Andreea Bălan i-a dat o replică dură lui Cheloo, în direct, la iUmor: "Ce faci tu poate să facă și o surdomută"

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Bălan i-a dat o replică dură lui Cheloo, în direct, la iUmor. Andreea Bălan a fost invitatul special de pe scena iUmor, unde i-a puțin „la roast” pe jurați. De apreciat, că spre deosebire de celelalte vedete, în postura ei, Andreea Bălan a venit cu textul învățat pe dinafară, în loc să citească de pe foi. Cel mai savuros moment, a fost acela în care Andreea Bălan i-a dat o replică devastatoare lui Cheloo, la 20 de ani după ce fostul membru Paraziții a ironizat trupa Andre în piesa „Playback”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan i-a dat o replică dură lui Cheloo, în direct, la iUmor. Moment deosebit de savuros la iUmor, unde vedeta invitată, Andreea Bălan i-a luat la roast pe jurații Delia, Cheloo și Costel Bojog. Participanta de la America Express a urcat pe scenă, încrezătoare, relaxată și cu textul învățat pe dinafară. Pe scurt, Andreea Bălan a avut toate vorbele la ea, mai ales atunci când l-a ironizat pe Cheloo. Cântăreața i-a dat o replică usturătoare fostului membru Paraziții, la 20 de ani, după ce rapperul a menționat trupa Andre, în piesa Playback.

https___tacataca.prosport.ro_wp-content_uploads_2022_09_balan1-4-2https___tacataca.prosport.ro_wp-content_uploads_2022_09_balan1-4-2

Andreea Bălan i-a dat o replică dură lui Cheloo, în direct, la iUmor

Scena de la iUmor a avut-o drept invitată pe Andreea Bălan, care a făcut un roast juraților, Delia, Cheloo și Costel Bojog. Momentul culminant a fost atunci când Andreea Bălan l-a ironizat pe Cheloo, fostul membru al trupei Paraziții. Cântăreața nu a uitat când, acum 20 de ani, Cheloo alături de trupa Paraziții, au scos piesa „Playback”, în care acuzau trupa Andre că face playback. Versul care a rămas cel mai bine întipărit în memoria fanilor Paraziții a fost „Playback poate face și o surdomută”. Ei bine, 20 de ani mai târziu, se pare că roata s-a întors. Iată cum l-a ironizat Andreea Bălan pe Cheloo!

Citește și: Andreea Bălan e dispusă să apeleze la mamă surogat pentru al treilea copil: „Tehnologia ne permite. Doar așa mai pot avea un copil'

Citește și: Cum se înțeleg Andreea Bălan și George Burcea, în privința fetițelor: „L-am iertat, dar a fost greu, pentru că eu am avut pierderi fizice pe care el nu le-a înțeles”

Citește și: Cu ce se ocupă Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, la 8 ani de la divorțul de politician. S-a reinventat pe plan profesional

Citește și: Mario Iorgulescu a fugit din clinica de psihiatrie din Italia unde era internat, dar a fost prins. Avocat: „Este o persoană bolnavă”

„Cheloo, n-am uitat când cântai alături de trupa ta instrumental-vocală, Paraziții, celebrul hit Playback când certai mai multe formații, inclusiv pe noi, Andre. Recunosc, am mai făcut și playback în trecut, dar acum, uitați… am rezistat! Am o familie, sunt mămică, am făcut autostopul în America Express, merg pe patine, fac acrobații… Acum, după 20 de ani, uită-te la tine, dragă Cheloo. Suntem față în față, în continuare în viață și tot așa cum spuneai pe vremuri… Chiar, cine te mai ascultă? Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!', a spus Andreea Bălan, despre Cheloo, pe scena iUmor.

Cum a reacționat Cheloo la ironiile Andreei Bălan

Reacția lui Cheloo, la adresa Andreei Bălan, nu a întârziat să apară. Juratul de la iUmor i s-a adresat cântăreței, greșindu-i intenționat numele cu cel al colegei de trupă, Andreea Antonescu.

„Domnișoară Andreea Antonescu, te rog, vino să îmi iei locul!', i-a spus Cheloo, Andreei Bălan.

Andreea Bălan i-a luat la roast pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea

Nici Andreea Anonescu sau Nelu Cortea cu Cătălin Bordea nu au scăpat de glumele incisive ale Andreei Bălan. Cântăreața a avut câteva remarci mai ales la adresa lui Nelu Cortea și a lui Cătălin Bordea, foștii ei rivali de la America Express.

Supușii mei, bine v-am găsit! (…) Știu că toți mă vedeți ca pe o tipă de fier, fără suflet, dar să știți că și eu am o parte slabă, care mă face vulnerabilă și nu mă refer aici la Andreea Antonescu. (…) Am fost percepută greșit. Am fost acuzată că la America Express am construit o bisericuță, dar, dacă nu construiam acest grup organizat, Bordea era în continuare la Capatos și tu erai la alcoolici anonimi, dar nu pentru că era alcoolic. Ați câștigat datorită mie! V-am construit după chipul și asemănarea mea', a continuat Andreea Bălan.

Deci, ce v-a adus strategia mea? O emisiune ca «iUmor» care, datorită vouă, azi depășește audiența chiar și a teleshoppingului. În finală, ați învins și pentru că ați alergat mai repede, dar și pentru că eu aveam în echipa mea o femeie însărcinată. Am crezut că poate compensează asta cu Cortea, că tu mereu păreai că aștepți un copil, dar mi-am dat seama că, de fapt, îl așteptai pe Bordea, că el tot timpul era în urma ta”, a mai adăugat artista.

Andreea Bălan: „Ați spus că v-am terorizat”

Andreea Bălan nu a ezitat să amintească de momentul când a reușit să-l convingă pe Cătălin Bordea să îi care bagajele la America Express.

Ați spus că v-am terorizat. Păi, de ce? Că v-am pus să îmi cărați bagajele? Păi eu credeam că la Antena asta face Bordea. (…) Atunci când cineva a spus că de cântat, dansez foarte bine, voi ați râs. Cu muzica mea am umplut stadioane, Cheloo la fel, doar că el le golea. (…) L-am salutat și pe Dan Badea, dar cu mobile și decor, numai de bine!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton