Ce a povestit Andreea Bălan despre relația cu Victor Cornea: ”Fericirea merge mână în mână cu liniștea. Asta am învățat după o anumită vârstă...”/ EXCLUSIV

.

Andreea Bălan are o relație frumoasă și liniștită cu jucătorul de tenis Victor Cornea. Într-un interviu pentru Viva.ro, artista a vorbit despre povestea ei de dragoste și ne-a spus ce apreciază cel mai mult la bărbatul care-i este alături.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Andreea Bălan este foarte fericită și trăiește o poveste de dragoste la care a visat dintotdeauna. Protagonista noastră este mândră de iubitul ei, Victor Cornea, și spune că acesta o sprijină mereu, iar ea, la rândul ei, este mereu alături de el cu un sfat, când are nevoie.

andreea-balan-12-1andreea-balan-12-1

Citește și: Andreea Bălan, pe canapeaua lui Cătălin Măruță, după demisia de la Antena 1: „S-a dat liber! Mă simt foarte bine să fiu aici, cu voi, și mă simt bine liberă. Sunt liberă!”

Citește și: Nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan nu mai vorbesc cu finul George Burcea, după despărțirea de Andreea Bălan: „Așa rapid a fost, că nici noi n-am știut ce ne-a lovit…'

Citește și: Cum a cunoscut-o Radu Ștefan Bănică pe iubita lui, Ioana Văllimărescu, și cum gestionează relația la distanță: „După ce ni s-au tot intersectat drumurile, am ajuns să fim împreună, peste un an'. Ce spune artistul despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Mirabela Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: 'Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…' Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Andreea Bălan, despre relația cu iubitul ei, Victor, și surprizele de la spectacolul de azi, de la Sala Palatului

Andreea Bălan a obținut un premiu la Gala Performanței & Excelenței a cărei amfitrioană este, de 14 ani, Adela Diaconu. Artista va susține azi, 16 octombrie, un spectacol de zile mari la Sala Palatului. Ce surprize a pregătit vedeta și care este premiul cel mai important pe care l-a primit până acum ne spune chiar ea!

'Mă onorează premiul pe care l-am primit pentru spectacolul din 16 octombrie, la care lucrez de peste opt luni de zile. Cu toate acestea, cel mai important premiu pentru mine sunt fetițele mele. Dar evident că, atunci când îți dorești ca munca ta să fie încununată, când primești niște distincții, te onorează. Eu am primit premii și de la mass-media și de la industria muzicală. Acest concert al meu de la Sala Palatului este o încununare a tuturor realizărilor mele.', a declarat Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Andreea Bălan: 'Am recitaluri cu cinci invitați speciali'

Andreea Bălan a pregătit mai multe surprize pentru fanii ei la spectacolul de azi. Vedeta va avea cinci invitați special, dintre care unul este secret, dar și 21 de dansatori.

'Am recitaluri cu cinci invitați speciali. Am și o surpriză la care nu vă așteptați. O să cânt cu Aurelian Temișan, Cu Iuliana Beregoi, Cu Mira, Cu Liviu Teodorescu. Am 21 de dansatori în frunte cu Petrișor Rouge. Am foarte multe costume, momente speciale de cabaret, salsa… o să fie o nebunie. Se numește 'Povestea sufletului meu' pentru că este povestea mea spusă în nouă capitole.', a declarat Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Andreea Bălan: 'Sunt foarte fericită și totodată liniștită'

Andreea Bălan își susține iubitul, pe Victor, în tot ceea ce face, dar și ea este susținută de acesta. Cei doi își dau cele mai bune sfaturi.

'Sunt foarte fericită și totodată liniștită, pentru că fericirea merge mână în mână cu liniștea. Asta am învățat după o anumită vârstă.', a mai afirmat Andreea Bălan.

'Victor mă susține din toate punctele de vedere și este alături de mine trup și suflet. Tot timpul îi cer sfatul și ne sfătuim foarte mult. Și eu sunt alături de el la turneele lui, dar și el este alături de mine', a completat artista care azi va susține un super concert la Sala Palatului din București.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton