Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai multe zile Jador și Andreea Bălan au fost văzuți unul în compania altuia. Pe atunci, s-a zvonit că cei doi artiști ar avea o relație, mai ales fiindcă între ei au fost o serie de apropieri neașteptate. Totuși, au infirmat că ar fi ceva mai multe între ei pe lângă colaborarea profesională. În miez de noapte, celebrul manelist și frumoasa cântăreață au fost, din nou, unul în compania altuia. Iată cele mai noi imagini!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Andreea Bălan se bucură de un succes colosal pe plan profesional, dar și în ceea ce ține de viața priată lucrurile merge foarte bine, mai puțin când vine vorba despre domeniul amoros. De câțiva ani, frumoasa blondină nu și-a mai afișat viața intimă și personală, însă în ultima vreme, ieșirile nocturne alături de Jador sunt din ce în ce mai dese și apropiate.

andreea-balan-1andreea-balan-1

Ce-i drept, Jador este un bărbat frumos, care și el la rândul lui are un are succes în domeniul muzicii, iar totodată ghinion pe plan sentimental. A avut mai multe relații, însă niciuna dintre ele nu a trecut la nivelul următor. Celebrul manelist colaborează în prezent din punct de vedere profesional cu Andreea Bălan, însă fanii comentează apropierile dintre ei într-o altă direcție, mulți susținând că cei doi sunt într-o relație.

Citește și: Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador: „Trăiesc din plin, mă simt foarte bine'

Citește și: Jador, după ce a fost surprins sărutându-se cu Andreea Bălan: „Data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că…”

Citește și: Cine este Alin Vădean de la Chefi la cuțite. De ce a izbucnit în lacrimi, în fața juraților: „Ai fost foarte aproape să…”

Citește și: Dana Budeanu, ironie la adresa femeilor care nu recunosc că au operații estetice: „S-au umflat buzele când erau însărcinate și…'

Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou

Paparazzii Cancan au fost, din nou, pe urmele lui Jador și ale Andreei Bălan, astfel că i-au surprins iarăși împreună. În miez de noapte, cei doi căutau un restaurant de lux din București unde să poată mânca și să stea la povești, însă, din nefericire, cel la care au mers tocmai se închidea. Dezamăgiți, cei doi s-au urcat în bolidul de lux și și-au continuat drumul.

De data aceasta, Andreea Bălan și Jador nu au mai avut gesturi tandre, și s-au comportat ca doi prieteni, poate și din cauza faptului că data trecută au fost prinși în momente neașteptate. Cântărețul a fost cel care a condus de data aceasta, în timp ce vedeta a stat în dreapta. Deși era o ieșire nocturnă, Andreea Bălan a atras din nou toate privirile, asta după ce a îmbrăcat o rochie scurtă și o pereche de cizme înalte din piele, asortate cu o geacă de piele neagră. Cele mai noi imagini cu cei doi artiști pot fi văzute chiar AICI!

Andreea Bălan neagă o posibilă relație cu Jador

Andreea Bălan a fost văzută în ultima vreme în compania mai multor bărbați, care sunt totodată și colegi de breaslă. După imaginile cu Cătălin Cazacu în club, când mulți au spus că ar forma un cuplu frumos, artista a fost văzută cu Jador în ipostaze tandre. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Andreea Bălan a negat orice relație cu vreunul dintre ei, explicând că sunt prieteni buni și colegi, cu Jador având numeroase colaborări în viitorul apropiat.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună.

Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. – ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. Pe 16 mai suntem în Belgia, apoi mergem în Iași. Nu se pune problema de o relație. Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea. Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club. Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună', a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton