Anda Adam îi verifică telefonul soțului ei, Joseph: "Cum să nu mă uit? Telefonul lui este și al meu..." Știe și parolele conturilor lui de social media

 Radulescu Ruxandra
.

Anda Adam recunoaște că îi verifică telefonul soțului ei, Joseph Adam. Cântăreața Anda Adam și Joseph Adam formează un cuplu solid de ani de zile și sunt căsătoriți de un an și jumătate. Artista a dezvăluit că are parola de la telefonul soțului ei și că îi poate verifica oricând mesajele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam, 43 de ani, și soțul ei, Joseph Adam, s-au căsătorit civil la sfârșitul anului 2022, după o poveste de iubire care le-a demonstrat că sunt meniți unul pentru celălalt. Deși cântăreața este vedeta din relație, soțul a intrat și el în vizorul domnișoarelor, fiind un bărbat atrăgător. Soția lui, Anda Adam, a mărturisit că are acces la telefonul acestuia, precum și la conturile de social-media. Cu toate acestea, Joseph nu se supără, mai ales că, spune el, nu are nimic de ascuns.

anda-adam-sot-1anda-adam-sot-1

Anda Adam recunoaște că îi verifică telefonul soțului ei, Joseph Adam

Anda Adam a spus cum merge mariajul ei cu Joseph, la un an și jumătate de la cununia civilă. Cântăreața recunoaște că îi verifică telefonul și că are acces chiar și la conturile de social-media ale acestuia. Iată ce a declarat cântăreața în cadrul unui interviu pentru publicația Ego.ro.

Citește și: Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru. Ce sumă trebuie să achite:„Nu și-a plătit nici aici taxele de timbru

Citește și: Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele:„Niciodată nu am promovat frumusețea trucată

Citește și: Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai. Cum arată și ce view are: „Prețul este foarte bun și…„ / Vrea să își cumpere casă în România

Citește și: Cine este Oana Matache de la Power Couple. E sora Deliei și a divorțat de tatăl copiilor săi

Anda Adam: Cum adică să nu mă uit? Dar asta este prima regulă. Nu există așa ceva. Telefonul lui este și al meu, tot ce este al lui este și al meu, tot ce e al meu este doar al meu.

Joseph Adam: Are parola, are PIN-ul, are și face id pe telefon. Deci…(râde).

Anda Adam: Păi ca să nu mă mai chinui să pun codul de fiecare dată.

Joseph Adam: Eu chiar nu primesc. Plus că ea are control oricum la toate rețelele de socializare. N-am avut de ales. Încă nu am de ales. Dar este foarte bine așa. Astfel vede că nu primesc mesaje. Și dacă aș primi, le răspunde Anda.

Reporter: Chiar răspunzi?

Anda Adam: Normal. De ce nu?

Cum a fost cerută în căsătorie Anda Adam și de ce poartă acum Yosif Mohaci numele soției sale

Invitați recent la emisiunea Vorbește lumea, Anda Adam și Yosif Mohaci au rememorat unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor, logodna, care a avut loc în Cappadocia. Artista și soțul ei au povestit cu umor despre cererea în căsătorie, dar și despre faptul că Anda era decisă să-l ceară ea pe Yosif.

„A vrut să-mi facă o surpriză în franceză, să mă ceară ea. Și eu aveam de gând, așa că am făcut o surpriză la surpriza ei. Am fost în Cappadocia, am fost de acord cu toată echipa, cu fotografi, cu toți cei care erau acolo și atunci i-am făcut eu ei surpriză când era pe un leagăn’, a povestit Yosif. 

Anda Adam are cont pe Onlyfans. Ce tarif are cântăreața

Inițial, platforma Onlyfans s-a dorit a fi o rețea de socializare, însă a devenit destul de repede un serviciu online unde oamenii pot accesa contra-cost conținut exclusiv pentru adulți. Prin achitarea unui abonament lunar, utilizatorii OnlyFans pot vinde sau pot accesa fotografii, videoclipuri și discuții live „unu-la-unu’, care sunt protejate printr-un așa-numit „paywall’.

Cei care vor să o vadă pe Anda Adam pe OnlyFans trebuie să plătească lunar un abonament de 9,99 dolari, potrivit libertatea.ro.

„Urmăriți-mă’, a scris Anda Adam atunci când a anunțat că și-a făcut cont pe această platformă.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton