De ce a plecat Andreea Antonescu în America, acum mulți ani: „Asta explică acea pauză din România, un alt moment de 10 al vieții mele”. Adevărul despre retragerea din muzică

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Antonescu, adevărul despre retragerea din muzică, odată cu plecarea în America. Andreea Antonescu a vorbit cu sinceritate despre momentul în care s-a retras din lumina reflectoarelor și a plecat peste Ocean. S-a spus, la acel moment, că artista ar fi vrut să renunțe la cariera muzicală. Iată ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre adevăratul motiv al mutării sale în America.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a luat, la un moment dat, o pauză lungă de la muzică, și s-a mutat temporar în America. Artista a avut ocazia să petreacă timp alături de fiica ei din primul mariaj cu Traian Spak, dar și de mama sa. Este adevărat că membra trupei Andre a lipsit destul de mult din peisajul muzical, astfel că fanii s-au întrebat dacă nu cumva artista s-a retras. Andreea Antonescu a dezvăluit abia acum că motivul plecării în America a fost acela de a-și lua cetățenia americană, un alt vis de-al artistei.

img-43-1img-43-1

Andreea Antonescu, adevărul despre retragerea din muzică, odată cu plecarea în America

Andreea Antonescu a explicat că plecarea peste Ocean și pauza de la cariera profesională a reprezentat o renunțare definitivă la muzică. Vedeta a menționat că și-a dorit să fie cântăreața încă din copilărie, însă un alt vis de-a ei a fost și dobândirea cetățeniei americane.

Citește și: Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură: „Nu mă vait niciodată, pentru că…’. Se trezește în fiecare zi la 5 dimineața

Citește și: Ce înțelegere a avut Andreea Antonescu cu Andreea Bălan, când formau trupa André: „Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc’

Citește și: Cornel Păsat vrea să lupte din nou în ringul RFX, dar soția lui se opune: „Nu mă mai lasă, dar eu i-am zic că…”

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut. Facem aproape un an de când…'

„Un episod pe care mi l-am dorit de când eram micuță și care e cea mai bună scuză și anume cetățenia americană. Și asta explică această lipsă, acea pauză din România, un alt moment de 10 al vieții mele. (…) N-ar fi putut fi vreodată definitivă (n.r. pauza artistică), nu aș spune că ar putea fi definitivă pentru că este visul meu de când eram copil, în care am crezut cu disperare și datorită publicului din România a și devenit realitate, iar astăzi este și job-ul vieții mele. Și atunci, nu voi avea vreodată suficiente cuvinte să mulțumesc oamenilor din România, care m-au susținut, m-au iubit și au fost alături de mine, mai ales m-au încurajat, m-au susținut și mi-au arătat că mă iubesc, și că pentru ei contez mult', a mărturisit Andreea Antonescu, pentru Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Ce spune Andreea Atonescu despre o posibilă împăcare cu fostul soț, Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian Spak, fostul soț și tatăl fiicei celei mari ale artistei, au avut o relație de 14 ani. Aceștia au divorțat în urmă cu trei ani. După divorțul de Spak, solista și-a refăcut viața alaturi de Victor Vrînceanu, alături de care a mai adus pe lume o fetiță. Chiar dacă relațiile dintre vedetă și cei doi foști parteneri nu au funcționat, vedeta mărturisește că menține o legătură specială cu fiecare dintre aceștia. Andreea Antonescu a oferit detalii neașteptate despre o posibilă împăcare cu Traian Spak.

„Este un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat (n.r. face referire la Victor Vrînceanu). Traian este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajază, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele. Conteaza foarte mult, mai ales atunci când nu este cel mai ușor drum al vieții tale, să ai pe cineva care știi că este total dezinteresat, care știi că ține la tine indiferent de orice. Prin prisma Sienei și nu numai, prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, a rămas această poveste frumoasă.', a mărturisit Andreea Antonescu, pentru Spynews.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton