Andra Volos și Lele se pregătesc de nuntă: "O să fie o surpriză". Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni

 Dumitrache Laura
.

Andra Volos și Lele formează cel nou cuplu din showbiz. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar în curând vor deveni părinți. Artistul de muzică de petrecere este fericită alături de iubita lui și abia așteaptă să își strângă în brațe copilul. Recent, artistul a vorbit despre nunta cu Andra Volos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lele și Andra Volos urmează să devină părinți, iar recent, artistul a vorbit despre căsătoria cu iubita sa. Relația lor este una frumoasă, iar manelistul se simte fericit alături de noua sa parteneră. Lele a divorțat de fosta soție și are o fetiță de șase ani.

andra si leleandra si lele

Lele și Andra Volos nu au aflat încă sexul bebelușului, dar artistul își dorește foarte mult un băiețel, având în vedere că mai are o fetiță din prima căsătorie. Cu toate astea, Andra Volos își dorește să devină mamă de fetiță. După ce au dezvăluit că vor deveni părinți, Andra Volos și Lele se pregătesc să facă pasul cel mare.

Citește și: Andra Volos, primele declarații despre sarcină: „Când iubirea nu mai încape în două inimi, se naște…'. Imagini cu burtica de gravidă

Citește și:Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!”. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

Citește și:Gestul făcut de Smiley la nunta cu Gina Pistol, care a impresionat-o pe Adela Popescu: 'A fost o chestie superbă. Mi s-a părut atât de emoționant…'

Citește și:Babi Minune a fost reținut 24 de ore după ce a bătut și tâlhărit un tânăr pe stradă. A fost surprins de camerele de supraveghere

Andra Volos și Lele se pregătesc de nuntă

Andra Volos și Lele trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi formează un cuplu, iar în curând vor deveni părinți. Artistul a vorbit despre nunta cu Andra Volos și a dezvăluit că vrea să îi pregătească o mare surpriză iubitei sale. Lele vrea să o ceară în căsătorie, dar plănuiește ca totul să aibă loc într-un mod inedit.

Încă nu am cerut-o de soție, dar pregătesc ceva! O să fie o surpriză. Așteptăm, mai întâi de toate, să fie bine bebe să știm că e totul bine și după vin toate de la sine. Noi am considerat că nu trebuie să ne grăbim cu absolut nimic.Dacă Dumnezeu consideră că trebuie să se întâmple un lucru într-un fel, atunci el așa trebuie să se întâmple. Nu trebuie să forțăm nimic”a mărturisit Lele, la WOWnews.

Andra Volos, despre relația cu Lele

Fanii celor doi au fost surprinși când au aflat că Lele și Andra Volos trăiesc o poveste de dragoste. Artistul a divorțat de fosta lui soție, împreună cu care are o fetiță de șase ani, și a recunoscut că are o relație cu Andra Volos. Mai mult, cei doi au dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că vor deveni părinți.

Deși au primit multe critici și unele persoane au spus că s-au grăbit, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat cum a început relația lor. Lumea crede că am forțat toată situația asta, dar la noi a venit totul de la sine și mutatul, am luat-o în glumă. Gura lumii nu poți să o astupi niciodată”, a explicat Andra Volos.

Lele: „E mai important să fiu eu fericit în sufletul meu și ea”

Relația dintre Lele și Andra Volos a fost aspru criticată la început. Frumoasa brunetă a fost criticată de internauți și s-a spus că ar fi intervenit în mariajul lui Lele, dar artistul a dezvăluit că deja divorțase de soția sa de 3 ani. „Am avut eticheta aia că uite a spart casa, amanta. El nu a vorbit atât de public, în afară de munca lui și de piesele lui, el nici nu prea a vorbit, a dezvăluit Andra Volos.

Lele este de părere că viața de familie trebuie ținută departe de ochii presei, în timp ce cariera și viața publică este dedicată fanilor. „Eu nici la început nu am vrut să vorbesc pentru că oamenii de acasă văd doar ce vor ei să vadă. Munca mea este munca mea, relația este relație. Ce se întâmplă în casă rămâne în casă, ce trebuie să știe lumea este munca mea.

Din cauza acestei etichete care i s-a pus ei, acestor cuvinte urâte, am decis să spus public că suntem împreună. Lumea o eticheta ca amantă, dar eu nu mai am relație de trei ani de zile. Nu a existat așa ceva și tocmai de aceea am decis să ies să spun public.Tocmai de aceea nici nu am vrut să vorbesc pentru că știam că vor fi fel de fel de comentarii cu oamenii, de aberații pe care le vor spune și am vrut să rămână între noi. E mai important să trăiești o poveste de dragoste în doi, decât în văzul lumii. E mai important să fiu eu fericit în sufletul meu și ea, a precizat Lele pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton