Andreea Bălan pleacă de la ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) după 12 ani de jurizare: „Îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea...”. De ce a luat această decizie

 Calin Maria Bianca
.

Este vestea momentului în lumea mondenă! După ce a fost prezentă vreme de 12 ani, în fiecare sezon, în postura de jurat la una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1, Andreea Bălan pleacă de la 'Te cunosc de undeva!'. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, asta fiindcă de fiecare dată vorbea foarte frumos despre show-ul care o aducea mereu în fața telespectatorilor. Ei bine, se pare că nu este o decizie luată pe grabă, ci una atent analizată, cu un motiv destul de bine întemeiat la mijloc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Andreea Bălan pleacă de la 'Te cunosc de undeva', după ce a făcut parte din juriu vreme de 19 sezoane. Sezonul 21, care va fi difuzat în primăvara anului viitor, nu o mai găsește pe îndrăgita artistă pe scaunul juraților, alături de Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Cristi Iacob și Mihai Petre, cu care a format o familie de-a lungul anilor la Antena 1.

images – 2024-09-11T165016.025images – 2024-09-11T165016.025

Citește și: Andreea Bălan explică de ce nu poate deveni mamă a treia oară: „Eu am suferit un stop cardiac la nașterea Clarei. De atunci nu mai pot să fac copii'. Nici iubitul ei, Victor Cornea, nu-și dorește un nou membru în familie

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Citește și: Angela Gheorghiu, implicată într-un scandal fără precedent. De ce a fost soprana huiduită la Seul: „Un dezastru total” / Soprana a spus că nu este respectată

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu după o viață petrecută în învățământ: „Nu ne plângem de nimic”

Andreea Bălan pleacă de la 'Te cunosc de undeva' după 12 ani de jurizare

Andreea Bălan are o carieră de mare succes pe plan profesional, însă de mai bine de un an o duce foarte bine și pe plan amoroas, trăind o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea. Lucrurile s-au așezat frumos în viața ei, motiv pentru care a simțit nevoia să facă o serie de schimbări radicale. Una dintre ele și cea mai importantă pentru telespectatori este faptul că renunță la rolul de jurat pe care l-a avut vreme de 12 ani la 'Te cunosc de undeva!', emisiune extrem de urmărită la Antena 1.

Motivul pentru care a luat decizia de a încheia colaborarea cu Antena 1

Andreea Bălan a cântărit mult această decizie, astfel dat fiind programul încărcat cu creșterea fetițelor, concertele și evenimentele ei muzicale, cât și turneele unde îl însoțește pe iubitul ei, Victor Cornea, a decis să renunțe la rolul de jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva!', de la Antena 1. Artista vrea să își gestioneze timpul mai bine și să petreacă mai mult timp cu familia și cei dragi, iar totodată vrea să se axeze foarte mult pe cariera muzicală, mai ales că împlinește 30 de ani de când a debutat în acest domeniu.

Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a
avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului
meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să
petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show
de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca
proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul
sezon'
, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a făcut multe compromisuri în cariera sa de-a lungul anilor

Andreea Bălan și-a început cariera muzicală de la o vârstă fragedă și este una dintre cele mai longevive artiste din România, însă drumul ei nu a fost presărat cu petale, ci a avut parte de numeroase suișuri și coborâșuri. În urmă cu mai mult timp a recunoscut că a făcut mari sacrificii pentru a-și construi și menține cariera, având în vedere dinamica industriei în care lucrează, însă din fericire a totul a dat randament și acum se bucură de reușite.

„Compromisuri sunt de tot felul! Unele femei fac compromisuri cu corpul lor, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul meu, iar altele fac compromisuri gen: „Hai, cântă piesa asta!’, dar nu-mi place piesa asta. „Cânt-o!’, ok, o cânt. „Hai, mergi la emisiunea…’, dar nu vreau să merg la emisiunea aia! Bine, mă duc. Adică, sunt tot felul de compromisuri mai mici.

Și depinde fiecare ce limită are! Limita mea aici a fost, adică am făcut compromisuri la modul acesta. Am făcut poate emisiuni care nu mi-au plăcut, am cântat piese poate care nu mi-au plăcut, am mers în locuri care nu mi-au plăcut. Dar trebuie să faci uneori și lucruri care nu îți plac de acest gen, ca să menții niște relații, niște momente și le faci pentru că așa trebuie. Nu poți să faci în viață chiar tot ceea ce vrei tu, numai ce vrei tu!

N-are cum să funcționeze chiar așa! Poți să faci acest lucru de la un anumit nivel încolo, cum sunt acum. Dar când ești mai tânăr, mai trebuie să mai asculți și de unul și de altul ca să fie bine!’, a precizat Andreea Bălan, potrivit unica.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton