Andra Marinescu de la Visuri la Cheie nu reușește să se liniștească după ce a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit: „Sunt un pic în gardă, pentru că mă aștept să se mai întâmple lucruri"

 Tudorache Simona
.

Andra Marinescu de la „Visuri la cheie' s-a despărțit de iubitul ei la finalul anului trecut. Bărbatul nu a fost de acord cu separarea și a început să facă presiuni. Arhitecta de la PRO TV s-a temut pentru viața ei, așa că a cerut un ordin de protecție. Acum e tot timpul în gardă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedeta speră ca această situație să fi ajuns la final și să nu existe repercursiuni. Cu toate astea, recunoaște că e tot timpul precaută, deși încearcă să depășească această etapă și să lase în urmă lucrurile care i-au făcut rău. Andra Marinescu mărturisește că după acest episod și-a canalizat energia către filmările pentru emisiunea de la PRO TV și alte proiecte.

andra-marinescu-69-1andra-marinescu-69-1

Andra Marinescu, în gardă după ce a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit

Andra Marinescu își dorește ca în viața ei să nu mai existe probleme și visul urât trăit alături de cel care i-a fost iubit să fi ajuns la final. „Îmi doresc să se fi liniștit. Nu știu. Sunt un pic în gardă, pentru că mă aștept să se mai întâmple lucruri, sper să fiu eu puțin paranoică mai bine decât să nu fiu în gardă, să zic: gata, s-a terminat, deși îmi doresc să se fi terminat. Îmi doresc să îmi pun această energie în cu totul alte lucruri creative, frumoase, nu în a mă apăra de persoanele care, nu știu, poate îmi vor răul„, spune Andra Marinescu pentru Playtech.ro.

Andra Marinescu nu se gândește la o altă relație

Arhitecta nu se gândește pentru moment la o altă relație și lasă timpul să o surprindă. „E foarte dificil să mă gândesc la chestia asta. M-am canalizat 200% în meserie, în job, în filmări, suntem în toi cu filmările de la „Visuri la cheie', nu mă pot gândi la chestia asta. Nu știu dacă e prea devreme, dar nu mă pot gândi. Nu. Muncă, arhitectură, creație și Visuri la cheie„, spune ea.

Andra Marinescu a trecut prin multe situații dificile

Andra Marinescu recunoaște că viața a pus-o în fața unor situații când a trebuit să lupte să meargă mai departe și care au făcut-o să devină mai puternică.

„Momentul în care anumiți oameni îți înșală încrederea pe care ți-ai pus-o în ei. Și atunci îți dai seama că ești un om puternic și că poți trece mai departe. Când îți moare un părinte este iar momentul când chiar nu există nu se poate. E cel mai greu moment din viața oricărui om, indiferent ce vârstă ai avea', adaugă Andra Marinescu.

Citește și: Ioana Ginghină a început să mănânce carne după opt ani în care a fost vegetariană. Ce probleme de sănătate a întâmpinat: „Nu îmi ieșeau bine analizele”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Borcea se reinventează la 54 de ani. Cum vrea să se transforme până la începutul verii: „Nu-mi propun sa ajung să întoarcă bărbații de pe stradă capul după mine”

Citește și: Alexandra Duli spulberă misterul din jurul relației cu Zanni: „Îmi place de el. Noi petrecem timpul împreună'. Ce spune despre scenele de gelozie ale Anei Porgras

Citește și: Teo Trandafir, despre despărțirea de Mircea Badea, care i-a fost coleg de emisiune: „E ca un divorț. A fost tragedia vieții mele'. Imagini de colecție cu ei, din urmă cu 30 de ani

Andra Marinescu, marcată de pierderea tatălui

Arhitecta dă ca exemplu pierdera tatălui ei, un moment care a încercat-o din plin.

„Atunci mi-am dat seama că, dacă stau cu picioarele în baltă și mi-e frig, nu e ok, trebuie să ies să mă încalț și să continui să merg, indiferent că mă doare un picior, că mă doare sufletul trebuie să merg. Asta și-ar fi dorit el să fac, dacă ar mai fi fost aici„, precizează Andra Marinescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton