Andreea Bălan, peripeții ca în adolescență: "E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă și...". Cum a intrat cântăreața în casă

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bălan a trecut prin peripeții ca în adolescență, după ce și-a uitat cheile de la casă și a trebuit să stea noaptea la ușă. Cântăreața a terminat târziu filmările pentru „Te cunosc de undeva”, unde este jurat, și când a ajuns acasă a realizat că nu are cheile de la casă, așa că s-a trezit în miez de noapte pe afară. În tot acest timp, mama ei dormea și nu răspundea la telefon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și-a amuzat fanii de pe rețelele de socializare cu o postare atipică. Dacă de regulă postează de la concerte, ședințe foto sau vacanțe exotice, cântăreața s-a filmat noaptea trecută așteptând pe la ușă, în speranța că mama ei o aude și o lasă să intre în casă.

652x450_216900-andreea-balan-si-victor-cornea-nevoiti-sa-se-desparta-ne-luam-rsmas-bun652x450_216900-andreea-balan-si-victor-cornea-nevoiti-sa-se-desparta-ne-luam-rsmas-bun

Andreea Bălan a rămas pe afară, la miezul nopții, după ce și-a uitat cheile de la casă

Ajunsă acasă după miezul nopții, când s-au terminat filmările pentru „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan a realizat că nu poate intra în casă pentru că și-a uitat cheile. Din fericire a avut cheia de la poartă și a ajuns până în curte, dar mai departe a fost o adevărată peripeție.

„E trecut de miezul nopții. Am ajuns acasă, noroc că am luat cheia de la poartă, am reușit să intru în curte, dar nu am cheie de la ușă și drept urmare eu mă aflu în curte, mama nu-mi răspunde la telefon că doarme cu fetițele și eu acum trebuie să arunc cu ceva în geam, respectiv cu niște mingi, ca să îmi deschidă și mie ușa să pot să intru în casă', a povestit Andreea Bălan în videoclipul pe care l-a postat pe internet, în dreptul căruia a scris și: „Când ești uituc, rămâi pe afară. Ia priviți ce mi s-a întâmplat azi noapte'.

Fanii au reacționat imediat la pățaniile Andreei Bălan și s-au amuzat copios.

„Când erai puștoaică fugeai pe geam de lângă mamaie, acum s-a întors roata. Vrei să intri în casă și mamaie nu te mai primește”, i-a comentat cineva pe Instagram. „Fix așa i-am zis când am intrat în casă”, a răspuns Andreea Bălan, amuzată.

„Nu creeed! La cât eram noi de obosiți după filmare, a trebuit să faci și asta!”– a compătimit-o Eliza Natanticu. „Exaaaact”, a confirmat Andreea Bălan, în hohote de râs.

Citește și: Victor Cornea reacționează după ce a fost ironizat, inclusiv de fostul antrenor, că acum e antrenat de Andreea Bălan: „Prezența Andreei este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine' 

Citește și: Ce reacție a avut Andreea Bălan când a aflat de la Victor Cornea că are un fiu: „Faptul că mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel…’

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, primul pictorial de cuplu pe coperta VIVA! Totul despre povestea lor de dragoste, carieră și planurile de viitor

Victor Cornea s-a mutat la Andreea Bălan

Victor Cornea s-a mutat la Andreea Bălan și locuiește cu ea și fiicele ei în vila de un milion de euro a artistei, încă din toamna anului trecut. Cu toate astea, Andreea nu ia în calcul căsătoria deocamdată pentru că abia a divorțat oficial de George Burcea și nu se pripește să intre într-un alt mariaj pentru că este foarte fericită oricum alături de tenismenul cu 10 ani mai tânăr.

'Încă nu (nr. s-a căsătorit cu Victor Cornea). Abia am primit certificatul de divorț, a durat ceva. Să respir. Nu asta cred că este important… Cel mai frumos sentiment din Univers este iubirea. Cu toții căutăm iubirea. Trecem prin experiențe neplăcute ca să învățăm să ne iubim pe noi.

După ce ne iubim noi pe noi, apoi abia reușim să atragem persoane care să ne iubească. Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate', a declarat Andreea Bălan recent.

Inedit este că Andreea Bălan poartă numele de familie al iubitului ei atunci când îl însoțește în turnee. Într-un vlog postat din perioada Adelaide ATP, Andreea Bălan a explicat că primește o legimitație de fiecare dată când îl însoțește pe Victor Cornea la meciuri.

Artistei i s-au atribuit diferite titulaturi, de la soție, la antrenor și fizioterapeut, de aceea a decis să colecționeze badge-urile.

„Ăsta este badge-ul meu. La fiecare turneu am așa, ca să pot să intru. Eu sunt coach (n.r antrenor), de data asta, în Adelaide. Altădată sunt wife (n.r soție), altădată sunt fizio. De fiecare dată sunt trecută altfel aici și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri. Le păstrez pe toate”, a spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton