Andreea Bălan, despre momentul în care și-a dat seama că Victor Cornea e sufletul ei pereche: „Suntem învățați cu toxicitate, cu urcușuri și coborâșuri. E complet greșit. El mi-a dat...”

 Tudorache Simona
.

Andreea Bălan și-a dat seama ce sentimente puternice are pentru Victor Cornea încă din prima lună. Artista recunoaște că relația cu sportivul a curs lin încă de la început. I se părea că e prea frumos ca să fie adevărat, dar cu timpul a înțeles că legătura aceasta era altfel decât toate celelalte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andreea Bălan trăiește cu tot sufletul această legătură și obișnuiește să își însoțească iubitul peste tot în lume. Solista se vede îmbătrânind lângă Victor Cornea, pentru că dragostea pe care o trăiește astăzi bate orice film. Are tot, dar mai ales trăiri puternice.

andreea-balan-11-2andreea-balan-11-2

Andreea Bălan, îndrăgostită până peste cap de Victor Cornea

Andreea Bălan a descoperit iubirea adevărată după multe relații în care a fost încercată din plin. Astăzi se simte împlinită lângă Victor Cornea, pe care îl consideră un om echilibrat.

„Spre deosebire de toate celelalte relații de dinainte, această relație curgea prea frumos, prea simplu. Când e prea frumos să fie adevărat, crezi că sigur urmează să se întâmple ceva. Noi nu suntem învățați de mici cu fericirea, cu iubirea, cu linișitea. Suntem învățați cu toxicitate, cu urcușuri și coborâșuri. E complet greșit. Trebuie să învățăm corpul să nu mai aibă nevoie de acel cortizol creat de toxicitate.

Mi-am dat seama că așa e firesc și că ceea ce trăisem în relațiile anterioare, nu contează din vina cui, a mea, a respectivilor, nu era sănătos 100%. În momentul în care întâlnești un om care e echilibrat, sănătos, și tu ești în transformare, altfel curge relația. Victor, și pentru că e sportiv de performanță, a evoluat și s-a transformat și a crescut altfel. Sportul, disciplina și ambiția, toate l-au adus să fie un om extrem de echilibrat. Când doi oameni deja vindecați se întâlnesc, altfel curge relația', a spus Andreea Bălan pentru Unica.ro.

Andreea Bălan a înflorit profesional de când iubește

Solista recunoaște că liniștea de acasă o ajută foarte mult să creeze și așa a apărut și ideea concertului pe care îl pregătește la Sala Palatului.

„Faptul că fac acest concert se datorează și lui. Pentru că am avut liniște pe partea personală am putut să organizez, să visez și să mă apuc de acest eveniment. Contează foarte mult să ai liniște acasă ca să poți să ai succes în carieră. Până acum n-am avut curaj pentru că n-am avut susținerea emoțională a unui partener. El mi-a dat acest confort emoțional ca eu să pot să mă dezvolt pe partea aceasta. Și el are un confort și o liniște acasă ca să poată să facă față presiunii pe care o are la aceste turnee de tenis', a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Victor Cornea își fac tot timpul declarații

Solista și Victor Cornea fac zilnic schimb de declarații și se complimentează reciproc. Astfel, legătura lor devine tot mai puternică.

„Cred că în orice relație, și mă bucur că eu am parte de ele, contează foarte mult reasigurările. Faptul că ne complimentăm zilnic contează enorm. După câțiva ani devine o alegere această iubire. Alegem să rămânem cu acel om și construim acea relație. E o dedicare zilnică', precizează solista.

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…”. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Citește și: Ilie Năstase, despre relația cu Charlotte, fiica lui adoptivă: „Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o în telefon!”. De ce nu vrea să mai audă de ea și de fratele ei

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Citește și: Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor: „Mă văd la televizor sau pe YouTube sau în reviste și, cu toate astea, pentru copiii mei…”. Cum se comportă și cât de protector e Tudor cu sora lui mai mică, Clara / EXCLUSIV

Citește și: Laura Lavric, acuzată de un tânăr muzicant că l-a pălmuit în fața mirilor, la o nuntă din Iași: „A fost obraznic. Au spus și băieții din formație că este recalcitrant și rău”. Cântărețul a făcut plângere la Poliție

De ce crede Andreea Bălan că va rămâne cu Victor Cornea până la final

Andreea Bălan are convingerea că va rămâne până la final cu Victor Cornea, pentru că sunt suflete pereche. Artista nu crede că această relație poate fi perturbată de ceva.

„Mi se pare că ne știm de-o viață, clar am fost într-o viață anterioară împreună. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Iar această claritate o poți afirma și o dobândești după o anumită vârstă și după ce trăiești anumite relații eșuate', mai spune Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton