Andreea Bălan, despre momentele grele din relația cu Victor Cornea: „Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu. Dorul este mare” / Fiicele cântăreței au început să facă tenis, la fel ca iubitul ei

 Tudorache Simona
.

Andreea Bălan și-a găsit liniștea lângă sportivul Victor Cornea. Solista reușește să îmbine cu succes cariera artistică cu viața sentimentală, de aceea nu ezită să își urmeze iubitul tenismen în turnee. Deși nu este ușor, Andreea Bălan a găsit această soluție pentru nu sta prea mult despărțită de cel care îi oferă o altfel de iubire decât cele trăite până acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Artista recunoaște că un jucător profesionist joacă în jur de 40 de săptămâni pe an, așa că ar sta prea mult despărțiți dacă ea nu și-ar sacrifica o parte din timp pentru a fi alături de el în călătorii. Cu toate astea, Victor Cornea a reușit să câștige simpatia celor din familia Andreei Bălan. Ella și Clara s-au atașat atât de mult de el încât au început să practice și sportul în care el face performanță.

andreea-balan-11andreea-balan-11

Andreea Bălan, despre momentele grele din relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan e alături de partenerul ei de viață, Victor Cornea, cam o săptămână dintr-o lună. „Așa este o relație cu un tenismen profesionist care se află în top 100 mondial, fie nu lucrezi, nu ai job și în însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim la aeroport.

Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare.

Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!', a spus Andreea Bălan, pentru Playtech.ro.

Ce activități au Ella și Clara, fetițele Andreei Bălan

Artista este foarte mândră de cele două fetițe pe care le are din mariajul cu George Burcea. Ella și Clara fac înot, tenis, gimnastică și învață engleza.

„Toți copiii sunt energici și trebuie să le ocupi timpul cu activități, altfel, această energie se duce în alte părți nepotrivite, de exemplu, desene animate. Ele fac înot, tenis, gimnastică și engleză. În casă nu este vorba de reguli.

Părinții ar trebui să fie exemplu pentru copii, copiii imită. Dacă eu sunt o persoană ordonată, în casă este foarte multă ordine, atunci și ele vor fi ordonate. Dacă eu mănânc sănătos, atunci și ele vor mânca sănătos.

Dacă ele văd că eu nu mănânc fast-food, nu beau sucuri, atunci și ele fac la fel ca mine, nu trebuie să le spun. Dacă ele văd că fac sport în fiecare zi, atunci și ele au dorința de a merge la tenis, la înot, gimnastică ca să fie bine', a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: 'E o schimbare care te atinge, te unge pe suflet, te face fericit, îți dau lacrimile. Are talentul acesta de a transmite un mesaj…' Violeta Bănică, declarație emoționantă despre Andreea Marin / EXCLUSIV

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…”

Citește și: Loredana Groza a fost îndrăgostită de Miodrag Belodedici, în liceu: „Arată foarte bine, are niște ochi foarte frumoși. Decupam pozele cu el din ziare! Colegelele mele de liceu știu…”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Cristian Șofron și Andreea Măcelaru: „Era foarte, foarte tânără. Lucrurile au s-au derulat cu accidentele de rigoare…'. Cu ce se ocupă copiii lor

Ce promisiune i-a făcut Dan Negru lui Florin Piersic: 'I-am adus un tort uriaș, în formă de piersică, de 10 kg. La 90 de ani, i-am promis unul de…' În ce țară vor să meargă împreună / EXCLUSIV

Cum au ajuns Ella și Clara să facă tenis

Ela și Clara îl plac așa de mult pe Victor Cornea încât au ales să facă și ele tenis. Cu toate astea, Andreea Bălan nu crede că fetițele sale vor face performanță în acest sport.

„Ele fac tenis o dată pe săptămână, dar pentru a fi sportiv de performanță, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Victor a început acest sport de la 7 ani și a făcut în fiecare zi. De 6 ori a ieșit campion național în România când era adolescent și a devenit jucător profesionist la vârsta de 20 de ani.

Deci, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Nu cred că vor face acest sport, pentru că este foarte greu și nici Victor nu le recomandă acest lucru', a precizat jurata de la Te Cunosc de Undeva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton