Andra, moment emoționant la nunta Cristinei Spătar. Mireasa a izbucnit în lacrimi: "Te iubesc..."

.

Weekend-ul acesta, Cristina Spătar și-a unit destinele cu afaceristul Vicențiu Mocanu. Artista a strălucit în rochia de mireasă și a avut parte de momente de neuitat. La nunta cântăreței au participat numeroase celebrități din showbiz-ul românesc, iar Andra s-a numărat printre artiștii care au întreținut atmosfera. De asemenea, soția lui Cătălin Măruță a avut un moment emoționant în timpul petrecerii de la nuntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar s-a căsătorit în acest weekend cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar la marele eveniment au participat numeroase celebrități de la noi din țară. Artista și partenerul ei și-au unit destinele în Râmnicu Vâlcea, iar la nuntă au fost 500 de invitați.

cristina andracristina andra

Cristina Spătar a avut parte de o nuntă pe cinste și a avut lângă ea cele mai apropiate persoane.Invitații s-au distrat pe cinste până în zorii zilei, iar atmosfera a fost întreținută de artiști de seamă, precum Adrian Minune, Andra, Georgiana Lobont, Ionut Dolănescu și Nicolae Botgros.

Citește și: Cristina Spătar a împlinit 51 de ani. Ce cadou de 2 milioane de euro a primit de la soțul ei, Vicențiu Mocanu: „M-a răsfățat cu…”

Citește și:Cristina Spătar, prima fotografie alături de soț și cei trei copii ai lor: „Liniște în suflet, credință și speranță”

Citește și:De ce nu vine Maria Ciobanu în această vară în România. Motivul are legătură cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu: „A decis că nu e cazul să riște nimic'

Citește și:Alexandra Stan suferă de o boală autoimună, tiroidita Hashimoto. Ce restricții i-au impus medicii: „E foarte riscant. Nu consum…'

Andra, moment emoționant la nunta Cristinei Spătar

Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu. Artista și soțul ei au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar alături de ei au petrecut 500 de invitați. Evenimentul a fost unul grandios și a fost organizat la Râmnicu Vâlcea. Printre artiștii prezenti la nunta Cristinei Spătar s-au aflat Andra, Adrian Minune, Georgiana Lobont, Mariana Ionescu Căpitănescu, dar și Nicolae Botgros. Andra a avut un moment special și a făcut-o pe Cristina Spătar să plângă de bucurie. Artista le-a făcut o urare specială mirilor.

'Aș vrea să vă spun că mă bucur foarte mult să fiu prezentă aici. O știu pe Cristina de foarte multă vreme și îi doresc tot binele din lume, toată fericirea din lume. Abia aștept să te îmbrățișez, să-ți spun că te iubesc. Până atunci sper că melodiile pe care le voi cânta să îți ajungă la suflet. Să fiți sănătoși, să fiți fericiți. Na, acum cântă, m-am emoționat', a spus Andra în cadrul nuntii Cristinei Spătar, potrivit wownews.

Vizibil emoționată, Cristina Spătar i-a multumit Andrei și i-a transmis că o iubește și i-a oferit o îmbrățișare caldă. 'Și eu te iubesc!', a spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar a avut o rochie de mireasă de 10 kilograme

Cristina Spătar a atras toată atenția la nunta ei, purtând o rochie de mireasă absolut strălucitoare. Artista a ales să poarte în cea mai specială zi din viața sa o rochie de mireasă de 10 kilograme. Marele eveniment a avut loc la Râmnicu Vâlcea, iar nașii au fost Corneliu și Angela Botgros, fiul lui Nicolae Botgros și Ion Paladi si sotia acestuia, Veronica.

Mirii și invitații s-au distrat toată noaptea, iar numerosi artisti au incins atmosfera. Tortul a unul impresionat și a cântărit 150 de kilograme. „Adu drujba, luați un flex', a glumit Andrei Ștefănescu, prezentatorul evenimentului.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu vor pleca în luna de miere în Maldive

Cristina Spătar și Vicentiu Mocanu au o relație frumoasă, iar weekend-ul trecut și-au unit destinele. Cei doi au plănuit deja unde vor să-și petreacă luna de miere. Omul de afaceri a făcut câteva dezvăluiri despre luna de miere, dezvăluind că soția sa, Cristina Spătar a făcut toate pregătirile. „Cristina s-a ocupat, în principiu, de tot ce înseamnă conceptul și tot ce s-a întâmplat aici. E meritul ei! Nu am timp să vă spun aici toate lucrurile care sunt, aș spune într-un cuvânt totul'. Sunt mai multe luni de miere, vă anunțăm. Vom face o scurtă vacanță în Maldive', a declarat Vicentiu Mocanu, potrivit Spynews.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton