Andreea Antonescu și-a botezat cea de-a doua fiică. Cum s-a afișat cântăreața alături de Victor Vrînceanu, tatăl micuței, după despărțire

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Antonescu și-a botezat cea de-a doua fiică! Imagini de la petrecerea senzațională, dar și cu ținutele sexy ale artistei. Sâmbătă, 24 iunie, Andreea Antonescu și-a botezat fiica pe care o are împreună cu fostul ei iubit, Victor Vrînceanu. Ce-i drept, ceremonia de creștinare a fost una cu adevărat specială, mai ales că a avut loc la aceeași Mânăstire, unde în urma cu 12 ani a fost botezată Sienna, fiica cea mare a artistei. Ei bine, de aici petrecerea a continuat la un restaurant de lux, unde au fost invitate numeroase nume mari, iar distracția a fost în toi până în zorii dimineții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu s-a ocupat de fiecare detaliu în parte, așa cum era de așteptat, asta pentru ca totul să iasă fix așa cum și-a dorit și imaginat. Bineînțeles, totul a fost la superlativ! Începând de la decorul de poveste de la Mânăstirea Cașin, unde mai mulți preoți au fost prezenți la slujba religioasă,  până la restaurantul luxos, totul a fost exact cum artista a plănuit. Ba mai mult, invitații au fost unul și unul, Andreea Bălan și Adelina Pestrițu fiind alături de buna lor prietenă într-o zi atât de specială.

whatsapp-image-2023-06-26-at-10.19.04whatsapp-image-2023-06-26-at-10.19.04

În tot acest timp, nu doar micuța Victoria Venice a atras toate privirile, ci și mama și sora sa. Andreea Antonescu a avut grijă ca ținutele lor să fie unele impecabile. Prin urmare, nu au putut să nu se asorteze. Artista a îmbrăcat o rochie lungă, de culoare roz pal, la care a asortat o pereche de sandale aurii. Micuța ei a purtat o rochie roz, iar pe cap a avut o bentiță, iar fiica cea mare, Sienna, tot o rochie roz, cu imprimeuri florale, iar în picioare a purtat o pereche de platforme. Totuși, la sosirea la restaurant, ținutele s-au schimbat, iar cântăreața nu a putut să nu facă senzație și cu cea de a doua rochie!

Citește și: Andreea Antonescu și-a schimbat planurile cu privire la botezul fiicei sale: „Pe ultima sută de metri, nu cred că…”

Citește și: La ce pasiune a renunțat Andreea Antonescu, după ce a devenit mamă: „Întotdeauna mi-au plăcut senzațiile tari. Mi-am dat seama că nu mai e doar despre mine'

Citește și: Alexandra Stan suferă de o boală autoimună, tiroidita Hashimoto. Ce restricții i-au impus medicii: „E foarte riscant. Nu consum…'

Citește și: Teona Stavarachi, detalii despre scenele de dragoste cu Daniel Nuță din serialul Groapa, de la Pro TV: „Eu nu am mai făcut asta înainte și…”

Andreea Antonescu și-a botezat cea de-a doua fiică

Așa cum era de așteptat, după ceremonia de creștinare a micuței Venice Victoria, imediat ce s-a ajuns la local, s-a dat startul la distracție și voie bună. Pe lângă numeroasele nume cunoscute care au încins atmosfera cu melodiile lor, nici Andreea Antonescu împreună cu Andreea Bălan nu au putut să nu facă un show incendiar în cinstea mezinei familiei.

Au dansat, au cântat și toată lumea s-a simțit extrem de bine, iar Andreea Antonescu a recunoscut că totul a ieșit așa cum și-a dorit, totul fiind de poveste!

„Sunt super emoționată! Azi este ziua cea mare! Am pregătit în cel mai mic detaliu tot acest botez, cu tot sufletul! Nu mi-am putut stăpâni emoțiile în biserică și mi-au dat lacrimile, e normal.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că bebelina are parte de un botez și un eveniment frumos și că a ieșit totul așa cum ne-am dorit!”, declarat Andreea Antonescu pentru Click.

Mai mult decât atât, pe lângă toți cei care au făcut invitații să se distreze și să se simtă bine, la un moment dat și-au făcut apariția și ursitoarele, care i-au urat de bine micuței creștinate, dar și tortul spectaculos. Când invitații i-au cântat „La mulți ani' micuței Victoria.

Victor Vrînceanu, tatăl micuței botezate, nu a lipsit de la botez

Bineînțeles, ziua de 24 iunie a fost una extrem de emoționantă pentru Andreea Antonescu, dar totodată și pentru fratele și mama artistei. Ba mai mult, pe lângă familie și toți apropiații, din peisaj nu a lipsit nici Victor Vrînceanu, tatăl micuței botezate. Deși Andreea Antonescu și fostul ei iubit s-au despărțit la scurt timp după ce Victoria Venice a venit pe lume, în continuare au o relație de prietenie, bazată de pe respect de dragul fiicei lor.

Ce meniu a ales Andreea Antonescu pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria

Când vine vorba despre meniul pentru botezul fiicei sale, Andreea Antonescu a optat pentru un mixt de preparate tradiționale și de fine dining. Tortul de la petrecerea lui Venice Victoria a avut aromă de fistic, fiind una dintre preferințele artistei. Totodată, a mărturisit înainte de petrecere de botez faptul că a fost încântată de sugestiile de preparate de pe meniul restaurantului, așa că nu a simțit nevoia să facă prea multe modificări în acest sens, invitații având parte de un meniu special și apetisant.

„Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima’, a povestit Andreea Antonescu, înainte de botezul fiicei sale.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton