Andreea Bălan, despre nunta cu Victor Cornea: „Aș vrea ceva foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă“

 Tudorache Simona
.

Andreea Bălan se vede pentru a doua mireasă. Artista se declară fericită alături de Victor Cornea și nu exclude ca în curând să ajungă din nou la altar. Andreea Bălan își dorește de această dată ca acest eveniment special din viața ei să aibă loc undeva la mare.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Solista are sentimente puternice pentru Victor Cornea, alesul ei, pe care îl însoțește și la meciurile de peste hotare. Sunt nedespărțiți și tot mai uniți, iar alături de cei trei copii pe care îi au din alte relații formează o familie frumoasă.

andreea-balan-32andreea-balan-32

Andreea Bălan vrea nuntă pe plajă cu Victor Cornea

Andreea Bălan visează la o nuntă cu Victor Cornea, la care recunoaște că nu ar chema doar persoanele apropiate. Solista a avut în trecut o nuntă fastuoasă cu George Burcea, dar au ajuns la divorț.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații', a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă', de la Antena Stars.

Andreea Bălan și-a găsit fericirea lângă Victor Cornea

Solista admite că mariajul ei cu Victor Cornea a stârnit curiozitatea și celor două fetițe.
„Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor', a mai spus cântăreața.

Andreea Bălan are doar cuvinte de laudă despre povestea pe care o trăiește cu Victor Cornea, una care o împlinește. „Este cea mai frumoasă și curată și liniștită iubire pe care o trăiesc, a mai spus ea.

Citește și: Cristina Șișcanu recunoaște că l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul. Care e motivul: „Discuția era destul de aprinsă și…”

Citește și: „A fost prima mea dragoste. Când l-am cunoscut, el era căsătorit. Am fost cerută de soție”. Lili Sandu, detalii neștiute despre relația ei cu Bogdan Stelea

Citește și: Andreea Sasu a primit un Ferrari de 250.000 de euro de la Philipp Plein, de ziua ei. Românca îl va face tată pentru a patra oară: „La mulți ani mie!”

Citește și: De ce nu suportă chef Cătălin Scărlătescu clătitele: „Dacă-l strângi în mână zici că e săpun”

Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe Victor Cornea

Victor Cornea a rămas impresionat de Andreea Bălan după ce a urmărit-o pe artistă vorbind într-o emisiune TV. Sportivul i-a scris apoi pe o rețea de socializare și așa au început să țină legătura și să se redescopere treptat. „Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo două minute despre și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). A ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram, că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj Felicitări, Andreea, ești genială'. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu Ce frumoasă sunt', că nu mă interesează', a povestit Andreea Bălan, la Antena Stars, în emisiunea lui Dan Capatos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton