"Cu greu ne-am dezlipit unul de celălalt. Eu am zburat spre casă și el...". De ce au fost nevoiți Andreea Bălan și Victor Cornea să se separe pentru o perioadă

 Radulescu Ruxandra
.

De ce au fost nevoiți Andreea Bălan și Victor Cornea să se separe pentru o perioadă. De aproximativ un an, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire cu tenismenul Victor Cornea. Din păcate, sportivul este plecat adesea în turnee, iar despărțirile dintre el și artistă sunt mereu dificile. Iată modul romantic în care cei doi îndrăgostiți și-au luat rămas-bun pe aeroportul din Rio.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan, cântăreață, ce face parte și din juriul de la „Te cunosc de undeva!', l-a cunoscut pe Victor Vlad Cornea în urmă cu aproximativ un an, cei trăind o frumoasă poveste de dragoste, care durează până în prezent. Amândoi sunt frumoși și au succes în carieră, de aceea, adeseori, sunt nevoiți să stea separați bune perioade de timp, pentru a-și onora responsabilitățile profesionale. Victor Vlad Cornea este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar artista nu îl poate însoți de fiecare dată, pentru că trebuie să fie alături de fiicele ei. Recent, Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea și-au luat rămas bun pe aeroport, în Rio, iar despărțirea a fost una dureroasă.

nzuyodc0mtzkowe1mjhhyjliyjq4ytaxyta5nda5mgy.thumb_nzuyodc0mtzkowe1mjhhyjliyjq4ytaxyta5nda5mgy.thumb_

De ce au fost nevoiți Andreea Bălan și Victor Cornea să se separe pentru o perioadă

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au luat rămas-bun pe aeroportul din Rio, artista întorcându-se în România, iar tenismenul continuându-și călătoria în Chile, unde are loc următorul său meci. Andreea Bălan recunoaște că despărțirile sunt dificile, însă fiecare se străduiește să ofere dovezi de iubire, chiar și atunci când sunt la distanță.

Citește și: Victor Cornea reacționează după ce a fost ironizat, inclusiv de fostul antrenor, că acum e antrenat de Andreea Bălan: „Prezența Andreei este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine' 

Citește și: Ce reacție a avut Andreea Bălan când a aflat de la Victor Cornea că are un fiu: „Faptul că mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel…’

Citește și: Dan Bittman, surprins de paparazzi cu Denise Rifai, după ce a negat că au o relație. Unde au mers cei doi și cum s-au afișat împreună

Citește și: Oana Ioniță are un nou iubit, la nici un an de la divorțul dureros: „Poate mă voi recăsători la un moment dat” / Un copil a rămas la ea și altul la fostul soț

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară în Rio am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celălalt. Eu am zburat spre casă și el la un nou turneu în Chile', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

„Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se desfășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână. E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, ca în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent' , a transmis Andreea Bălan pe social-media.

Reacția lui Vlad Cornea la mesajul Andreei Bălan: „Ești minunată”

Andreea Bălan și-a exprimat admirația față de iubitul ei, Victor Cornea, și i-a mulțumit pentru susținerea și dragostea pe care i le oferă.

„Victor Vlad Cornea ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza, și-ți mulțumesc pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mână în mână pe acest drum numit viață', a declarat artista despre partenerul ei.

Victor Cornea a lăsat un mesaj, pe contul de Instagram al iubitei sale, în care îi transmite „Te iubesc infinit! Ești minunată'. De asemenea, el i-a lăsat un bilețel pe care scrie „iubirea mea'.

Andreea Bălan poartă numele de familie al lui Victor Cornea

După ce s-au întors din Australia, Andreea Bălan și Victor Cornea și-au făcut bagajele și au plecat în Grecia, tensimenul fiind inclus în lotul echipei de Cupa Davis a României. Artista a postat o fotografie cu legitimația primită de la organizatori, unde i-a fost trecut și numele de familie al iubitului ei.

Într-un vlog postat din perioada Adelaide ATP, Andreea Bălan a explicat că primește o legimitație de fiecare dată când îl însoțește pe Victor Cornea la meciuri. Artistei i s-au atribuit diferite titulaturi, de la soție, la antrenor și fizioterapeut, de aceea a decis să colecționeze badge-urile.

„Ăsta este badge-ul meu. La fiecare turneu am așa, ca să pot să intru. Eu sunt coach (n.r antrenor), de data asta, în Adelaide. Altădată sunt wife (n.r soție), altădată sunt fizio. De fiecare dată sunt trecută altfel aici și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri. Le păstrez pe toate’, a spus artista.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton