Andra Voloș și Mircea, fratele Alinei Eremia formează un nou cuplu? „M-a invitat la el acasă”

.

Andra Voloș și Mircea Eremia au fost văzuți din ce în ce mai des împreună, lucru care i-a făcut pe fani să se gândească că aceștia ar putea forma cel mai nou cuplu din showbiz. Mai mult, speculațiile au fost alimentate și de fosta concurentă Puterea Dragostei, care a vorbit despre ce se întâmplă între ea și fratele Alinei Eremia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Eremia, Andra Voloș și Nikolas Sax au colaborat pentru o melodie. Cei trei au fost invitați la o emisiune Tv pentru a vorbi despre noua piesă. Pentru că legătura dintre Andra și Mircea a fost mai mult decât evidentă, discuția a ajuns inevitabil să îi aibă pe cei doi în centru.

mircea-eremia-videoclip-dragostea-doaremircea-eremia-videoclip-dragostea-doare

Mai mult, Andra Voloș a făcut și o dezvăluire care i-a pus pe gânduri pe fani. Ea a mărturisit că Mircea a invitat-o la el acasă, pentru a o cunoaște pe mama lui și pentru a se delecta cu cozonacii făcuți de „mama soacră', așa cum a numit-o concurenta Puterea Dragostei pe mama artistului.

'Chiar astăzi m-a invitat la el acasă să mâncăm cozonaci făcuți de mama lui. După Revelion o să vă spunem cum mă înțeleg cu mama soacră. Mi-a zis că dacă mă duc la Buftea, acolo rămân', a mărturisit Andra.

Chimia dintre Andra Voloș și Mircea Eremia a fost sesizată pe tot parcursul emisiunii. Și glumele cu subînțeles, dar și privirile lor par să spună că între ei se înfiripă ceva. Fanii sunt mai mult decât încântați să vadă asta, lucru pe care îl spun celor doi pe rețelele sociale.

Cine e Mircea Eremia

Mircea Eremia a debutat la TipTop Minitop, dar s-a făcut remarcat în emisiunea de tinere talente Numai cu acordul minorilor, unde a fost coleg cu Bubu și Gloria, din LaLa Band. În aceeași perioadă a participat și la O dată în viață, unde a demonstrat cât de bine se descurcă și când vine vorba de muzică populară, la fel ca sora sa.

În 2007, Mircea a urmat exemplul Alinei, și a reprezentat România și la Eurovision Junior, alături de trupa 4KIDS, din care făcea parte în acea perioadă. Finala din acel an a avut loc la Rotterdam, iar țara noastră s-a clasat pe locul 10, cu piesa „Sha-la-la'.

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu:„Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!’. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Citește și: Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta.Maria se înțelege de minune cu frații ei

Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii:„Nu sunt omul stereotipurilor’/ EXCLUSIV

Spre deosebire de Alina, Mircea a preferat să stea o perioadă departe de lumina reflectoarelor, însă a revenit în muzică în 2015, cu piesa „Ilegal', o colaborare alături de sora sa. De atunci, artistul a mai lansat single-urile: „Interzis' și „Dragostea doare', iar de curând „Cardio', care are mari șanse să devină unul dintre hiturile verii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton