Andreea Antonescu și-a întâmpinat fostul soț la aeroport. Cum a reacționat Traian Spak când și-a văzut fiica / Afaceristul locuiește în America

 Tudorache Simona
.

Fiica Andreei Antonescu a avut, ieri, parte de o bucurie fără margini. Sienna și-a revăzut tatăl după luni bune și s-a lăsat cu lacrimi. Traian Spak locuiește de ani buni în America, dar acum a venit să își vadă fiica. Sienna și Andreea Antonescu au mers la aeroport să îl întâmpine, iar bucuria revederii nu poate fi descrisă în cuvinte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Sienna i-a sărit în brațe, semn că în aceste luni trăite la distanță dorul a fost greu de dus. Solista a privit marea întâlnire și a filmat momentul. Andreea Antonescu şi Traian Spak s-au căsătorit în 2011, dar după şase ani de mariaj au divorțat. Cu toate astea, au rămas prieteni buni și ar face orice pentru fericirea fiicei lor.

andreea-antonescu-43-1andreea-antonescu-43-1

Andreea Antonescu are o relație frumoasă cu Traian Spak, fostul ei soț, pe care l-a întâmpinat la aeroport

Andreea Antonescu declara, la un moment dat, că Traian s-a bucurat atunci când a aflat că va mai avea un copil, chiar dacă nu mai sunt împreună. Venice Victoria s-a născut în timpul relației pe care solista a avut-o cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Povestea nu a durat, iar Andreea Antonescu este singură acum. Momentele pe care le trăiește, însă, alături de fetele ei îi dau putere să răzbată. Într-un moment de sinceritate, vedeta nu a exclus posibilitatea ca pe viitor să reia relația cu cel care i-a fost soț, nimeni altul decât Traian Spak.

„Traian este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajază, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele. Contează foarte mult, mai ales atunci când nu este cel mai ușor drum al vieții tale, să ai pe cineva care știi că este total dezinteresat, care știi că ține la tine indiferent de orice. Prin prisma Siennei și nu numai, prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, a rămas această poveste frumoasă', spune Andreea Antonescu, conform Antena Stars.

Citește și: Mircea Diaconu, despre câștigurile unui actor în România: „E o meserie liberală. Dacă vrei bani, mergi în altă parte'. A fost primul artist din țară care și-a dat demisia, devenind liber profesionist / EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă și Alex Ursache nu mai locuiesc împreună. Ce face artista după despărțire: „Nu a fost aleasă intenționat o dată, pur și simplu am considerat că…”

Citește și: Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au împăcat! Au de împărțit 20.000 de mii de euro după procesul câștigat: „Nu ne vom mai certa pe acești bani”

Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei n-a plătit niciodată pensie alimentară, în 3 ani de la divorț: „Nu primește nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces”

Citește și: Gabriela Cristea a trecut prin momente foarte grele la prima sarcină: „M-au marcat pe viață. Aveam atacuri de panică, mă gândeam dacă o să-mi iubesc copilul. Cele mai grele săptămâni din viața mea”

Andreea Antonescu ar putea relua legătura cu Traian Spak

Solista îl consideră pe Traian Spak confidentul ei de încredere și unul dintre cei mai importanți oameni din viață. „El este într-adevăr unul dintre cei mai importanți oameni ai vieții mele și sunt convinsă că așa va rămăne pănă la final. Dacă până acum ceva timp aș fi spus, eu, niciodată, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Tot ce știu este că Dumnezeu a fost alături de mine toată viața mea, va rămâne alturi de mine toată viața mea, așa că facă-se voia lui', adaugă ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton