Andra Volos de la Puterea Dragostei a născut o fetiță: "A venit Kim! Te iubim!". Lele, iubitul ei, a asistat la naștere

 Dumba Gabriela
.

Andra Volos de la Puterea Dragostei a născut astăzi o fetiță, iar Lele a venit special din America pentru a asista la nașterea fiicei sale. Andra Volos și Lele au ales deja numele celei mici, Kim. Manelistul a postat pe Instagram câteva imagini din sala de naștere și a arătat chipul fericit al iubitei sale, fără a-l dezvălui deocamdată pe cel al fetiței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lele și Andra Volos de la Puterea Dragostei au început să se întâlnească încă din luna noiembrie a anului 2022, dar au ținut relația ascunsă. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a dezvăluit pe rețelele de socializare că prima oară l-a văzut pe artist la o nuntă și iată că, un an mai târziu, își strâng în brațe primul lor copil.

368511532_2734258196712427_1269352548669178524_n368511532_2734258196712427_1269352548669178524_n

Andra Volos a născut o fetiță, iar Lele a asistat la naștere

Andra Volos de la Puterea Dragostei a devenit mamă, la un an de când l-a cunocut pe manelistul Lele. Este primul ei copil, în timp ce artistul mai are o fetiță din căsnicia anterioră, Antonia. Fetița a fost și ea prezentă la spital, cu un buchet mare de flori, pentru a-și întâmpina surioara.

„Gata, a venit și momentul cel mare,' a declarat Andra Volos pe pagina sa de Instagram. Ulterior, și Lele a postat un mesaj prin care anunța venirea pe lume a fiicei lor: „A venit Kim. Te iubim. Tati”.

Andra Volos și-a ținut fanii la curent cu tot procesul nașterii încă de când se află la spital. Alături de ea a fost Lele, care a venit tocmai din America pentru a asista la nașterea fiicei sale.

„Cea mai mare bucurie a mea este că în foarte puțin timp o să o cunosc pe fetița mea cea mai frumoasă și faptul că tati a venit din America și o să asiste la naștere în sală. Mă va ține de mână,' a mai spus Andra Volos pe Instagram, înainte de naștere.

Citește și: Andra Volos și Lele vor avea o fetiță: „Sunt cea mai fericită femeie din lume’ / Au făcut o petrecere fastuoasă ca să anunțe sexul copilului

Citește și: Andra Volos și Lele se pregătesc de nuntă: „O să fie o surpriză. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni

Citește și:„Rona a fost lumină. Împărțea totul. Mai puțin tristețile – erau singurele pe care le ținea pentru ea’. Ce mesaj a postat prietena de suflet a Ronei Hartner, după decesul artistei

Lele și Andra Volos au ales nașii pentru fetița lor, Kim

Lele și Andra Volos au decis ca nașii micuței Kim să fie sora lui Lele și soțul ei. Manelistul și iubita lui și-au dorit membri ai familie deoarece nimeni nu ar fi atât de apropiat de copil, asemenea lor.

Aceștia vor avea o singură pereche de nași, cei mai apropiați de sufletul lor.

‘Nașii fetiței mele vor fi sora mea și cumnatul meu. Am decis că cine ar putea să-mi boteze copilul cu mai mult drag decât un apropiat al meu. Am pus-o pe sora mea. La mine nu e cu mai multe perechi de nași, să fie din suflet. Să fie copilul botezat, atât contează’, a spus Lele la Xtra Night Show, acum o lună.

Când au aflat că vor avea o fetiță, Lele și Andra Volos au fost fericiti, iar șatena a izbucnit în lacrimi. 

„Sunt cea mai fericită femeie din lume. Îmi doream mult fetiță, simțeam că voi fi mamă de fată. Am plâns de emoție și sunt sigură că și iubitul meu e foarte bucuros. În sufletul lui voia și el fată, deși, declarativ, a spus că își dorea băiat, a spus Andra Volos acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton