Andra a dezvăluit cum s-a comportat Eva la filmările pentru "Tati part-time": "S-a filmat o lună și zece zile. E greu să comparăm cu vremurile când aveam eu 14 ani. Părinții mei au făcut un efort"

.

Andra a dezvăluit secretul fiicei sale. Ce-i drept, mulți s-au întrebat cum a reușit Eva Măruță să cucerească România cu filmul „Tati part-time„ la doar 8 ani. Când este vorba despre talent, se pare că nimic nu poate sta în calea succesului, astfel că din declarațiile Andrei, se înțelege clar că fiica ei a făcut totul de drag și plăcere. Totuși, cum a ajuns aici, dar și care este trucul care a ajutat-o să fie atât de naturală în rolul jucate, a povestit chiar ea, fără a sta pe gânduri vreun moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Încă de la marea premieră, filmul „Tati part-time’, cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, a avut un succes imens și a atins cote impresionante în materie de vânzări. În timp ce Alex Bogdan este un actor desăvârșit, care a jucat în mai multe filme până acum, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a marcat debutul pe marele ecran, la doar 8 ani. Deși marii actori au lăudat-o și au spus clar că viitorul ei se vede unul strălucit încă de pe acum, rolul interpretat de ea a stârnit un val de critici la adresa ei.

andra-imn_dd748b9ff4andra-imn_dd748b9ff4

Citește și: Adela Popescu, revoltată după criticile primite de Eva Măruță, după debutul în filmul Tati part-time: „Am trecut printr-o poveste similară. Știu ce înseamnă presiunea…'

Citește și: Ce discurs a ținut Eva Măruță, la 8 ani, la avanpremiera filmului „Tati part-time': „Este o parte din inima mea…”

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu, față în față cu Alexandru Ciucu. Ce probleme întâmpină în procesul de custodie: „Tatăl lor nu este de acord…'

Cum a reușit Eva Măruță să cucerească România cu filmul „Tati part-time„ la doar 8 ani

Nu oricine poate interpreta rolul Evei Măruță din filmul de mare succes, „Tati part-time„, însă cu toate acestea, Andra a mărturisit că fiica ei a făcut totul cu o dexteritate și pricepere la care nu se aștepta. Mai mult, a spus clar că Eva Măruță nu a simțit deloc partea grea, totul pentru că încă de mică a fost obișnuită cu filmările în casă, acesta fiind de fapt secretul ei. Nu a existat teama de eșec, iar părinții i-au fost mereu alături, astfel că acum fericirea este la cote maxime!

„S-a filmat o lună și 10 zile. Nu știu ce să zic de partea grea pentru că ei îi place mult ce face! Ea a crescut văzându-ne pe noi filmând și a fost totul foarte natural! A descurs așa de frumos că nu s-a simțit greul!', a spus Andra pentru Ego.ro.

Andra: „Este greu să comparăm vremurile de atunci cu vremurile de acum„

Andra este o mamă extrem de fericită și mândră de cei doi copii ai săi, bucuria fiind la cote maxime de când fiica ei a avut debutul în lumea cinematografiei încă de la 8 ani. Pe această cale însă și-a adus aminte de momentul în care și ea a făcut primii pași spre cariera de succes pe care o are azi. A recunoscut că pe atunci posibilitățile nu erau atât de mari, iar totul se făcea pe căi mult mai grele și inaccesibile. Acum, când trăim în era tehnologiei, Andra este de părere că orice tânăr talentat poate ajunge sus, dacă nu renunță la visul cel mare și dă dovadă de ambiție și perseverență.

„Este greu să comparăm vremurile de atunci, pe când eu aveam 14 ani, cu vremurile de acum, în care oamenii se pot lansa online, își pun melodiile pe Internet, pe TikTok, pe YouTube. Dacă sunt buni, mulți apasă un buton și acum este mult mai ușor!

Pe vremuri trebuia să faci drumuri multe spre București dacă erai din provincie ca să mergi la emisiuni, să poți intra la emisiuni. Nu a fost ușor, dar nu regret nimic! Cred că am ajuns aici și sunt ceea ce sunt datorită acestui drum. Nu aveau curajul oamenii pe vremea respectivă, nu aveau nici posibilitatea. Părinții mei au făcut un efort. Veneam la București de multe ori și era o cheltuială, mulți nu aveau. Acum toată lumea are telefon, este mult mai ușor, se filmează și totul a intrat pe Internet! E mult mai ușor și încurajez toți tinerii să facă asta dacă simt că au talent!

Nu ascultați de nimeni și nimic! Și mie mi s-au dat sfaturi, probabil, la un moment dat, cu privire la un lucru pe care să nu îl fac. Și eu am dat la rândul meu! Cel mai bine este să îți asculți inima, să te duci înainte! Pe copiii mei îi iubesc, atât! Le ofer iubire și îi susțin în drumul lor, care este, nu contează! Dacă mâine decid că vor să facă cu totul altceva, noi suntem lângă ei! Acesta este rolul unui părinte!', a continuat Andra pentru sursa menționată mai sus.

Eva Măruță a primit un val de critici după interpretarea rolului său în filmul „Tati part-time„

Eva Măruță a cunoscut numeroase nume mari din industria cinematografică la lansarea filmului unde joacă rolul principal. Ba mai mult, a primit o mulțime de sfaturi, dar mai ales aprecieri și laude din partea lor, însă cu toate acestea, sunt oameni care comentează dur la adresa ei și o critică pe rețelele de socializare. Multe vedete au răbufnit când au văzut doza uriașă de hate la adresa ei, astfel că inclusiv Adela Popescu a vorbit despre acest subiect în fața tuturor.

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat’, a spus actrița.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton