Andra recunoaște că e geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el”. Ce spune despre infidelitate / EXCLUSIV

.

Andra recunoaște că e geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță. Artista și prezentatorul TV formează, de aproape două decenii, un cuplu extrem de sudat și iubit de public. Cu toate acestea, cântăreața ne-a mărturisit că și la ei mai există uneori mici gelozii și că deși partenerul de viață nu-i dă motive, îi place să-l mai tachineze din când în când. De asemenea, vedeta ne-a dezvăluit că ea crede în fidelitatea absolută. Iată ce ne-a mai spus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dacă ne-am întoarce în trecut, ce i-ai spune Andrei în diferite etape ale vieții? Privind ce ai atenționa-o? Mă refer la copilărie, la adolescență, la începutul căsniciei…

I-aș spune să aibă încredere în ea, că deja știe ce e rău și ce e bine și că să discerni între acestea două este cel mai important. I-aș zice să le spună părinților și fraților ei și mai des „te iubesc, pentru că nu există „prea mult în acest sens. Iar la începutul căsniciei, i-aș spune: „Ai ales bine!.

andra-2-1andra-2-1

Citește și: Cum se înțelege Andra cu fiica ei, Eva, și băiatul său, David: „Avem și momente mai stresante. Pentru că așa am văzut și eu la mama mea, nici eu…'. Ce spune despre al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță, despre căsnicia cu Andra, după 14 ani: 'Și la noi există discuții în contradictoriu…' / EXCLUSIV

Citește și: „A fost cel mai greu an din viața mea”. Alexandru Ciucu recunoaște că a fost afectat de divorțul de Alina Sorescu

Citește și: Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

Andra recunoaște că e geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță

Cum ești tu, Andra, ca soție? În căsnicia voastră tu ești cea care menține echilibrul? Sau eforturile sunt aproximativ egale? Crezi că e rolul femeii să fie mai înțelegătoare, să lase mai mult de la ea?

Cred că mai bine îl întrebați pe Cătălin cum mă port în căsnicie. Eu zic că sunt exemplară! (râde) Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil. Echilibrul nostru vine din asta.

Că ai o mare compatibilitate cu Cătălin, atât în familie, cât și în viața profesională, asta știm cu toții. Dar care sunt aspectele în privința cărora sunteți diferiți?

Eu sunt mai sensibilă decât el, cum spuneam mai devreme: plâng mai ușor, sufăr și mă consum din diverse motive, în timp ce el este mai cumpătat, se gândește de două ori, le vede în perspectivă, ia puține lucruri personal. Aceasta este o diferență care pe mine mă ajută mult, pentru că ne completăm. De multe ori îl sun, dacă nu e lângă mine, să îi cer o părere, pentru că știu că îmi va schimba perspectiva. Aceste trăsături îl fac pe el un manager mai bun, un strateg mai bun. Eu am fire de artist, cu siguranță.

„Mici gelozii întotdeauna sunt'

Crezi în fidelitatea absolută într-o căsnicie?

Da, eu cred în asta. În viața unui om, pe de altă parte, dacă vorbim despre relații de zeci de ani, sigur sunt și momente de slăbiciune, de singurătate, de rătăcire, dar nu cred că ele duc neapărat la infidelitate. Dacă spui ce simți, dacă ceri ajutor de la un psiholog, de exemplu, sau de la o persoană apropiată, cred că poți să depășești aceste momente fără să trădezi.

Chiar, mai e loc de gelozii, între voi? Mai are Cătălin mesaje din partea admiratoarelor?

Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el. Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez.

„Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele'

Apropo de asta, ce relație aveți fiecare cu telefonul celuilalt? Cât de important este, la voi în căsnicie, spațiul personal al celuilalt? Și până unde merge libertatea?

Fiecare are telefonul lui, nu ne căutăm mesaje. Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele, de multe ori iau telefonul lui pentru că am nevoie și i-am dat lui David telefonul meu să se joace sau să sune un coleg, dar nu pentru a verifica. Și invers este valabil. Cătălin poate lua telefonul meu să facă o poză sau să sune, dar nu facem investigații, pentru că avem încredere unul în altul. Suntem soț și soție, nu detectivi particulari.

Consideri că ai greșit, vreodată, în căsnicia voastră? Nu mă refer la ceva major, mă refer la pașii inerenți într-o relație…

Mici greșeli sigur că facem cu toții. Mă gândesc acum la momente în care poate am reacționat exagerat, m-am supărat când nu era cazul. Dar nu îmi aduc aminte momente foarte apăsătoare, ore întregi în care am fost supărați unul pe altul, nu ne-am vorbit. Nu am avut astfel de momente pentru că ne înțelegem unul pe celălalt, nu ne privim acuzator nici dacă se întâmplă ceva ce nu ne convine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Alex Gâlmeanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton