Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat, la America Express: "Din păcate, nu am limite și frică"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum comentează Andreea Bălan faptul că a fost acuzată că a trișat, la America Express. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au concurat cu Nelu Cortea și Cătălin Bordea, în finala America Express pentru premiul cel mare. În final echipa comedianților a fost desemnată câștigătoare. La un moment dat, Andreea Bălan a fost acuzată că a trișat la una dintre probe. Iată ce spune cântăreața despre această situație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum comentează Andreea Bălan faptul că a fost acuzată că a trișat, la America Express. Andreea Nălan și Andreea Antonescu au dat dovadă de multă ambiție și curaj la America Express, ajungând până în finală. Câștigători au fost Nelu Cortea și Cătălin Bordea, care au fost felicitați de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. La una dintre probe, Andreea Bălan a fost acuzată că a trișat.

andreea-balan-1andreea-balan-1

Cum comentează Andreea Bălan faptul că a fost acuzată că a trișat, la America Express

Andreea Bălan a făcut echipă cu colega sa de breaslă, Andreea Antonescu, la show-ul America Express unde au ajuns până în finală. Andreea Bălan a spus ce crede despre momentul în care i s-a reproșat că a trișat la America Express. Cântăreața a menționat că nu a fost un gest intenționat, ci doar o eroare de comunicare.

Nu am trișat. Dacă nu îmi zici de la început, eu fac ce mă taie capul. Am sărit prima oară și după mi s-a zis: N-ai voie!'. N-am voie că ce? Că nu mai merg acasă? Care este penalizarea? Că dacă îmi dai penalizare mică, eu fac ce mă taie capul. (râde) Din păcate, nu am limite și frică. Din păcate. Așa am răzbit în viață și în competiții, la Dansez pentru tine', și în Mexic la Bailando por un Sueño, eu nu am avut frică. De asta și fac acrobații pe scenă cu Petrișor, tocmai pentru că nu am frică, din păcate.', a declarat aceasta pentru Ego.ro.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală

Citește și: În ce relație a rămas Andreea Antonescu cu Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale mici, după despărțire: „Am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar…

Citește și: „Nu am acceptat înșelatul, nu am acceptat un bărbat cu vicii. Andreea Bălan dezvăluie de ce s-a despărțit de foștii ei parteneri

Andreea Bălan, despre finala America Express: „Au câștigat cei mai buni”

Andreea Băaln poate fi considerată un exemplu de ambiție și forță, însă este o concurentă cu spirit de fair-play. Andreea Bălan nu regretă pentru că nu a câștigat finala America Express, chiar mai mult, consideră că Nelu Cortea și Cătălin Bordea meritau să primească premiul.

Nu. În finală am fost cei mai buni dintre toate perechile și au câștigat cei mai buni. Au alergat mai repede, mai ales la ultima probă. Dacă era să alergăm mai repede, câștigam noi. Au câștigat ei pe merit. Nu, absolut niciun regret. Sunt fericită că am ajuns în finală, am bătut 2 femei 7 echipe, despre ce vorbim.

Dar este foarte greu ca două femei să câștige această competiție pentru că, la un moment dat, sunt niște probe fizice pe care doar bărbații le pot face. Când au câștigat în primul sezon cele două fete, erau mai puține ediții și nu cred că a fost atât de greu, în finală, mai ales. Cu cât trec anii, probele devin din ce în ce mai grele. Au fost 10 etape acum, a fost mai mult.', a declarat Andreea Bălan pentru sursa menționată.

Andreea Bălan și Petrișor Rouge au câștigat o medalie la Campionatul Internațional de Dans

Andreea Bălan a avut o colaborare frumoasă cu partenerul ei de dans, Petrișor Ruge, cei doi câștigând medalia de argint pentru România la Campionatul Internațional de Dans, ce s-a desfășurat în Mexic. Cântăreața a mărturisit că a fost recunoscută pe aeroport.

O singură dată, în aeroport, când am aterizat, cineva a venit special să mă vadă. Auzise că vin. Da, doar atât. În rest, Ovidiu mi-a spus că a avut o cursă pentru Ultima șansă' și a dat un tricou cu noi, la un moment dat. Șoferul respectiv își aducea aminte de Bailando por un Sueño'.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton