Andreea Bălan, detalii despre botezul micuței Clara Maria. Când va avea loc frumosul eveniment

 Stamen Diana
.

În urmă cu o lună, Andreea Bălan aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, deși ea a avut probleme la naștere. Proaspăta mămică a stabilit deja când va avea loc botezul micuței Clara Maria. Andreea Bălan și George Burcea sunt cei mai fericiți părinți.

Andreea Bălan și George Burcea au fost invitați în platoul de la 'Xtra Night Show', unde a povestit despre problemele prin care a trecut, dar și despre fetițele ei. Proaspăta mămică a dezvăluit că botezul Clarei va avea loc în luna septembrie, atunci când fetița va împlini 6 luni. Andreea Bălan își dorește o petrecere mare și să fie fix pe placul ei, însă până să se apuce de organizare, vedeta vrea să se recupereze după operațiile suferite.

'Botezul va fi în septembrie. Face 6 luni. Să stea și ea 6 luni… Așa am făcut și cu Ella. Nu avem superstiții. Un botez necesită organizare. Să-mi iau timp să mă vindec, apoi să mă ocup de organizare. Nu e așa simplu un botez. Durează… Până în septembrie. Mai vreau să filmez și eu un videoclip. Dacă se poate să fie un botez mare…',  a declarat Andreea Bălan.

Chiar după botez, Andreea Bălan a mărturisit că îi va arăta și chipul celei de-a doua fetițe. Pe Ella a ținut-o departe de ochii presei timp de 2 ani, însă la micuța Clara Maria lucrurile se schimbă.

'Pe Ella am ținut-o ascunsă 2 ani. O să o țin ascunsă 6 luni pe Clara, cam după botez o să o arăt. E foarte frumoasă și are ochii albaștri. Seamănă cu bunicile.', a mai spus vedeta.

Andreea Bălan și George Burcea schimbă nașii pentru Clara

Andreea Bălan ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că nașii de botez ai Clarei nu vor fi aceiași cu cei ai Ellei. Motivul? Se pare că artista a ales prima dată cine vor fi părinții spirituali, iar acum este rândul lui George.

‘Nașii nu vor fi aceiași. Acum este rândul lui George să aleagă. Prima dată am ales eu, acum va alege el’, ne-a spus Andreea Bălan

Citește și: Cum se simte Andreea Bălan după cea de-a treia operație. Artista duce dorul fiicelor ei: 'Abia aștept să ajung acasă'

Citește și: George Burcea, replică acidă pentru Iulia Albu şi fanii ei, după ce aceştia au atacat-o pe Andreea Bălan: „Gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii…'

FOTO: Facebook

Andreea BălanAndreea Bălan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton