Andreea Bălan i-a dat replica lui Cătălin Bordea, la iUmor: "Aș putea să am o aventură cu tine, doar că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Bălan i-a dat replica lui Cătălin Bordea, pe scena iUmor. Andreea Bălan a fost una dintre invitatele, care au urcat pe scena iUmor, pentru „a-i lua la roast” pe jurați. Una dintre țintele Andreei Bălan a fost Cătălin Bordea, rivalul ei, alături de Nelu Cortea, la America Express. Artista i-a adresat o serie de ironii, care mai de care mai savuroase și mai înțepătoare. Momentul culminant a fost atunci când Andreea Bălan i-a spus lui Bordea că ar ieși la întâlnire cu el, dar cu o singură condiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan i-a dat replica lui Cătălin Bordea, pe scena iUmor. Andreea Bălan a fost vedeta, invitată pe scena iUmor, pentru un moment de roast, în care ținta au fost chiar unii dintre jurați. Artista nu l-a trecut cu vederea pe Cătălin Bordea, cel în fața căruia a pierdut la America Express. Andreea Bălan l-a supus pe actorul de stand-up unor ironii, ce au stârnit hohote de râs, mai ales printre ceilalți jurați. Jumătatea blondă a trupei Andre a menționat că ar merge chiar și la o întâlnire cu Bordea, însă doar dacă l-ar castra înainte.

andreea-balan-2andreea-balan-2

Andreea Bălan i-a dat replica lui Cătălin Bordea, pe scena iUmor

Andreea Bălan i-a luat la roast pe jurații de la iUmor, iar unul dintre aceștia a fost chiar Cătălin Bordea. Cântăreața l-a șocat pe pe Bordea cu ironiile sale, mai ales atunci când i-a propus să meargă împreună la o întâlnire, cu condiția să-l castreze înainte.

Citește și: Câți bani a câștigat Andreea Bălan din muzică: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit” / În ce domeniu a ales să investească

Citește și: Cum s-au afișat Jador și Andreea Bălan la un eveniment din Belgia, după ce s-a speculat că ar avea o relație: „Felicitări”. Imaginile au devenit virale

Citește și: Gina Matache și fiica ei, Oana, s-au împăcat după conflictul legat de noul iubit al artistei: 'Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu. Nu pot sta supărată…'

Citește și: America Express 2024. Primele declarații ale vedetelor care pleacă pe Drumul Soarelui

„Bordea, am spus despre tine că ești cam golănaș și că aș putea să am o aventură cu tine…doar că l-aș castra înainte să aibă loc aventura și am stat de vorbă cu niște oameni care te cunosc și au zis că nu este nevoie. Oricând te simți pregătit pentru mine, putem ieși amândouă la agățat', a mai spus Andreea Bălan.

Cum l-a ironizat Andreea Bălan pe Cheloo la iUmor

Alt jurat luat în vizor de Andreea Bălan, a fost Cheloo, fostul membru al trupei Paraziții. Cântăreața nu a uitat când, acum 20 de ani, Cheloo alături de trupa Paraziții, au scos piesa „Playback', în care acuzau trupa Andre că face playback. Versul care a rămas cel mai bine întipărit în memoria fanilor Paraziții a fost „Playback poate face și o surdomută'. Ei bine, 20 de ani mai târziu, se pare că roata s-a întors. Iată cum l-a ironizat Andreea Bălan pe Cheloo!

„Cheloo, n-am uitat când cântai alături de trupa ta instrumental-vocală, Paraziții, celebrul hit Playback când certai mai multe formații, inclusiv pe noi, Andre. Recunosc, am mai făcut și playback în trecut, dar acum, uitați… am rezistat! Am o familie, sunt mămică, am făcut autostopul în America Express, merg pe patine, fac acrobații… Acum, după 20 de ani, uită-te la tine, dragă Cheloo. Suntem față în față, în continuare în viață și tot așa cum spuneai pe vremuri… Chiar, cine te mai ascultă? Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!’, a spus Andreea Bălan, despre Cheloo, pe scena iUmor.

FOTO: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton