Andreea Bălan a fost în vizită la părinții lui Victor Cornea, la Sibiu. Cum au primit-o „socrii” pe artistă

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bălan a mers din nou în vizită la părinții lui Victor Cornea și s-a lăudat încă de la începutul relației lor că are o relație foarte bună cu „socrii” de la Sibiu, în ciuda zvonurilor. În urmă cu câteva luni, se vehicula ideea că părinții lui Victor Cornea nu o suportă pe Andreea Bălan, însă cei doi au infirmat aceste știri și susțin că se înțeleg perfect cu toții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au mutat împreună, respectiv tenismenul locuiește în casa artistei, împreună cu fiicele ei și relația lor avansează cu pași repezi spre ceea ce speră toți fanii cuplului, căsătorie. Cântăreața de 39 de ani are o relație bună și cu părinții lui Victor, deși se zvonea acum câteva luni că aceștia nu ar fi de acord cu relația lor din cauza diferenței de vârstă, de aproape 10 ani, dintre ei.

7e7ccf37-8421-42cb-958e-557d2dc71a5e7e7ccf37-8421-42cb-958e-557d2dc71a5e

Andreea Bălan, răsfățată de părinții lui Victor Cornea, la Sibiu

Zilele acestea, Andreea Bălan se află la Sibiu, în vizită la părinții lui Victor Cornea și își ține fanii la curent cu tot ce face acolo. Pe Instagram, cântăreața a postat cum este răsfătață de „socri” cu o masă plină cu bunătăți.

Pare că fac pregătiri de Crăciun deja pentru că într-un alt clip, Andreea Bălan se află la masă și probează o căciulă cu tematică de Crăciun, amuzându-se de situație. Ultima postare făcută de cântăreață este o imagine din camera cu trofee a lui Victor, arătând cât este de mândră de iubitul ei.

„I-am cunoscut părinții la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi. Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație', spunea Andreea Bălan acum câteva luni, când a clarificat și zvonurile care spuneau că părinții sportivului nu o plac.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari', mai spunea cântăreața atunci.

Citește și: Ce greutăți a întâmpinat Andra în carieră: „Nu sunt mândră de aceste episoade. Nu doar o dată am avut nevoie de ajutor medical…’. A ajuns deseori la epuizare / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Spătar a obținut o nouă victorie în procesul cu fostul soț: „Niciodată nu a plătit pensia alimentară’. Câți bani le datorează afaceristul celor doi copii

Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Victor Cornea

De ziua ei, pe 23 iunie, Andreea Bălan a anunțat oficial că formează un cuplu cu Victor Vlad Cornea. „De ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată', a scris Andreea Bălan pe Instagram.

„Sunt foarte fericită și împlinită! Am tot ceea ce îmi doresc și este foarte importantă sănătatea familiei mele, a fetițelor, a mamei mele, a mea și, în rest, Dumnezeu ni le dă pe toate. În ultimii ani am fost liniștită, pentru că m-am echilibrat eu cu mine', a mai mărturisit artista.

„În ultimii doi ani nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine.

Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește', a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton