Andreea Bălan, pe canapeaua lui Cătălin Măruță, după demisia de la Antena 1: "S-a dat liber! Mă simt foarte bine să fiu aici, cu voi, și mă simt bine liberă. Sunt liberă!"

.

Andreea Bălan a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, o apariție neașteptată având în vedere exclusivitatea pe care a avut-o timp de 12 ani, cât a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!'. De data asta, Andreea Bălan este „liberă” să ofere interviuri unde dorește și nu mică le-a fost surpriza fanilor când au văzut-o pe canapeaua lui Măruță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

După o perioadă de 12 ani, în care a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!' vreme de 19 sezoane, colaborarea între transforming show-ul de la Antena 1 şi Andreea Bălan a ajuns la final. Artista și-a dat demisia pentri a-și concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare.

74f1625b-d294-47c6-bd44-93cbfaa9f3f774f1625b-d294-47c6-bd44-93cbfaa9f3f7

Andreea Bălan, apariție surpriză la Pro TV, după demisia de la Antena 1

Andreea Bălan a apărut ieri în platoul emisiunii „La Măruță', de la Pro TV. Prezentatorul i-a făcut o introducere deosebită, mai ales că artista nu a mers singură, ci de fetițele ei, de Ella și Clara.

„Vreau să poftesc în platou o mai veche prietenă, o persoană pe care o cunoașteți și o apreciați pentru că este și foarte muncitoare și o știm de pe vremea când îl ruga pe Papa să o lase la mare. Ce mult a trecut de atunci, dar ea este neschimbată! Andreea Bălan! Dar ea nu vine singură, vine cu Ella și Clara Maria!', a spus Cătălin Măruță, care s-a bucurat să o aibă în emisiune pe Andreea Bălan.

Ultima oară, Andreea Bălan a apărut la Pro TV în urmă cu 4 ani, când doar a cântat cu Andreea Antonescu, la reunirea trupe Andre.

„Wow! Pro TV! N-am mai fost de patru ani și atunci nu am vorbit! Când am avut derogare atunci! Acum vorbesc, e totul în regulă! S-a dat liber! Mă simt foarte bine să fiu aici, cu voi, și mă simt bine liberă. Sunt liberă! Acum nu mai sunt liberă pe partea personală!', a spus cântăreața.

Citește și: Cum arătau Cosmina Păsărin și Victor Slav în urmă cu mai bine de două decenii, când s-au lansat la Vara Ispitelor. El avea 21 de ani, ea 18 și au făcut furori în emisiune

Citește și: O mai ții minte pe Celia Petricu? Cum arată acum și ce s-a întâmplat cu ea, după ce s-a retras din televiziune, acum 17 ani / S-a căsătorit și are o fiică adolescentă

De ce este supărat Cătălin Măruță pe Andreea Bălan

În emisiune, Andreea Bălan le-a avut pe fetițele sale, alături de care a și lansat o nouă piesă. Are și un nou album cu ocazia concertului ei de la Sala Palatului, pe 16 octombrie.

„Am venit împreună cu ele pentru că am lansat a doua melodie împreună, o interpretare „O lume minunată', a cântărețului nostru preferat Mihai Constantinescu, care ne privește de sus. Și albumul se numește O lume minunată și conține 20 de piese dintre care sunt 10 dintre piese refăcute și făcute special pentru Sala Palatului, la concertul de pe 16 octombrie, plus încă 10 melodii noi lansate în ultima perioadă', a adăugat ea.

Cătălin Măruță a felicitat-o pentru concertul pe care îl va avea în curând, dar s-a arătat și supărat. „Eu vreau să le spun ceva copiilor tăi. Copii, eu sunt foarte supărat pe mama voastră. Vreau să vă zic de ce. Pe mine nu m-a invitat la Sala Palatului, pe 16 octombrie. Uitați-vă la mine, eu dansez mai bine decât Petrișor, eu am și imagini pentru că mama voastră mi-a fost mie profesoară de dans', a spus Cătălin Măruță.

Andreea Bălan a început să râdă și l-a asigurat pe Cătălin Măruță că are bilete și pentru el. „Pentru tine mai am undeva într-o lojă două bilete'.

Andreea Bălan și-a dat demisia de la Antena 1, după 12 ani

Andreea Bălan nu mai face parte din următorul sezon al show-ului transformărilor, în care nașul ei, Aurelian Temișan, va continua să fie prezent.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect.

Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon', a mărturisit Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton