Andreea Bălan, detalii dureroase despre momentul în care a făcut stop cardiac, în urmă cu 5 ani : „Nu mă vindecam și trebuiau mereu să intervină. De atunci eu nu mai pot să fac copii. Nu inima a fost problema atunci..."

 Tudorache Simona
.

Astăzi are puterea să zâmbească, dar la nașterea celei de a doua fetițe, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte. Artista a făcut un stop cardiac pe masa de operație, dar pe lângă această dramă au apărut și alte probleme. Din cauza complicațiilor, Andreea Bălan nu mai poate avea copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

A trecut prin multe suferințe, dar nu a capitulat niciodată. După tragedia prin care a trecut a făcut nuntă cu George Burcea, apoi a trecut printr-un divorț amplu mediatizat. Acum are o relație cu tenismenul Victor Cornea și se bucură de dragostea fetițelor ei, Ella și Clara.

andreea-balan-11andreea-balan-11

Andreea Bălan, aproape de moartea la nașterea celei de a doua fetițe

Andreea Bălan a trecut printr-o mare cumpănă la nașterea celei de a doua fetițe când inima a suferit un stop cardiac. După acest episod, solista a făcut mai multe controale la inimă.

„Am făcut un stop cardiac atunci, la nașterea Clăriței și după aceea au mai fost într-adevăr trei operații, pentru că nu mă vindecam. Nu mă vindecam și trebuiau mereu să intervină. De atunci eu nu mai pot să fac copii. Nu inima a fost problema atunci. Inima nu a avut nicio problemă, ci embolia amniotica, adică lichidul din uter s-a dus în sânge și a contaminat sângele. Atunci a ajuns la inimă și a provocat oprirea inimii. Mi-am făcut după aceea controale și apare că nu am nimic la inimă. Oricum eu în general cred că totul e de la creier și că noi ne putem vindeca, indiferent de ce boală avem', a povestit vedeta, în podcastul lui Teo Trandafir.

După acest episod, Andreea Bălan și-a schimbat complet viața. Astăzi e fericită și a reușit să lase în urmă toate momentele complicate.

Andreea Bălan se vede pentru a doua mireasă. Artista se declară fericită alături de Victor Cornea și nu exclude ca în curând să ajungă din nou la altar. Andreea Bălan își dorește de această dată ca acest eveniment special din viața ei să aibă loc undeva la mare. Solista are sentimente puternice pentru Victor Cornea, alesul ei, pe care îl însoțește și la meciurile de peste hotare. Sunt nedespărțiți și tot mai uniți, iar alături de cei trei copii pe care îi au din alte relații formează o familie frumoasă.

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: 'La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…' Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Mihaela Geoană despre posibilitatea de a ajunge Prima Doamnă a României: „Eu o să fiu tot cea care sunt indiferent de decizia lui, cred că poți să fii tu însuți în orice poziție'

Citește și: Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început”

Citește și: Cum se înțelege Corina Dănilă cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani: „Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Față de mine, ea este mult mai…'. Ce spune actrița bărbații din viața ei, cu care a avut o relație / EXCLUSIV

Andreea Bălan ar vrea o nuntă la mare cu Victor Cornea

Andreea Bălan visează la o nuntă cu Victor Cornea, la care recunoaște că nu ar chema doar persoanele apropiate. Solista a avut în trecut o nuntă fastuoasă cu George Burcea, dar au ajuns la divorț.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații’, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă’, de la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton