Andreea Antonescu, după ce s-a spus că i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia: "Sunt dezamăgită, mâhnită și dezgustată..."

 Dumitrache Laura
.

Recent, au apărut în presă informații conform cărora între Andreea Antonescu și Cătălin Bordea ar exista mai mult decât o prietenie. Artista a vorbit despre acest lucru și a explicat că acest subiect-o a deranjat-o foarte tare, având în vedere că ea și Cătălin Bordea sunt buni prieteni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu, după ce s-a spus că i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia. Andreea Antonescu și Cătălin Bordea sunt prieteni, dar în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora între cei doi ar exista o relație amoroasă. Andreea Antonescu a reacționat ce relație există, de fapt, între ea și celebrul comediant.

andreea antonescuandreea antonescu

Andreea Antonescu s-a despărțit în urmă cu câteva luni de Victor Vrînceanu, tatăl fiicei sale. De asemenea, Cătălin Bordea a divorțat recent de soția lui, Livia Bordea. Artista a dezvăluit că se concentrează pe creșterea fiicelor sale și se declară dezamăgită de tot ce se vehiculează în spațiul public, referitor la relația ei cu Cătălin Bordea.

Citește și: Cătălin Bordea, consolat de Andreea Antonescu după divorțul de Livia: 'Am ales să îți fiu alături tocmai datorită chimiei care…'

Citește și:Cum a slăbit Andreea Antonescu după naștere și cum se menține la 40 de kilograme: „Am deja câțiva ani de când am renunțat la…'. Ce spune despre alăptatul în public / EXCLUSIVCitește și:

Citește și:Deea și Dinu Maxer, alături de actualii iubiți la un botez în familie. S-au întâlnit pentru prima oară în formula de 4

Citește și:Sophia Loren a fost spitalizată și operată de urgență, după ce a căzut în baie. Are 89 de ani și acum două săptămâni a participat la un eveniment de anvergură

Andreea Antonescu, după ce s-a spus că i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia

Andreea Antonescu a reacționat după ce s-a zvonit în presă că ar avea o relație amoroasă cu Cătălin Bordea. Între cei doi există o relație de prietenei frumoasă,iar în ultima perioadă s-a vehiculat că ar exista ceva mai mult decât o prietenie. Artista susține că este mâhnită și dezamăgită că prietenia dintre ea și Cătălin Bordea a fost interpretată greșit. Mai mult, Andreea Antonescu a subliniat că între ea și comediant există o legătura sinceră de prietenie.

Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții.', a spus Andreea Antonescu pentru ego.ro.

Andreea Antonescu: „Este un subiect pe care îl vreau închis”

Artista a mai adăugat că preferă să nu ia în seama cuvintele care s-au spus de-a lungul timpului despre ea. De asemenea, Andreea Antonescu dorește să nu mai discute despre zvonurile referitoare la relația de prietenie pe care o are cu Cătălin Bordea. Andreea Antonescu a participat la America Express alături de Andreea Bălan, iar Cătălin Bordea a făcut echipă cu prietenul său, Nelu Cortea

 Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții.Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine. Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis. Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii. Pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton