Andreea Bălan și-a tuns părul scurt și a făcut aluzie la transformări în viața personală: "Îmi place foarte mult, se mai schimbă niște lucruri..."

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Bălan și-a tuns părul scurt și a făcut aluzie la transformări în viața personală. Andreea Bălan este pe val, cel puțin din punct de vedere profesional. Nici în plan personal nu ar duce-o foarte rău. Artista a fost surprinsă cu Jador, însă a declarat că acesta îi este doar un bun prieten. Andreea Bălan arată totuși mai atrăgătoare ca oricând și radiază de fericire. Jumătatea blondă a trupei Andre și-a tuns pletele blonde și a adoptat un look foarte în trend. Artista a făcut aluzie și la câteva transformări importante în viața personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și-a tuns părul scurt și a făcut aluzie la transformări în viața personală. Andreea Bălan, 38 de ani, are o carieră de succes și este mama a două fiice superbe, Clara și Ella. După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a continuat să se focuseze pe carieră, ceea ce a rezultat în succese pe plan profesional. Recent, cântăreața a fost surprinsă cu Jador, însă manelistul îi este doar un bun prieten. Andreea Bălan a declarat că nu se află într-o relație, la acest moment, însă declarațiile recente ale artistei au dat multora de gândit. Andreea Bălan a recurs la o schimbare radicală de look și și-a tuns pletele blonde, optând pentru o coafură foarte în vogă, în acest sezon, stilul bob ondulat. Andreea Bălan este foarte încântată de noua tunsoare și a dat de înțeles că ar exista niște schimbări importante și în viața personală.

screenshot-2023-04-13-115023screenshot-2023-04-13-115023

Andreea Bălan și-a tuns părul scurt și a făcut aluzie la transformări în viața personală

Andreea Bălan a început anul în forță. După revenirea de la Asia Express, a filmat un clip provocator cu Jador, în care artista se mișcă extrem de senzual, sub privirile fascinate ale artistului. Deși cei doi au fost surprinși în ipostaze apropiate, Andreea Bălan a dezmințit zvonurile conform cărora ar avea o relație și a declarat că este singură…momentan. Recent, artista și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. A renunțat la pletele lungi și a ales o tunsoare modernă, până la umeri, în stilul bob ondulat. Cântăreața e recunoscută pentru părul ei lung și blond, așa că decizia bruscă de renunța la superba podoabă capilară a fost una surprinzătoare.

Andreea Bălan este deosebit de încântată de noul look și a recunoscut, într-un clip, pe Instagram, că această schimbare nu ar fi una întâmplătoare, ci ar avea legătură cu niște situații noi din viața personală… Cântăreața nu a dorit să divulge mai mult, chiar dacă fanii sunt nerăbdători să o vadă pe Andreea Bălan alături de un nou partener.

Ce avem noi aici! New me (n.r. – o nouă „Eu”), new haircut, (n.r. o nouă tunsoare). Vă place? Mie îmi place foarte mult! De obicei o femeie își schimbă părul când se mai schimbă niște lucruri în viața ei…și se schimbă și devine mai puternică, mai asumată, mai bine cu ea…”

Citește și: Andreea Bălan și Jador s-au sărutat? Au fost surprinși în ipostaze tandre de paparazzi, în mașină, în toiul nopții

Citește și: Ce sacrificii a făcut Andreea Bălan pentru carieră: „Unele femei fac compromisuri cu corpul lor

Cum comentează Andreea Bălan momentul când a fost acuzată că a trișat la America Express

Andreea Bălan a făcut echipă cu colega sa de breaslă, Andreea Antonescu, la show-ul America Express unde au ajuns până în finală. Andreea Bălan a comentat momentul în care i s-a reproșat că a trișat la competiția de aventură. Cântăreața a menționat că situația a fost generată de o eroare de comunicare.

Nu am trișat. Dacă nu îmi zici de la început, eu fac ce mă taie capul. Am sărit prima oară și după mi s-a zis: N-ai voie!’. N-am voie că ce? Că nu mai merg acasă? Care este penalizarea? Că dacă îmi dai penalizare mică, eu fac ce mă taie capul. (râde) Din păcate, nu am limite și frică. Din păcate. Așa am răzbit în viață și în competiții, la Dansez pentru tine’, și în Mexic la Bailando por un Sueño, eu nu am avut frică. De asta și fac acrobații pe scenă cu Petrișor, tocmai pentru că nu am frică, din păcate.’, a declarat aceasta pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton