 și relația cu Andreea Esca: „Nu am făcut nicio vacanță împreună, nu ne vizităm neapărat acasă, dar…'. Ce spune despre retragerea din televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Kourtney Kardashian bea lapte matern atunci când se simte rău: „Doar ce am dat pe gât un pahar!”/ Specialiștii nu susțin această practică

Citește și: Cum arată acum fetele din trupa Spice Girls. S-au reunit la petrecerea grandioasă dată de Victoria Beckham, de ziua ei de naștere: „Cel mai frumos cadou să fim din nou împreună'

Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă cu mai mulți nași

Anda Adam și Yosif Mohaci vor mai avea o pereche de nași, pe lângă Tzancă Uraganu și iubita lui. Artista nu și-a ales încă rochia de mireasă.

„O să mai fie o pereche de nași. Nu sunt din România, dar sunt cunoscuți și ei. Putem spune un mic (n.r. că sunt artiști internaționali). Nu încă (n.r. nu și-a ales rochia de mireasă), ne-am decis la locație, de abia am bătut data în cuie', a mai spus Anda Adam.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton