Andra și Eva Măruță au scos prima melodie împreună. Cum a reacționat Cătălin Măruță, după ce fiica lui s-a lansat în muzică: „Parcă a avut o premoniție. Nu e vorba de talent. Își dorește să devină o artistă și...”

.

Andra și Eva Măruță au scos prima melodie împreună. După marele succes de care s-a bucurat cu filmul 'Tati part-time', fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță și-a încercat norocul și pe plan muzical, mai ales că are de la cine să moștenească acest talent. Zis și făcut, astfel că prima ei piesă, 'Praf de stele', în colaborare cu mama ei, este deja pe buzele tuturor! Iată cum a reacționat tatăl ei, Cătălin Măruță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andra și Cătălin Măruță au cu ce să se mândrească! Au doi copii foarte frumoși și talentați, lucru pe care Eva Măruță l-a demonstrat în numeroase rânduri, deși abia a împlinit nouă ani. A vorbit toată România de prestația ei din filmul 'Tati part-time', iar acum numele ei este în cotinuare pe buzele fanilor prin prisma primei melodii pe care a lansat-o cu mama ei și în colaborare cu artistul Whats UP.

eva-maruta-instagram-2eva-maruta-instagram-2

Citește și: După ce a jucat în primul ei film, Eva Măruță se lansează în muzică. Piesa de debut este realizată în colaborare cu Andra: „Abia aștept să…'

Citește și: Eva Măruță a împlinit 9 ani și este sărbătorită în Spania. Ce surpriză i-au făcut părinții Andra și Cătălin: „Să nu lași lumea să te schimbe. Te iubim!'

Citește și: Cum se descurcă Ioana Tufaru cu banii de când locuiește în chirie: „Suntem foarte limitați, nu facem abuz. Stăm la rezidențial și…' / A fost cu soțul și copilul într-o altă vacanță, la munte

Citește și: Ana Maria Barnoschi și soțul ei, Vlad Bălău, au făcut nunta. Cununia religioasă a avut loc în Palma de Mallorca, iar mireasa a schimbat trei rochii / Imagini de la fabulosul eveniment

Andra și Eva Măruță au scos prima melodie împreună

Știm cu toții faptul că Andra este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară, care se bucură de un real succes nu doar pe plan național, cât și internațional, având concerte în numeroase țări. Ei bine, dacă David nu a moștenit pasiunea pentru muzică, se pare că fiica ei îi calcă pe urme încă de pe acum. Abia a împlinit nouă ani, însă Eva Măruță știe clar că vrea să fie o cântăreață, la fel de bună ca mama ei, astfel că a făcut primul pas. Piesa 'Praf de stele' are în doar 24 de ore de la lansare peste 200.000 de vizualizări și numeroase comentarii și aprecieri. Eva Măruță, fetița celebrului cuplu Andra și Cătălin Măruță, a jucat un rol principal în videoclipul melodiei lansate alături de mama sa și artistul Whats UP.

Am și filmat clipul și povestea pare atât de actuală: mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc. Și despre a ne uita mai mult la ei decât la ce spun cei din jur. Sper să vă placă și să dați cu praf de stele și voi în jurul vostru. Oamenii – de toate vârstele – au nevoie să audă și lucruri frumoase, să creadă în șansa lor, așa că să le arătăm iubirea și încrederea noastră.', a spus Andra Măruță în mediul online.

Andra a avut și ea, la rândul ei, parte de susținerea părinților în acest domeniu

Andra se bucură de un succes colosal pe plan muzical de ani și ani de zile, însă puțini știu faptul că pe lângă talent, cel mai mult a ajutat-o încrederea oferită de părinții ei în copilărie. Nu este deloc un drum ușor, mai ales atunci când nu ai pe nimeni în această industrie, astfel că artista a povestit cum au susținut-o părinții ei, dar și ce i-a promis fiicei sale.

Când eram doar un copil, voiam să cuceresc lumea și am avut marele noroc să am părinți care au crezut în mine. Deși multă lume le spunea că sunt nebuni pentru că merg cu mine la toate concursurile de interpretare și batem țara în lung și în lat, că de ce nu mă țin doar cu școală, că de ce cheltuiesc bani pe costume și că nu îmi scot muzica din cap, ei nu ascultau decât de inima lor. Și în inima lor au știut că eu iubesc muzica și că acesta este drumul meu.

Încrederea pe care au avut-o în mine mi-a dat aripi, fără ea nu aș fi ajuns departe. Puteți spune că au dat cu praf de stele în părul meu. Nu e vorba de talent, este vorba de iubire și încredere și încurajare. Ca mamă, mi-am promis să îmi cresc copiii la fel. Să nu ascult de ce spun oamenii, să fiu alături de ei, să fac totul, absolut totul, ca ei să își îndeplinească visurile.', a scris Andra Măruță în mediul online.

Cum a reacționat Cătălin Măruță, după ce fiica lui s-a lansat în muzică

Nu doar Andra a subliniat în mediul online, drept un îndemn pentru toți cei care au copii, importanța susținerii din partea părinților în dezvoltarea și succesul copiilor, ci și Cătălin Măruță. Îndrăgitul prezentator TV, care se bucură de faimă de ani de zile, le-a reamintit fanilor că drumul lui nu a fost ușor, dar și că provine dintr-o familie modestă, explicând pe larg cât de important a fost sprijinul familiei în parcursul său profesional în media.

Sunt un copil care vine dintr-o familie normală, de la Târgu,Jiu. Șansele să devin DJ, realizator radio sau prezentator TV nu pot să zic că erau de partea mea, dar părinții mi-au dat mereu încredere în mine și mi-au spus că pot să fac orice, dacă îmi doresc cu adevărat. Vremurile s-au schimbat mult de atunci, dar un lucru a rămas la fel: toți copiii sunt minunați, iar rolul familiei este de a le da aripi să zboare spre orice destinație doresc.

Andra și cu mine ne-am spus mereu că orice vom auzi în jur, noi îi vom apăra pe copiii noștri și îi vom susține indiferent că vor dori să cucerească munții, topurile muzicale sau vor sta numai în bibliotecă. Cu toții avem în interiorul nostru o chemare și numai cu sprijinul celor din jur o poți asculta fără frică. Eva își dorește să fie artistă, iar noi îi suntem alături 100%. Toți copiii merită să audă acasă că trebuie să lupte pentru visul lor. #PrafDeStele este iubirea noastră pe care ei o simt și le dă superputeri', a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton