Andreea Bălan a răbufnit în scandalul cu George Burcea: „Nu știți nimic. Eu nu dau cu piciorul la nimic”

 Lupescu Anca
.

La zile bune de când s-a vehiculat în presă că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța, cântăreața s-a săturat de comentarii și intrigi, așa că a pus piciorul în prag.

1-divortul-dintre-andreea-balan-si-botosaneanul-george-burcea-este-iminent-actorul-a-reactionat-andreea-o-sa-va-anunte-fotogalerie1-divortul-dintre-andreea-balan-si-botosaneanul-george-burcea-este-iminent-actorul-a-reactionat-andreea-o-sa-va-anunte-fotogalerie
Citește și: Andreea Bălan și George Burcea nu își mai vorbesc. Soțul artistei nu a mai dormit de două nopți acasă: 'Fiecare e cu treaba lui'


Andreea Bălan a suportat cu stoicism telefoanele și mesajele tuturor celor care au vrut să știe ce se petrece în mariajul ei și dacă va divorța cu adevărat.

George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan.Ce spun părinții artistei despre divorțul fiicei lor: 'Ne-a interzis…'


În presă s-a scris inclusiv faptul că actorul nu mai doarme acasă de zile bune și că divorțul este iminent. Joi seara, actorul a fost surprins îmbrățișând-o pe Monica Davidescu, nașa de cununie a cuplului.

Citește și: Aurelian Temișan, mesaj cu subînțeles după ce s-a spus că Andreea Bălan divorțează. „ A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil'


În mediul online, fanii au păreri împărțite. Unii dau vina pe George, pentru că și-ar fi neglijat soția și nu luptă pentru căsnicie, iar pe de altă parte, Andreea Bălan este cea care apare ca fiind vinovată, pentru că face o alegere greșită.

Citește și: George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan. Motivul pentru care nu mai poartă verighetă: 'Ceea ce se întâmplă între noi…'


Sătulă de comentarii, cântăreața a decis să pună piciorul în prag să să le explice fanilor că alegerea nu este a ei.


Andreea a lăsat să se înțeleagă că soțul ei este cel care trebuie să facă o alegere. După ce a postat o fotografie cu mesajul „încrederea în sine vine din interior, nu din laude și confirmări exterioare, vedeta a răspuns comentariilor unor fani.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea nu mai împart același pat. Cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți | EXCLUSIV


„Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George,nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreuna…vorbiți unde e de reparat ceva nu dați cu piciorul.e trist', este un comentariul la care Andreea Bălan a decis că este timpul să răspundă.


„Oameni buni, trageti concluzii gresite si aveti pareri eronate. Nu stiti nimic dar va dati cu parerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic', a fost răspunsul acesteia.

Citește și: Andreea Bălan, scandal cu un fan pe Facebook. Artista a luat foc. „Părerea ta este proastă'


Pe de altă parte, altcineva îi ia apărarea, tot în comentarii. „De ce toata lumea o acuză pe Andreea,de unde stiti care e adevarata problema,daca George e problema?De ce întotdeauna femeia este vinovată?'


Astăzi, Andreea Bălan a postat o altă fotografie. „Niciodată nu știi cât ești de puternic până nu ești puternic. Este singura variantă pe care o ai', a scris aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton