Andreea Bălan și Jador s-au sărutat? Au fost surprinși în ipostaze tandre de paparazzi, în mașină, în toiul nopții

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bălan și Jador s-au sărutat? Andreea Bălan și Jador au fost surprinși în ipostaze tandre. Artista a decis să fie discretă cu viața ei amoroasă, dar de această dată, paparazzi a fost pe urmele ei. Seara trecută, Andreea Bălan a fost surprinsă în compania lui Jador, în timp ce pare că s-ar fi sărutat, chiar în mașina cântăreței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Jador s-au sărutat? Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și în ultima perioadă a preferat să fie discretă cu viața sa personală. Cu toate astea, cântăreața a fost surprinsă în compania lui Jador, unul dintre cei mai îndrăgiti maneliști din România. Cei doi au fost surprinși în ipostaze suspecte în mașina juratei de la Te cunosc de undeva și se spune că s-ar fi sărutat.

videoclip jador si andreeavideoclip jador si andreea

Seara trecută, Andreea Bălan și Jador au fost surprinși în ipostaze controversate chiar de paparazzi de la Cancan. Cântăreața a oprit în zona Floreasca, iar la scurt timp a apărut Jador, cel cu care Andreea Bălan s-a mai întâlnit si la schi în februarie 2023. Artistul s-a urcat în mașina blondinei, iar Jador a îmbrățișat-o atunci când a văzut-o. Ba mai mult, cei doi s-ar fi sărutat, potrivit sursei menționate.

Citește și: „Nu am acceptat înșelatul, nu am acceptat un bărbat cu vicii'. Andreea Bălan dezvăluie de ce s-a despărțit de foștii ei parteneri

Citește și:Ce sacrificii a făcut Andreea Bălan pentru carieră: „Unele femei fac compromisuri cu corpul lor'

Citește și:„A venit după ani de șicanări. Mi s-a părut abuziv”. Jamila rupe tăcerea despre scandalul cu bucătăreasa Laura Laurențiu

Citește și:Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent se căsătoresc. Când are loc nunta și ce rochie va purta mireasa: „Nu ne-a dat prea mari bătăi de cap'

Andreea Bălan și Jador s-au sărutat?

Seara trecută, artista a fost surprinsă în timp ce staționa în zona Floreasca, iar la un moment dat urcă în mașina ei Jador. Cei doi s-au îmbrățișat când s-au văzut, manelistul venind de la o petrecere. La scurt timp, Andreea Bălan și Jador s-ar fi sărutat cu patos, iar potrivit imaginilor surprinse de paparazzi, cei doi s-ar fi sărutat de mai multe ori. Iată imaginile AICI!

La un moment dat, Jador, care părea să fi consumat alcool, ar fi coborât din mașină și ar fi purtat cu artista un dialog surprinzător.  „Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că îmi bag p… rău de tot'. Andreea Bălan părea oarecum speriată și i-ar fi cerut lui Jador să se întoarcă în mașină. „Intră în mașină că ne vede lumea', i-ar fi zis Andreea Bălan lui Jador.

Andreea Bălan a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a fost surprinsă în ipostaze controversate cu Jador

La scurt timp după ce a fost surprinsă cu Jador, Andreea Bălan a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare. Artista, în vârstă de 38 de ani, a distribuit un clip video ce exprimă un mesaj motivațional referitor la ego-ul pe care îl are orice persoană.

„Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei', este mesajul dsitribuit de cântăreață, la secțiunea Instastory.

Jador s-a întâlnit cu Andreea Bălan la schi, în Austria

În luna februarie a acestui an, Jador și Andreea Bălan s-au întâlnit la schi, în Austria. Manelistul a declarat în nenumărate rânduri că Andreea Bălan este artista lui încă din copilărie. Cei doi s-au întâlnit la schi și chiar au purtat o discuție pe pârtie. Andreeea Bălan și Jador și-au zâmbit reciproc și au fost bucuroși că s-au văzut. Reamintim că Jador și jurata de la Te cunosc de undeva au colaborat pe plan muzical, lansând împreună melodia „Cu inima ta.”

Ziceam că sunt fanul tău încă de când ai venit la concert la Bacău și ai cântat. Eu eram în public și nu am văzut artist care să danseze și să cânte în același timp și să schimbe atât de multe ținute și să fie atât de muncitor. Sunt fanul tău serios. Felicitări pentru tot ce faci', i-a transmis Jador artistei sale preferate, Andreea Balan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton