Andreea Bălan a căzut pe scenă, în timpul unui concert. Cum a depășit artista momentul / VIDEO

 Oana Pantazi
.

Andreea Bălan a căzut pe scenă, în timpul unui concert. Atunci când dansezi așa cum o face ea și cânți în același timp, pot apărea și incidente și, din nefericire, artista a fost recent protagonista unui astfel de moment. Artista a depășit momentul cu eleganță și și-a văzut în continuare de cântat…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La 39 de ani, Andreea bălan este o forță a a naturii! Artista cântă și dansează, și nu oricum… Poate vă amintintiți că ea și Petrișor Ruge au câștigat, pe vremuri, locul 2 la ”Dancing Around the World”, așadar vorbim despre o prestație la nivel profesionist. Iată că și în asemenea cazuri se întâmplă accidente, așadar Andreea Bălan a căzut pe scenă, în timpul unui concert.

andreea-balan-1-2andreea-balan-1-2

Andreea Bălan a căzut pe scenă, în timpul unui concert

Recent, în timpul unui concert din comuna Lumina (Constanța), Andreea Bălan a fost protagonista unui moment stânjenitor, după ce a căzut pe scenă în timp ce cânta și dansa alături de echipa ei. Fanii artistei știu ce spectacole complete și complexe are Andreea, care reușește adevărate performanțe în timpul show-urilor sale, pentru că nu e simplu să cânți și să și dansezi în același timp așa cum o face ea.

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Alexandra Stan la început de carieră: „A fost un debut cu multă muncă în spate. Chiar dacă multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid, pentru mine nu a fost așa. Doi ani…'. Care a fost cea mai emoționantă experiență pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: „Am agățat pe forum, veneau fanele și…’

Iată însă că, de data asta, astrele nu s-au aliniat pentru artistă, care la un moment dat, în timpul unei piese, a dispărut practic din ochii spectatorilor, după ce s-a prăbușit pe scenă. Că imaginile s-au viralizat nu este de mirare, însă amuzant este faptul că Andreea Bălan a fost cea care a făcut public totul.

@andreeabalan Asa se dispare din scena #AndreeaBalanShow #BestShow ♬ original sound - Andreea Balan

Artista a publicat imaginile în care s-a prăbușit pe scenă chiar pe contul ei de TikTok, dovedind că, în afară de talent, are și mult umor. În dreptul videoului cu stânjenitorul moment, artista a scris: „Așa se dispare de pe scenă'.

Și cum avem de-a face cu o profesionistă, Andreea Bălan nu a lăsat momentul să o afecteze, s-a ridicat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și a continuat să cânte și să danseze.

Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți

Dintotdeauna, Andreea Bălan are o agendă plină de evenimente, iar fanii știu că jurata de la „Te cunosc de undeva!” nu stă o clipă locului și muncește mult, în special să le asigure fetițelor ei tot ce le trebuie.

În afară de contractele de publicitate sau campanii, jumătatea trupei Andre are parte de evenimente private la care cântă, inclusiv la nunți. Astfel, jurata de la Te cunosc de undeva, marca Antena 1, câștigă bani și din show-urile pe care creează, alături de trupa ei de dansatoare. Comparativ cu alte vedete de la noi, Andreea Bălan are prețuri accesibile când vine vorba de serviciile prestate. Potrivit Impact, artista ia 2.500 de euro pentru o oră de cântat la concert. În schimb, la o nuntă, pe tot parcursul evenimentului, cântăreața ia între 10.000 și 15.000 de euro.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema', a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă de pe YouTube.

Conform Playtech, tarifele impuse de Andra ajung și la 6.000 de euro, pentru un concert de două ore. În schimb, Delia nu mai percepe doar 6.000 de euro pentru o reprezentație. Între timp, suma a crescut de mai bine de trei ori și a ajuns la 19.000 de euro, anunță aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton