Andreea Bălan și-a iertat tatăl după 22 de ani. Solista a urcat cu Săndel Bălan pe scenă, la Sala Palatului: „E o zi specială pentru că sunt alături de minunata mea fiică"

.

Andreea Bălan și-a iertat tatăl și l-a invitat pe scena Sălii Palatului, unde solista a susținut un concert de amploare la împlinirea celor 30 de ani de carieră. Momentul a fost unul extrem de emoționant. Cei doi au avut mai multe neînțelegeri în trecut. La un moment dat, artista s-a plâns de felul în care Săndel Bălan s-a ocupat de banii ei pe vremea când făcea parte din trupa Andre.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Acum pare că totul a fost dat uitării. Andreea Bălan a făcut show alături de Petrișor Ruge și a cântat multe dintre piesele care i-au adus succesul. În sală s-a aflat și iubitul ei, Victor Cornea, despre care Andreea Bălan susținea că a încurajat-o să se gândească la organizarea unui spectacol de o asemenea anvergură.

andreea balan 11andreea balan 11

Ce gest a făcut Andreea Bălan pentru tatăl ei

Andreea Bălan a adus lacrimi în ochii spectatorilor care au venit ieri, 16 octombrie, să o vadă în concert la Sala Palatului. Vedeta și-a adus pe scenă și tatăl, de care s-a distanțat cu câțiva ani în urmă.

Dragii mei, urmează acum cel mai greu moment din acest show. Pentru că este momentul care mă vindecă pe mine în totalitate. Un moment despre iertare, și nu orice iertare, că noi mai zicem: te-am iertat, dar trebuie să iertăm cu toată ființa și să iubim, și să dorim binele tuturor, pentru că doar prin iertare și iubire putem să fim împliniți cu adevărat. Indiferent de greșeli, de tot ceea ce se întâmplă, trebuie să iertăm și să iubim necondiționat pentru că toți suntem unul și unul suntem toți și toți venim din același loc, din Dumnezeu.

Așa că pentru mine este cel mai greu moment, este momentul meu vindecător. Doamnelor și domnilor, aplauze pentru tatăl meu, Săndel Bălan!', a spus Andreea Bălan, la spectacolul de la Sala Palatului.

„E o zi specială pentru că sunt alături de minunata mea fiică. Te iubesc! Sunt mândru de tine!', a spus și tatăl artistei atunci când a urcat pe scenă.

Andreea Bălan a susținut că tatăl ei a lăsat-o fără bani

Andreea Bălan i-a adus mai multe acuzații tatălui ei în trecut. Ea a susținut că Săndel Bălan i-a cheltuit banii pe care îi câștigase încă din adolescență.

„La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. La 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după un milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte', a declarat Andreea Bălan, la PRO TV.

Andreea Bălan, despre bătăile primite de la tatăl său

Andreea Bălan a afirmat, la un moment dat, și că tatăl ei obișnuia să o mai bată în copilărie. Ea a povestit și cum a fost nevoită să apară pe scenă după un moment care o traumatizase.

E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şanț, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat', a spus Andreea Bălan, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Săndel Bălan a negat că și-a bătut fiica

Atunci, Săndel Bălan a negat spusele fiicei sale. El a mărturisit la acea vreme că artista face toate astea pentru audiență.

A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. N-am înţeles de ce se expune, ca să-i facă lui Măruţă audienţă!', a declarat Săndel Bălan pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și: Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu fiul lui, Andrei: „Am fost tată la 20 și ceva de ani. Eram tânăr, mi s-a părut că viața mea se termină…'/ Ce relație are cu mama băiatului său

Citește și: După scandalul cu Larisa Uță, Alin Oprea anulează testamentul lăsat copiilor și trece toată averea pe numele Medanei: „Nu mă mai interesează de voi. Un leu nu mai vezi, nici tu, nici cei care s-au aliat…'

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe știa despre discuțiile ei cu Dan Alexa: „L-a ajutat enorm și cu bani. Noi aveam o altfel de relație…' / Acum, regretă pumnul pe care i l-a dat antrenorului

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălina Grama, alias Jojo, pentru serialul Tătuțu’ de la PRO TV: „Mă restricționez alimentar. Trebuia să se vadă o diferență!'/ Ce alte sacrificii a mai făcut actrița

Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan și-a amintit că prima întâlnire dintre ea și Victor Cornea a durat 12 ore. Sportivul a avut o zi pauză și a venit să o vadă, după ce o vreme vorbiseră pe rețelele de socializare. Artista a plecat îndrăgostită, iar de atunci povestea lor se scrie altfel în fiecare zi. Andreea Bălan are convingerea că Victor Cornea o completează cel mai bine, de aceea nu s-au certat niciodată.

Victor Cornea a văzut-o pe Andreea Bălan la o emisiune TV și a rămas impresionat de felul ei de a fi. A vrut să ia legătura cu ea și i-a scris pe Instagram. Andreea Bălan, care de obicei nu ia în seamă astfel de mesaje, a reacționat imediat.

„Nu îmi e frică de diferența de vârstă dintre noi. Pentru că suntem amândoi treziți spiritual și ne iubim dincolo de corpuri. Eu cred că sunt cu el din alte timpuri. Când ne-am întâlnit, la prima întâlnire, aveam impresia că îl cunosc din altă viață. Era atât de familiar totul și eram atât de compatibili de la prima întâlnire. Noi semănăm și fizic. Eu cred că a trebuit să trecem prin mai multe experiențe mai puțin plăcute, mai ales eu, relații care s-au terminat, ca să învăț să pot să țin această relație, să fiu în această relație și să pot să îl apreciez pe el. Deși e o diferență considerabilă de vârstă, de nouă ani, nu îmi e frică. Pentru că, repet, ne știm din alte vieți, dar și pentru că eu sunt un copil în interior, sunt o adolescentă de multe ori. Nu mă port ca o femeie de 40 de ani. Nu m-am certat niciodată cu Victor, nu am avut nicio discuție. Este cea mai liniștită relație pe care am avut-o vreodată. Eram de câteva luni împreună și mă întrebam când urmează să ne certăm. Pentru că atât de mult trăisem în toxicitate. Aici totul e atât de calm și de liniștit încât mi se părea ireal de bine. Până în clipa de față, noi nu am avut nicio discuție, totul curge atât de lin și frumos că mi se pare ireal. M-am îndrăgostit la prima vedere’, a spus Andreea Bălan în podcastul lui Bursucu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton