Andra Volos și Lele s-au căsătorit și și-au botezat fiica în aceeași zi. Imagini spectaculoase de la eveniment / A purtat o rochie cu pietre la biserică, iar la petrecere una de dantelă sexy și mulată

 Oana Pantazi
.

Andra Volos și Lele s-au căsătorit și și-au botezat fiica în aceeași zi. Ieri, cei doi îndrăgostiți au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, apoi și-au botezat micuța. Petrecerea a avut loc într-un cadru de vis, unde invitații au fost răsfățați pe măsură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ieri a fost o zi încărcată de emoții pentru Andra Volos și Lele, care au spus Da în fața ofițerului de Stare Civilă, apoi și-au botezat micuța, în prezența familiei și a prietenilor, la Biserica Sfânta Treime, din București. Petrecerea care a urmat a avut loc într-o locație superbă, iar proaspăta soție a manelistului a purtat două rochii de vis pe parcursul evenimentului.

andra-volos-si-lele-se-pregatesc-de-nuntaandra-volos-si-lele-se-pregatesc-de-nunta

Andra Volos și Lele s-au căsătorit și și-au botezat fiica în aceeași zi

Fosta concurentă de la Puterea dragostei și artistul s-au căsătorit ieri și au bifat și un alt eveniment important, la fel de încărcat de emoție – botezul fiicei lor, care a primit numele de Kim Nicole, care a venit pe lume anul trecut, în luna noiembrie. Atât Andra, cât și nașa micuței s-au lăsat copleșite de emoții în biserică, în timp ce Kim Nicole era creștinată.

Citește și: Andra Volos, primele declarații despre sarcină: „Când iubirea nu mai încape în două inimi, se naște…’. Imagini cu burtica de gravidă

Citește și:Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!'. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

Citește și: Prințul George a împlinit 11 ani. Cadoul neașteptat pe care i l-a făcut Kate Middleton / Imaginile au devenit virale

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta…’

„Am plâns în biserică, deși nașa a plâns mult mai mult decât mine. A crezut că e mai tare și uite că i-am descoperit sentimentele intense și ne-am abținut și la cununie și la botez. (…) Bani, bogăție, fericire și sănătate, că asta contează. Multă sănătate să ne dea Dumnezeu la toti, și vouă și la toată lumea', a declarat Andra Volos pentru Spynews.

Apoi, a urmat petrecerea de nuntă care a avut loc într-un cadru de vis, cu piscină și aranjamente florale superbe de culoare albă. Dacă în biserică Andra a optat pentru o rochie albă, lungă, împodobită cu cristale, rochia pentru petrecere a fost una de aceeași culoare, însă mult mai sexy, care i-a complimentat perfect trupul frumoasei soții a lui Lele.

Invitații au fost răsfățați cu un meniu gourmet, dar și cu două torturi, cel al mirilor și cel al micuței, de culoare roz. Cât despre candy bar, acela a fost, cu siguranță, unul dintre punctele de atracție. Pe scenă au urcat pe rând, colegi de-ai lui Lele, care au întreținut distracția, printre artiștii care i-au fost alături acestuia în cea mai importantă zi numărându-se și Adrian Minune.

În ziua nunții Andrei cu Lele a plouat

Există o superstiție care spune că dacă plouă în ziua nunții ai noroc deoarece înseamna că vei avea o căsnicie durabilă, dar și că, astfel, se produce purificarea de momentele dificile sau de tristetea din trecut. Și iată că Andra și Lele au avut parte de ploaie la nunta lor, într-o zi caniculară…

'Bani, bogăție, fericire și sănătate, că asta contează. Multă sănătate să ne dea Dumnezeu la toti, și vouă și la toată lumea', a mai declarat Andra Volos pentru sursa citată.

Andra Volos și Lele și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni, când au anunțat că vor deveni și părinți. Manelistul a divorțat de fosta soție, cu care mai are o fetiță, iar ieri el și Andra Volos și-au unit destinele și și-au botezat primul copil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton