Andreea Antonescu este pregătită să aibă un nou iubit după despărțirea de Victor Vrînceanu: „Sunt fericită"

 Tudorache Simona
.

Andreea Antonescu se consideră pregătită pentru o nouă relație, asta după ce a lăsat în urmă mariajul cu Traian Spak și legătura cu jurnalistul Victor Vrînceanu, alături de care a devenit pentru a doua oară mamă.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Artista se bucură de momente prețioase alături de fiicele ei, Sienna și Venice Victoria, și recunoaște că, pentru prima oară în viața ei, e fericită. Andreea Antonescu a dat uitării trecutul, unul care nu i-a oferit doar momente frumoase.

andreea-antonescu-659andreea-antonescu-659

Andreea Antonescu este pregătită să aibă un nou iubit după despărțirea de Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu consideră că fiecare întâmplare din viața ei i-a oferit o lecție de viață, că nimic nu a fost întâmplător. E mândră de ce a realizat și pregătită să se lase surprinsă de viață în continuare.

Sunt fericită! Este pentru prima oară în viața mea când pot să spun cu mâna pe inimă că da, sunt fericită! Cum să nu fiu pregătită pentru o nouă relație? Sunt pregătită pentru orice! Mi-am dat seama, de-a lungul timpului, că nimic nu a fost întâmplător în viața mea, nimic nu a fost o greșeală.

Toți pașii, toate punctele prin care eu am trecut, poveștile fericite și mai puțin fericite prin care am trecut în viața asta, au dus la a mă construi pe mine, cea de astăzi. Dupa cum îți spuneam, sunt mandră de tot ce am, de tot ce am realizat!', a declarat Andreea Antonescu pentru Playtech.ro.

Citește și: Cum și-a revenit Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: „Mi-am dat voie să simt, să plâng, să dau cu pumnul în pernă. Multă lume mă atacă”

Citește și: Andreea Bănică a fost descoperită la 4 ani, de Adrian Păunescu: „I-a spus tatălui meu ce să facă cu mine, unde să mă ducă, unde să mă îndrume. Ne-am văzut peste un an la Cenaclul Flacăra”

Citește și: Jador neagă scandalul cu Nikolas Sax, din Luton, și susține că nici nu a fost acolo: „Eu sunt la Bacău de când am venit din Republica Dominicană”

Citește și: Anna Lesko este singură, la 45 de ani, dar nici nu caută un iubit: „Vreau un bărbat echilibrat. Un om care nu e toxic”

Ce discuții are Andreea Antonescu cu Sienna, care se îndreaptă către adolescență

A trăit multe momente fabuloase pe scenă, dar nimic nu se compară cu trăirile pe care le are atunci când ajunge acasă și își îmbrățișează fiicele. Dacă Sienna se îndreaptă spre adolescență și acum conversațiile cu ea sunt ceva mai mature, micuța Venice o surprinde în fiecare zi. „Cea mai mare bucurie este atunci când vin acasă și fetele mele mă iau în brațe, fericite că sunt alături de ele! Sunt mândră și mă bucur de cele două etape complet diferite ale fetelor.

Sienna se îndrepată spre adolescență, avem conversații mature, îmi vorbește despre școală, despre colegi, despre haine și modă, iar între timp, Venice ascultă de mine, orice o întreb, ea spune „Da!' , pentru că doar „da' știe să zică și sunt foarte fericită.

De curând, Sienna a făcut un anunț pe rețelele de socializare și le-a spus fanilor să îmi spună că Venice seamănă cu mine. Dacă spuneți că Venice seamănă cu mine, deja v-ați pus bine cu mine!', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton