"Nopti plânse, suflet distrus, întins pe gresie". Andreea Antonescu, despre drama care a făcut-o să se împace cu Andreea Bălan

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Antonescu, despre drama care a făcut-o să se împace cu Andreea Bălan. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut istorie cu trupa Andre, în anii 2000. După destrămarea formației, fiecare și-a construit o carieră solo, iar între ele au existat și mici neînțelegeri. Andreea Antonescu a dezvăluit că atunci când Andreea Bălan era să-și piardă viața la nașterea fiicei, a fost momentul de cotitură când cele două au uitat de certuri și au luat decizia de a reuni trupa Andre.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu, despre drama care a făcut-o să se împace cu Andreea Bălan. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut istorie în industria muzicală din România, cu trupa Andre. După destrămarea formației, ambele s-au concentrat pe cariere solo, dar și pe viața personală. Andreea Antonescu a trecut și ea prin momente dificile, cea mai dramatică situație fiind moartea tatălui ei. Artista a dezvăluit în podcastul lui Radu Țibulcă că erau certate de câțiva ani, atunci când Andreea Bălan era să-și piardă viața la nașterea fetiței sale, așa că Antonescu a mers imediat la spital, îngrijorată pentru colega și prietena ei. Acela a fost momentul în care ambele au lăsat în urmă orice neînțelegere și au decis să nu numai să își reînvie prietenia, ci și să reunească trupa Andre.

ptq0mczoyxnoptuwnzk5njg1mzlknme2njrhztm1yta5owu2otc3zmzm.thumb_ptq0mczoyxnoptuwnzk5njg1mzlknme2njrhztm1yta5owu2otc3zmzm.thumb_

Andreea Antonescu, despre drama care a făcut-o să se împace cu Andreea Bălan

Andreea Antonescu a fost invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit despre detalii mai puțin cunoscute despre viața ei personală. Cântăreața a relatat episodul care a făcut să conștientizeze cât de puternică este legătura dintre ea și Andreea Bălan. Andreea Antonescu și-a amintit momentul când colega ei era să-și piardă viața viața după nașterea fiicei sale Clara. Acela a fost un punct de cotitură important, care le-a demonstrat că prietenia lor este foarte puternică și au decis să refacă trupa Andre.

Cine a revenit cu ideea de a face Andre? Mă întorsesem în țară și am aflat că Andreea urmează să nască. Am aflat și de nefericitul moment, cum că era să-și piardă viața în urma nașterii Clăriței. Nu am stat pe gânduri, deși noi nu mai vorbisem de ani de zile, m-am dus la ea la spital. Era internată la terapie intensivă. Noi nu mai vorbisem de câțiva ani și am senzația că eram și certate, că de asta nu vorbisem, dar nu mai știu motivul. A fost pentru prima oară în viața mea când dincolo de orgoliu aș fi putut pierde un om foarte important, care n-ar fi avut habar cât de mult înseamnă pentru mine. Exact ca povestea cu tatăl meu.” a mărturisit Andreea Antonescu, la podcastul lui Radu Țibulcă.

Andreea Antonescu: „Am ținut legătura atunci când ne-a fost greu”

Andreea Antonescu a oferit detalii mai puțin cunoscute despre prietenia cu Andreea Bălan. Vedeta a spus că de fiecare dată când au trecut prin momente dificile și-au fost alături.

Eu am ținut legătura cu Andreea, atunci când nouă ne-a fost greu. De fiecare dată când ne era bine, noi nu țineam legătura. Dar dacă treceam prin momente grele, eu sau ea, cealalata era prima persoana care era contactata. Legatura asta dintre noi doua la greu a fost dintotdeauna. Eu și Andreea nu suntem persoane care să stea toata ziua la cafea, dar cand ne-a fost greu, acolo am fost. Pana la 3-4 dimineata. Cu nopti planse, cu suflet distrus, cu mușcat din pereți, întins pe jos pe gresie.” a mai adăugat Andreea Antonescu la podcastul cu Radu Țibulcă.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie…”

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, sărutate de polițiști la America Express: „M-a pupat direct…'

Citește și:Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…'

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reunit trupa Andre și au realizat chiar și un remix la piesa lor din anii 2000 „Moșule ce tânăr ești”, alături de Iuliana Beregoi. Recent, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut echipă la competiția America Express.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton