Andreea Bălan divorțează de George Burcea. Cei doi au decis cum își vor crește fetițele

 Lupescu Anca
.

După o nuntă ca în povești și o familie ce părea perfectă, vestea că Andreea Bălan divorțează de George Burcea a venit ca un fulger.

andreea-balan-si-george-burcea-7andreea-balan-si-george-burcea-7

Deși inițial au fost doar zvonuri în presă, despărțirea celor doi s-a confirmat, la doar 5 luni după ce au făcut nunta. 

Citește și: Nașul Aurelian Temișan i-a trnasmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan. L-a taxat chiar la el în casă!

Zile întregi cei doi au rămas discreți în declarații, însă Andreea Bălan și-a luat inima în dinți și a vorbit deschis despre divorț. A povestit că totul s-a întâmplat în iarnă, în vacanța din Mauritius, când George i-a mărturisit că nu mai are sentimente pentru ea. 

Totul a pornit, aparent, de la relatările actorului privind dramele copilăriei, poveștile din trecut și amintirile unui tată violent și felul în care George a asimilat toate acestea. În plus, un program mult prea încărcat al artistei, nopțile departe de casă și sacrificiile unei mame pentru cariera sa ar fi fost printre motivele rupturii celor doi. 

Citește și: George Burcea, gest neașteptat după mesajul transmis pentru Andreea Bălan

Artista i-a reproșat că nu mai e la fel de afectuos și că i s-a schimbat comportamentul, însă a sperat că totul este trecător și că lucrurile vor reveni la normal. 

După concertele avute de Revelion, Andreea a plecat împreună cu soțul și cu cei doi copii în Mauritius. Când aceștia s-au întors, zvonurile legate de divorț au început să curgă. Răcirea relației s-ar fi produs pe timpul vacanței, când George ar fi vrut să stea câteva zile departe de tot numai cu Andreea, fără a le include și pe fetițele lor. Discuțiile au început să apară încet încet, iar acesta să fie prezent doar fizic.

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost prezis de Carmen Harra în urmă cu 4 ani: „Nu cred că se poate face nimic la ora actuală”

Nu s-a întâmplat asta, așa că despărțirea a fost iminentă. 

„Dupã o perioadă de 5 ani, am decis sã pun capãt relaţiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aş dori să le transmit urmãtorul lucru: vedeţi-vă de gunoiul din propria viaţă. Dacã nu mai locuim sub acelaşi acoperiş, nu înseamnă cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei şi îi vizitez la 2-3-5 zile (în funcţie de activităţile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece şi mai mult timp împreună prin parcuri/ sali de repetiţii, platouri sau excursii', a spus George. 

Citește și: Cât de mult a măcinat-o pe Andreea Bălan despărțirea de George Burcea. Artista a slăbit mult: „Am ținut…”
Andreea Bălan divorțează de George Burcea. Cei doi au decis cum își vor crește fetițele

După multe zvonuri și speculații, George Burcea a fost în centrul unui scandal monstru. A fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise. 

Potrivit actorului, cea care l-ar fi denunțat ar fi fost chiar soția lui.

„Poliția Ilfov nu …așa cum au scris ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori, când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga', a declarat George. 

Citește și: George Burcea, primele declarații după despărțirea de Andreea Bălan

Separarea dintre cei doi pare a fi ireversibilă, iar divorțul este o chestiune de birocrație, asta deși Andreea a declarat că niciunul dintre ei nu a depus actele pentru divorț momentan.

Recent, Andreea Bălan a serbat ruperea turtei fetiței sale, Clara. La eveniment au fost prezenți nașii, însă nu și tatăl fetiței. 

Citește și: George Burcea și-a făcut bagajul și a plecat din casa în care locuia cu Andreea Bălan

Deși pare că are situația sub control, iar pe rețelele sociale pare fericită, Andreea Bălan trece printr-o perioadă extrem de dificilă și este pregătită să treacă peste orice pentru a își vedea din nou familia completă. 

Cât despre traumele actorului, soția lui a spus că le înțelege și că a încercat să tempereze lucrurile în căsnicia sa. 

Citește și: Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!

„Eu înţeleg şi copilăria foarte mult, că fac şi terapie… traumele generate în copilărie… ale mele, ale tale, ale oricui. Adică înţeleg foarte mult şi am citit foarte mult pe această temă. Şi tot timpul ne influenţează şi asta zic, eu am empatie şi înţeleg lucrurile astea şi, în ultimele trei luni, chiar am încercat să nu ajungem aici', a mărturisit vedeta în emisiunea „Răi da Buni' de la Antena Stars.

Citește și: George Burcea a răbufnit, după ce a fost întrebat de divorțul de Andreea Bălan: 'Vă rog să vă potoliți'

Andreea a mai declarat că cel mai rău o doare că fetele sale, Ella și Clara, vor crește fără iubirea paternă, lucru care le-ar putea afecta în viața amoroasă peste ani. Cântăreața susține că fetele nu vor putea să învețe ce înseamnă iubirea față de sexul opus și ar putea avea dependențe emoționale față de partenerii de viață.

Da, e foarte greu, pentru că te gândeşti că nu mai ai familie pentru fetiţe şi nu mai ai repere. Degeaba mami şi tati stau separaţi şi ok, au grijă de copii, faptul că nu mai locuiesc împreună, fetiţele nu o vor vedea niciodată pe mami care se iubeşte cu tati şi atunci ele, mai târziu, în viaţă, nu vor învăţa iubirea faţă de partener şi vor avea dependenţe emoţionale faţă de bărbaţii cu care ele vor fi'. 

Citește și: E oficial! Andreea Bălan divorțează de George Burcea, la 5 luni de la nuntă: „Ella și Clara trebuie protejate!'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton