Andreea Bălan nu crede în prieteniile din showbiz: „Există un pic de tensiune și rivalitate. E clar că tu vrei să ai succes mai mare decât...”

 Matei Bianca
.

Andreea Bălan a abordat recent un subiect sensibil. Artista a mărturisit că nu crede în prieteniile din showbiz, deoarece există rivalități și tensiuni care sunt prezente în acest mediu. Cântăreața consideră că, deși există posibilitatea unor prieteni adevărate, acestea sunt rare. Ea a ținut să precizeze faptul că relațiile din showbiz sunt influențate de competiția pentru succes și că adevărata prietenie necesită o conexiune profundă și autentică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Într-o declarație recentă pe care a făcut-o în cadrul unui interviu, Andreea Bălan a mărturisit că nu crede în prieteniile din showbiz. Artista a vorbit deschis despre acest subiect controversat și a ținut să precizeze faptul că relațiile între vedete sunt influențate de o competiție pentru faimă.

andreea1andreea1

Citește și: Andreea Bălan, despre momentul în care și-a dat seama că Victor Cornea e sufletul ei pereche: „Suntem învățați cu toxicitate, cu urcușuri și coborâșuri. E complet greșit. El mi-a dat…'

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Citește și: Cum a aflat Larisa Iordache că e însărcinată și cum și-a anunțat soțul: „I-am făcut o surpriză, ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult'

Citește și: Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală. Ce pedeapsă a primit, după ce nouă femei au depus plângere împotriva sa

Andreea Bălan nu crede în prieteniile din showbiz

Andreea Bălan a mărturisit că nu crede în prieteniile din showbiz-ul românesc. Artista a explicat că, deși există posibilitatea ca prieteniile adevărate să se formeze în acest domeniu, acestea sunt rare și depind de anumite condiții.

„Poate să existe, într-adevăr, (n.r.: prietenie adevărată în showbiz) dacă acea prietenie este poate de dinainte să devii celebru. Și mai poate fi un exemplu, când ambele persoane sunt la un anumit nivel de vindecare sau la o anumită trezire spirituală, încât să existe o empatie reciprocă. Pentru că în showbiz este foarte, foarte greu', a spus cântăreața pentru unica.ro.

Artista: „Tu vrei să ai succes mai mare decât X, Y, Z…'

Andreea Bălan a adăugat că prieteniile între vedetele din showbiz-ul românesc sunt influențate de rivalitatea și tensiunea acestui mediu, unde succesul fiecărei persoane poate influența relațiile de prietenie.

„Și e clar că tu vrei să ai succes mai mare decât X, Y, Z, nu? Și până la urmă, nu știu cât de mult e loc pentru toată lumea. Până la urmă la radio e un top 10, intră câțiva artiști. Și normal că vrei să fii unul dintre aceia puțini care au succes. Și există un pic de tensiune și rivalitate. Și atunci aceste prietenii trebuie să fie foarte autentice, sincere și să aibă o anumită vindecare fiecare dintre acești oameni, încât să existe empatie. Pentru că tu reușești să ajungi să te conectezi cu cineva doar la nivelul la care te conectezi cu tine. Și tu, dacă ai trecut prin niște experiențe, te-ai vindecat, ți-ai vindecat traumele, automat poți să te conectezi și cu celălalt, indiferent că-i din showbiz sau din alt domeniu', a mai completat vedeta.

Ce spune Andreea Bălan despre celebritate

Andreea Bălan a mai vorbit și despre celebritatea pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Artista a mărturisit că nu o mai interesează ce așteptări au cei din jur de la ea, deoarece contează doar părerea pe care ea o are.

„Odată ce te-ai maturizat și ai căutat în tine, îți dai seama că tu ai nevoie doar de propria ta validare. Și nu-ți mai pasă de acele așteptări. Așteptările celor din jur sunt, de fapt, despre ei. Oamenii, când te critică, de fapt vorbesc despre ei. Important este să-ți găsești pasiunea în viață, să faci totul cu o dedicare profundă și cu o dragoste nemărginită pentru acea carieră sau acel hobby sau indiferent de ce faci tu, iar apoi oamenii din exterior pur și simplu vor vedea ceea ce faci tu și te vor admira sau nu. Și dacă nu te admiră, nu e problema ta', a explicat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton