Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador: „Trăiesc din plin, mă simt foarte bine”

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ieri, Andreea Bălan și Jador țineau primele pagini ale presei mondene, asta după ce au fost surprinși în niște ipostaze tandre și total neașteptate. Mai mult decât atât, apropierile dintre cei doi au fost atât de indiscrete încât mulți au spus că s-au sărutat și că ar avea o relație. După toate aceste zvonuri, frumoasa artistă a ieșit în față pentru a pune punctul pe 'i' și a nu mai lăsa loc de interpretări!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador. Andreea Bălan nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută drept o artistă de mare succes din România. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional și de un public mare, însă nici Jador nu este prea departe. Deși este de mai puțini ani pe piața muzicală, cântărețul de manele a reușit să impresioneze prin melodiile sale și să ajungă deseori printre favoriți, mai ales că nu de puține ori piesele lui au fost în trending.

andreea-balanandreea-balan

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Bălan și Jador au colaborat pe plan profesional și au scos împreună o melodie la care nu mulți se așteptau. Ce-i drept, prea puțini se așteptau la acest duo, însă se pare că piesa lor este și acum printre favorite și a prins foarte bine la oamenii care-i susțin și îndrăgesc. Totuși, mulți au spus zilele acestea că între ei este mai mult decât colaborare pe plan muzical, asta fiindcă au fost surprinși în ipostaze tandre și s-ar fi sărutat.

Citește și: Andreea Bălan și Jador s-au sărutat? Au fost surprinși în ipostaze tandre de paparazzi, în mașină, în toiul nopții

Citește și: Ce sacrificii a făcut Andreea Bălan pentru carieră: „Unele femei fac compromisuri cu corpul lor'

Citește și: Andreea Bălan a fost cea care i-a propus lui Jador să colaboreze: „Există o chimie între noi'.

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Jador: „Stau cu ea de vreo două luni”

Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador

Andreea Bălan nu a vrut să mai lase loc de interpretări și de speculații, astfel că, în emisiunea Xtra Night Show de pe Antena Stars, a dezvăluit ce relație este între ea și Jador. Spre surprinderea multora, a explicat că nu este vorba despre o relație de iubire, ci de una profesională, argumentând că au multe colabărări, piese și concerte. Mai mult decât atât, nu s-a sfiit să-i spună 'colegul meu' și 'fratele meu', demonstrând că nu este nimic între ei.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. (…) Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună', a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan: 'Nu sunt un cuplu cu nimeni'

Ei bine, și pentru că declarațiile despre viața ei privată au fost în ultimul an din ce în ce mai absente, frumoasa blondină a lămurit acum misterul care se afla în minte tuturor: este sau nu într-o relație. Răspunsul este unul negativ. Andreea Bălan a dezvăluit că nu este cuplată cu nimeni în aceste momente. Nu are o relație nici cu colegul de trust cu care s-a zvonit, nici cu Jador sau vreo altă persoană.

„Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea. Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club. Nu sunt un cuplu cu nimeni. (…) Suntem la același impresar (n.r. ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. (…) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună. (…) Nu vreau să îmi mai expun viața personală. Chiar și atunci când o să fiu cineva, nu vreau să mai discut despre acest subiect. Mi se pare că eu am muncit foarte mult, iar eu la 20 de ani nu am trăit ce trebuia să trăiesc la 20 de ani. Profit acum când am o stabilitate și mă simt foarte bine să ies. Îmi împart viața între fetițele mele, carieră. Eu am foarte multă energie pentru că sunt disciplinată. Singura mea responsabilitate este față de fetițe și de mama.', a adăugat artista.

Andreea Bălan și Jador, surprinși în ipostaze tandre

Recent, Andreea Bălan și Jador au fost surprinși în ipostaze controversate chiar de paparazzi de la Cancan. Cântăreața a oprit în zona Floreasca, iar la scurt timp a apărut Jador. Cei doi s-au îmbrățișat când s-au văzut, manelistul venind de la o petrecere. Nu a mai durat prea mult iar Andreea Bălan și Jador s-ar fi sărutat cu patos, potrivit imaginilor surprinse de paparazzi. Iată imaginile AICI!

La un moment dat, Jador, care părea să fi consumat alcool, ar fi purtat cu artista un dialog surprinzător.  „Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că îmi bag p… rău de tot’. Andreea Bălan părea oarecum speriată și i-ar fi cerut lui Jador să se întoarcă în mașină. „Intră în mașină că ne vede lumea’, i-ar fi zis Andreea Bălan lui Jador.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton