”Cât de ușor puteți judeca greșit...”. Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent

 Calin Maria Bianca
.

Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au talent. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că micuțul Rares Prisăcariu, în vârstă de doar 7 ani, a câștigat „Românii au talent' 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro. Ei bine, după marea veste, fanii emisiunii s-au împărțit în două tabere, astfel că foarte mulți internauți au criticat rezultatul final al voturilor, explicând că la câștigător nu este vorba de talent. Iată ce mesaj le-a transmis Andra răutăcioșilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rareș Prisăcariu a stânrit o serie de controverse în mediul oline încă de când a câștigat Golden Buzz și a fost trimis direct în semi-finală. Ei bine însă, se pare că nu mulți telespectatori își doreau ca el să câștige marele premiu, însă talentul ș-a spus din nou cuvântul și cele mai multe voturi au fost în Marea finală pentru el, fiind declarat marele câștigător.

whatsapp-image-2023-05-15-at-10.40.16-1whatsapp-image-2023-05-15-at-10.40.16-1

Bineînțeles, răutăcioșii au început imediat cu comentarii negative, contestând talentul micuțului Rareș Prisăcariu, care a reușit să topească inimile tuturor și să ia marele premiu de la Românii au talent 2023. Andra a observat imediat avalanșa de mesaje deloc plăcute, așa că a ținut să-i pună la punct pe hateri și totodată să își spună punctul de vedere, la fel cum a făcut și Dana Budeanu.

Citește și: Dana Budeanu, după ce Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent: „Ești o minune de copil. Au sărit pe tine că…”

Citește și: Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent: „Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale'

Citește și: Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent 2023: „Sunt mic, dar înțeleg ce zici. Avem clădiri mai mari, dar suflete mai mici'

Citește și: Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: „Am încercat îndelung să ne salvăm relația, dar…”

Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au talent

Nu au fost deloc puțini cei care au spus în mediul faptul că voturile au fost modificate și că nu mai există corectitudine după ce au văzut că Rareș Prisăcariu este câștigătorul Românii au talent 2023. Totuși, Andra a deslușit acest mister, și a spus clar că nu există falsificarea voturilor, explicând că astfel nu ar mai avea sens emisiunea și voturile celor de acasă.

Ce talent? A recitat o poezie mare talent… Au fost alți mai buni… Nu sunt răutăcioasă, dar… Asta e România plină de poezii patriotice' sau „Eu nu cred că ăsta o fost votul final, ar trebui să arate voturile pe monitoare să le vadă publicul, așa ar fi corect numai că și așa se pot face învârteli, păcat, dar nu mai sunt oameni corecți în ziua de astăzi!!', sunt doar două dintre sutele de comentarii apărute pe Facebook după ce Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent' 2023.

Cu adevărat revoltată de ceea ce se spune pe rețelele de socializare, Andra a venit cu un mesaj tăios, în care susține că nu există falsificarea voturilor la Românii au talent.

„Cât de ușor puteți judeca greșit! De ce ar umbla cineva la voturi, care ar fi sensul?!?'., a scris Andra, tot pe Internet.

Andra, mesaj pentru Rareș Prisăcariu: 'Mi se pare incredibil'

De asemenea, Andra a continuat cu declarațiile, astfel că de la mesajul tăios, a ținut să-i scrie unul cu adevărat emoționant micuțului câștigător. Nu doar că l-a felicitat, ci a explicat că încă de când l-a văzut pentru prima dată pe scenă, a știu că viitorul său este unul încărcat cu lucruri bune și numeroase reușite, astfel că una dintre ele a fost chiar câștigarea marelui trofeu Românii au talent 2023.

„Rareș, mi se pare incredibil că la o vârstă atât de fragedă reușești să cucerești scena și juriul, dar și publicul din sală și din fața televizoarelor. Și, DA, ai reușit să îi cucerești câștigând marele trofeu! Mă emoționează faptul că ai doar 7 ani, că ai toate posibilitățile în fața ta. Am spus de când te-am văzut, viitorul sună bine și sunt convinsă că tu poți ajunge acolo unde ți-ai propus. Îți doresc mult succes pentru ca visul tău să devină realitate!', a scris Andra.

Ce spune Andra despre Olya și Valera, care au ocupat locul doi în finala „Românii au talent' 2023, și Oleg Spînu, pe locul trei

Andra nu s-a oprit aici cu mesajele frumoase, astfel că nu doar pe Rareș Prisăcariu l-a emoționat cu un mesaj plin de dragoste și încurajări, ci și pe cei care au ajuns în Marea Finală Românii au talent și s-au clasat pe locurile doi și trei. Prin urmare, i-a analizat cu mare atenție și le-a spus cât de talentați sunt, dar și cât de sus pot ajunge în viață cu ambiție și perseverență.

„Olya și Valera, dacă nu ați fi fost dansatori, ați fi putut fi pictori! Transmiteți multă emoție, dar parcă și culoare prin ceea ce puneți în scenă. Aveți arta în sânge, frumosul face parte din voi. Sunt convinsă că binele și iubirea înving, cred că voi faceți lumea mai bună cu fiecare dans pe care îl oferiți. Cred că ne este imposibil să înțelegem suferința pe care o puratați în suflet. Reușiți să străluciți! Vă aplaud. Vă iubesc.

OLEG, la doar 15 ani ești foarte matur. Alții nu știu nici la 25 de ani ce vor să facă în viață, dar tu ți-ai găsit chemarea și mi se pare că nimeni nu va putea să te facă să te abați de la drumul tău, ești ca un tren de mare viteză, pe șine, cu o direcție clară. Eu fac pariu cu voi, prietenii mei de pe Facebook, că tu vei ajunge un artist mare, așa cum îți dorești. Nu pot eu să citesc viitorul, dar cred că pot să citesc oamenii de pe această scenă. Mă bucur că vom cânta în turneul Tradițional 2!', a mai scris Andra pe Facebook.

Cătălin Măruță, mesaj pentru Rareș Prisăcariu

Ei bine, nici Cătălin Măruță, soțul Andrei, nu a putut să nu ia atitudine atunci când a observat valul de critici despre câștigarea marelui trofeu de către Rareș Prisăcariu. Îndrăgitul prezentatoar TV a explicat că votul a fost al românilor, al telesecatatorilor și al tuturor celor care și-a dat seama de marele talent pe care-l are Rareș Priscăcariu la doar 7 ani.

„'Cei 7 ani de acasă' înseamnă cu totul altceva după ce îl cunoști pe micul Rareș! A reușit să ne impresioneze cu abilitățile sale speciale, a făcut românii să îl voteze în număr copleșitor și astfel pleacă acasă cu marele premiu! Felicitări, Rareș! Abia așteptăm să vedem pe ce drum vei apuca în viață! Să ai mult noroc îți doresc!', a scris Cătălin Măruță pe Internet.

Sursă foto: Facebook / Insagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton