Andra Volos și Lele vor avea o fetiță: "Sunt cea mai fericită femeie din lume" / Au făcut o petrecere fastuoasă ca să anunțe sexul copilului

 Dumitrache Laura
.

Andra Volos și Lele au aflat sexul bebelușului. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni, iar zilele trecute au organizat o petrecere surpriză pentru aflarea sexului bebelușului. După numărătoarea inversă, culoarea a fost roz, ceea ce înseamnă că Lele și Andra Volos vor avea o fetiță. Iată cum au reacționat cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andra Volos și Lele formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Manelistul și fosta concurentă de la Putera dragostei vor avea un copil, iar zilele trecute au organizat o petrecere surpriză și au aflat sexul bebelușului.

lele si andralele si andra

Fosta concurentă de la Puterea dragostei este însărcinată în trimestrul al doilea, iar în urmă cu o zi, vedeta a aflat sexul bebelușului. Andra Volos si Lele formează un cuplu de câteva luni, iar în curând vor deveni părinți.

Citește și: Andra Volos și Lele se pregătesc de nuntă: „O să fie o surpriză”. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni

Citește și:Andra Volos, primele declarații despre sarcină: „Când iubirea nu mai încape în două inimi, se naște…'. Imagini cu burtica de gravidă

Citește și:Andreea Antonescu și-a botezat cea de-a doua fiică. Cum s-a afișat cântăreața alături de Victor Vrînceanu, tatăl micuței, după despărțire

Citește și:Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de 10 kilograme purtată de artistă și unde merge în luna de miere

Andra Volos și Lele vor avea o fetiță

Andra Volos și Lele trăiesc cea mai frumosă perioadă din viața lor. Cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți peste câteva luni, iar ieri au aflat sexul bebelușului lor. Manelistul și fosta concurentă de la Puterea dragostei au organizat o petrecere de neuitat și au postat imagini pe rețelele de socializare.

Deși nu formează un cuplu de mult timp, Andra Volos și artistul au demonstrat că iubirea lor este puternică. Din imaginile postate pe rețelele de socializare, se pare că cei doi vor deveni părinți de față. După ce au aflat acest lucru, Lele și Andra Volos au fost fericiti, iar șatena a izbucnit în lacrimi. „Sunt cea mai fericită femeie din lume. Îmi doream mult fetiță, simțeam că voi fi mamă de fată. Am plâns de emoție și sunt sigură că și iubitul meu e foarte bucuros. În sufletul lui voia și el fată, deși, declarativ, a spus că își dorea băiat”, a spus Andra Volos, potrivit wowbiz.

Andra Volos și Lele vor devenit părinți

Andra Volos și Lele și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni, când au anunțat că vor deveni si părinți. Manelistul a divorțat de fosta sotie cu care mai are o fetiță, iar acum formează un cuplu cu Andra Volos.

La petrecerea de aflarea sexului bebelusului au participat Loredana Chivu, Andreea Pirui, Manuela Oprișiu, Marinela Mavrodin. Andra Volos a avut o apariție de senzație, optând pentru o rochie albă, lungă, transparentă. Lele va deveni tată pentru a doua oară, iar Andra Volos va deveni mamă pentru prima oară, fiind foarte fericită să afle că va avea o fetiță.

Cum a început povestea de dragoste dintre Lele și Andra Volos

Andra Volos și Lele sunt împreună de câteva luni și plănuiesc să-și unească destinele după ce copilul lor va veni pe lume. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a dezvăluit că s-a întâlnit cu Lele la o nuntă și de atunci au început să vorbească. Lele și vedeta au decis să-și întemeieze o familie și să aibă copii.

Ceea ce facem împreună este serios pentru că suntem amândoi foarte maturi în gândire. Ne susținem reciproc în carierele noastre, eu îl susțin cu studiourile, sunt mereu acolo când face muzică, la texte, la fel și el mă susține pe mine la colaborări, la evenimente. În schimb, când este plecat la cântare, prefer să stau acasă, să fac curățenie și să pregătesc mâncare, să fie totul perfect.„, declara Andra Volos in urma cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton