Andi Constantin e hotărât să se însoare cu o concurentă de la Burlacul: "Femeia care îmi va deveni soție trebuie să..."

 Oana Pantazi
.

Andi Constantin, protagonistul show-ului Burlacul, este pregătit să-și găsească aleasa, însă carismaticul concurent a spus de la început care sunt așteptările sale în privința celei care îi va cuceri inima în cadrul competiției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin, noul protagonist al show-ului Burlacul, este nerăbdător să-și întâlnească aleasa în cadrul competiției. Tânărul în vârstă de 29 de ani, una dintre cele mai apreciate ispite de la Insula iubirii, este pregătit să-și cunoască aleasa și, de ce nu?, să-și pună pirostriile.

Noul Burlac speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie. Paradoxal, el mărturisește că nu a avut multe iubite până la această vârstă, așadar cu siguranță va fi destul de pretențios în alegerea viitoarei partenere de viață.

Andi-Constantin-Burlacul-1-682×1024-1Andi-Constantin-Burlacul-1-682×1024-1

Andi Constantin, protagonistul Burlacul, vrea o parteneră răbdătoare

‘Plec la drum cu gândul să mă însor!’, mărturisea Andi Constantin, protagonistul show-ului Burlacul, iar această declarație le-a motivat cu siguranță pe domnișoarele care se vor lupta să-i câștige inima. Acesta a mărturisit însă că are niște pretenții la cea care, într-un final, va ajunge la inima lui, tânărul mărturisind că este genul care se dedică în totalitate unei relații.

'Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge', a declarat Andi Constantin la Antena Stars.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei: „Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie, după patru luni de relație. Cine este iubitul secret

Citește și: Andrei, băiatul lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit. Cine este soția tânărului

Citește și: Lucian Barbu părăsește Survivor! Războinicul a suferit un accident grav

Cine este noul Burlac

Chiar dacă multă lume îl știe, puțini oameni îl cunosc cu adevărat pe Andi Constantin, care se simte total pregătit să trăiască această nouă experiență. Protagonistul Burlacul a mărturisit că își dorește o familie, cu atât mai mult cu cât cei mai mulți dintre prietenii săi sunt deja căsătoriți și au copii.

‘Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele’, se descrie Andi.

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie.

‘Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!’, a mai spus Andi Constantin, protagonistul Burlacul. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton