Andra și Eva Măruță au strălucit în ținute asortate la Petrecerea VIVA! 2024. Întreaga familie Măruță a făcut furori pe scenă

.

Andra și Eva Măruță au strălucit în ținute identice la Petrecerea VIVA! 2024. Vedetele și-au dat întâlnire, și în această seară, la VIVA! Party 2024, cel mai așteptat eveniment monden al anului, unde și-au etalat ținutele spectaculoase pe covorul roșu. Cuplul mamă-fiică a atras atenția tuturor, Andra și Eva alegând să poarte outfituri cu același model.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La aniversarea de un sfert de secol a revistei VIVA! distracția a fost totală! Anul acesta, invitații au avut parte și de o surpriză – personalități marcante din lumea mondenă au urcat pe podium, unde le-au fost decernate premii speciale pentru contribuția remarcabilă în domeniul în care activează. Printre vedetele laureate la petrecerea aniversară s-a numărat și familia Măruță. Dacă cei doi bărbați, Cătălin și David, s-au remarcat prin eleganță, fetele, respectiv Andra și Eva, au impresionat prin faptul că au purtat outfituri asortate la Petrecerea VIVA! 2024.

whatsapp-image-2024-06-19-at-21.57.06_c65ab4c7whatsapp-image-2024-06-19-at-21.57.06_c65ab4c7

Andra și Eva Măruță au strălucit în ținute asortate la Petrecerea VIVA! 2024

În această seară, în cadrul special de la Face Forest, la Petrecerea VIVA! 2024, zeci de vedete ne-au onorat cu prezența. La ceas aniversar, în contextul împlinirii a un sfert de secol de activitate, revista VIVA! a acordat premii speciale unor personalități care au avut și au un cuvânt greu de spus în domeniile lor de activitate. Vedete precum Corina Chiriac, Felicia Filip, Cristi Minculescu, Teo Trandafir, Răzvan Simion s-au numărat printre laureații Premiilor VIVA! Remarcabili au fost și cei patru membri ai familiei Măruță, cu siguranță cea mai iubită familie din showbizul autohton.

Citește și: Petrecerea VIVA! 25 de ani. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment monden al anului 2024

Citește și: Petrecerea VIVA! 2023 – Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden al anului

Citește și: Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la Petrecerea VIVA! 2023: „Nu avem loc cu rochiile…’. Ce ținute extravagante poartă

Andra, Cătălin, Eva și David Măruță s-au numărat printre cei care au urcat pe scenă, separat, dar și în familie. Cei patru au dovedit că sunt o familie unită și prin ținute, care au impresionat. Dacă David și Cătălin au purtat ținute în ton cu cele ale partenerelor lor, Andra și Eva, care au optat pentru negru au avut două outfituri matchy, cu inimioare strălucitoare, asemănarea mamă-fiică fiind emoționantă.

Familia Măruță, împreună pe covorul roșu la Petrecerea VIVA! 2024

Sunt nu doar cea mai faimoasă familie din showbiz, ci și cea mai iubită și apreciată, pentru că Andra, Cătălin, Eva și David Măruță sunt un model și o inspirație pentru noi toți. De decenii în showbiz, Andra și Cătălin și-au construit, pas cu pas, carierele, ajungând amândoi la performanțe impresionante – ea în muzică, el în televiziune, în toate proiectele în care au fost și sunt implicați numele lor reprezentând garanția succesului. Succes care a venit în urma unei munci susținute, dublată de talent și, cel mai important, de pasiune.

Și cum se spune că așchia nu sare departe de trunchi, Eva și David, care au crescut în acest spirit, promit să devină cel puțin la fel de faimoși ca părinții lor. Evei îi admirăm cu toții nonșalanța și umorul, în mediul online, încă de când era mică, însă a reușit să ne surprindă în cel mai plăcut mod și în calitate de actriță, cu rolul din Tati Part Time', unde a fost protagonistă. Și David, fratele ei mai mare, și-a făcut debutul în actorie în același film, dar, fiind pasionat și de chitară, de cântat și de fotbal, orice ar alege să facă pe viitor, cu siguranță își va face părinții mândri. Așa că… Andra și Cătălin, pregătiți-vă să fiți întrecuți în celebritate!

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton