Andra Volos are probleme, după ce s-a cuplat cu un bărbat însurat: ”Soția lui caută s-o bată peste tot că i-a mâncat banii”

 Lupescu Anca
.

Andra Volos, celebra concurentă de la Puterea Dragostei, a decis să se despartă de Bogdan Mocanu, cel cu care a avut o relație în sezonul doi al emisiunii. După ce au ieșit din show, cei doi și-au continuat relației, însă nu pentru mult timp. Cuplul s-a despărțit din cauza neînțelegerilor și a geloziei.

CITESTE TOATA REVISA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, Andra Volos este acuzată că are o relație cu un bărbat căsătorit și cu copii. Fotografiile dovedesc că Andra Volos este implicată într-o relație cu bărbatul, iar cel care a postat dovezile este chiar el.

O apropiată a bărbatului cu care Andra Volos este într-o relație a făcut dezvăluiri despre concurenta Puterea Dragostei.

Andra Volos are un iubit însurat !! Andra Volos trăiește o iubire pe ascuns cu un bărbat însurat cu 3 copii!! Soția lui a căutat o sa o bată peste tot pentru ca i-a mâncat toți banii din casa cerșind' fel și fel de cadouri scumpe', potrivit unei surse WoWbiz.

De altfel, bărbatul respectiv și Andra Volos ar fi fost văzuți de foarte multe ori la aceeași masă, în restaurante din Capitală.

Fostul iubit al Andrei, Bogdan Mocanu, s-a arătat șocat de noua relație, iar gesturile fostei sale iubite l-au iritat. Potrivit acelorași surse, lui Bogdan i-a picat foarte greu faptul că fosta lui parteneră are o relație cu un bărbat căsătorit.

Andra Volos, dată în judecată de Ella

Ella de la Puterea Dragostei este la cuțite cu Andra Voloș și Bianca Comănici. Războiul dintre cele trei foste concurente a atins un nou nivel, Ella depunând plângere penală. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

127572816-743207183070687-2472155221798286259-n127572816-743207183070687-2472155221798286259-n

Ella de la Puterea Dragostei a subliniat că nu mai este dispusă să asculte nicio amenințare și că totul este înregistrat, astfel că are dovezi concludente care să o sprijine în demersul său.

Andra, nu ai fost sunată de un prieten al meu, ci de un polițist care ți-a vorbit frumos. Eu nu mai suport, m-ai amenințat de foarte multe ori, mi-ai dat bărbat la telefon să mă amenințe. Există convorbirea, mulțumesc lui Dumnezeu că mă cunosc cu un colonel de la SRI și ne-a ajutat să recuperăm toate înregistrările. Dacă veți continua, veți răspunde în continuare pe cale legală.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub:„Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Alexandra Dinu la 16 ani după ce a părăsit România.Fosta soție a lui Adrian Mutu are 39 de ani și nu s-a schimbat deloc

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta:„Nici nu știe ea cât de mult semănăm/ EXCLUSIV

Telefonul este ascultat. În momentul în care mă veți suna, veți fi sunate de poliție. Opriți-vă, că dacă dau drumul la înregistrări… Eu înregistrez pentru că vreau să am chestiile astea, nu ca să le arăt public aici, ci ca să vă arăt adevărata față. Voi nu aveți subiecte, veniți și vorbiți despre o persoană care a fost controversată. Și eu pot să spun de Bianca că e criminală, de Andra că e criminală, dar am dovezi? Nu! Opriți-vă să denigrați dacă nu aveți dovezi. Nu mă puneți să vorbesc, că știu prea multe. Dacă bărbații voștri nu vă respectă, nu e vina mea. Reveniți-vă și nu vă mai comportați ca niște fete venite din alte părți. Cu asta m-am oprit și nu vă mai dau replica, am lucruri mai multe importante decât să vorebesc despre voi', a spus Ella, de la Puterea Dragostei.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton